MRTVY_KENNY: Jop, neříkám, že je to jednoduchý, za mně je lepší platit lidem, co to dělají a nepodporovat syčáky. S Toretem je to složitý - myslím, že toho mají moc a codebase by za mne mohla být lepší, ale... Teď se tomu teď vyhranit Daniel Mejta s Václavem Greifem a projektem WPify (zatím pokrývají ty nejpalčivější otázky) + už je těch integrací, který platí rovnou firma víc.
Zkoušela jsem si to sama - mám plugin na napojení pro Mailstep. Dobře se s nima věci řeší (což se třeba o Zásilkovně a dalších velkejch hráčích říct nedá) a zatím je to projekt, který je v lepším případě na nule, ale spíš si myslím, že jsem v mínusu, protože vloni změnili api a velká část se toho musela přepsat.
Klienti hledají, kde ušetřit a za plugin platit 2,5k za rok nechtějí, ale pak to potřebují nastavit, někde se něco zasekne protože další plugin a já na tom ty dvě hodiny práce nechám, jak jen to hvízdne. Neříkám, že by se s tím z hlediska cenotvorby nedalo ještě něco dělat, ale není to lehký. A napsat rozšíření, který pojede každýmu a ne jenom v jednom use casu není vůbec sranda. Nespolupracovat na tom Mailstep, tak se na to asi vybodnu. Muselo by to používat násobně víc lidí (a to víc než první rok, protože to nejvíc píšou na support).