Potřebuju poradit, jak si ověřit že se mi nějaký filtr neaplikuje dvakrát (třeba že tam není pověšená dvakrát tatáž funkce). Problém je, že ten web je natolik naboptnalý, že pole s filtry nejde dumpnout celé (když jsem to zkoušel, div mi neuletěl počítač) a použít na to něco jako xdebug taky moc nejde. Po celodenní detektivní práci jsem s IQ na nule, takže mi, prosím, poraďte klidně i nějaký naprosto zjevný postup, protože teď už míjím asi úplně všechno :)
Pro kontext: mám WooCommerce s kýblem pluginů a při určité konstelaci dochází k tomu, že se dá doprava zdarma když by neměla. Zjistil jsem, že při přepínání způsobů platby/dopravy v checkoutu se na min. cenu nákupu, pro který je doprava zdarma, aplikuje dvakrát převod měny (tj. při nákupu v eurech je ta doprava zdarma dostupná 27x levněji než by měla). Kdy je doprava zdarma řeší užitečný, avšak dosti infernální plugin Flexible Shipping a to tak, že aplikuje filtry a domnívám se, že tam se to filtruje nějak víc než by mělo.
Legrační je, že se to děje opravdu jen když překlikávám v pokladně, ale když si ten request třeba i zopakuju, tak se měna převede správně jenom jednou. Takže se to nedá ani zkoušet někde bokem, nic. Žůžo labůžo edge case.