• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    nemáte prosím tip na nějakej free webhosting s podporou Letsencrypt a autoobnovením? Vím, nechci toho zadarmo málo, ale potřebuji tam jen nahrávat přes FTP jednu fotku a tu dokola pořád přepisovat (obdoba webkamery).
    TRZNICE
    TRZNICE --- ---
    MRTVY_KENNY: takze je to picovina, diky :) ja pouzivam 1 obyc php script, kterej mi stahne latest verzi WP do rootu, unzipne, premisti rozbaleny soubory do rootu a smaze slozku wordpress a spusti instalaci, ez life.
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    TRZNICE: ted jsem to chtel ozkouset a napsalo mi to, ze nemam korektne nastavena prava. tze jsem pres ftp nastavil 755 na slozky, 644 na soubory a porad to rvalo. tak jsem to smazal, nahral normalni instalaci a ta funguje normalne = ztrata casu.
    GREGI
    GREGI --- ---
    Ahoj woocommerce mi prestal posilat emaily o prijeti objednavky, pouze ale dobirky. Nevite nekdo kde co by to mohlo byt?
    BODY
    BODY --- ---
    Ahoj, hledam nekoho, kdo by mi jednorazove doladil pobastlenou kombinaci WOOCommerce / OxygenBuilder / WPML.
    Kdyztak posta ;-)
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: ono to ty ostatní vlastně nezobrazují blbě, akorát firefox to dělá líp :) Můžeš zkusit ty css triky co píšou v tom odkazu co jsem dával a kdyby to nepomohlo, tak přidat další velikosti obrázků, co se alespoň na breakpointech nebudou muset zmenšovat a bude to dobrý. Ale nejdřív bych zkusil to první - mít deset velikostí obrázků a přehazovat je pokaždé když člověk otočí telefonem taky není žádná hitparáda.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CYBERWOLF: Tvl, je to tak. Blbě ty zmenšeniny zobrazují prohlížeče na jádru od Google, takže Edge a Chrome. IE, FF, Opera atd. tam to je mnohem ostřejší. Blbý je, že jsem ty miniatury všechny kompletně předělal a nechal to na šabloně. F*ck.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    REFLEX: https://woocommerce.com/products/facebook/# facebook for woocommerce by to mel umet, ale tusim, ze na tomhle se budou jeste nejakou dobu vychytavat mouchy.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    Nevite o pluginu na propojeni woocommerce s fb conversion api?
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CYBERWOLF: Hele já ho vidím na první pohled (hlavně v obrázcích/náhledech, dokonce jsem si všiml že to dělá i IG kanál). Vlevo Chrome vpravo Firefox. Mrknu na odkaz. Díky.

CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: já mezi chromem a firefoxem žádný rozdíl nevidím, ale zkus mrknout na tohle: https://stackoverflow.com/questions/37906602/blurry-downscaled-images-in-chrome
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Tak všechno se mi podařilo jak jsem zamýšlel a teď u mám jen takovou "řečnickou" při zobrazení webu: http://javes.eu se mi v Chromu zdá, že kvalita obrázků je podstatně horší než v Firefoxu, ve kterým web zpravuju, takže jsem si toho nevšiml. Bohužel žádné nastavení jsem v Chromu nenašel. Nemáte s tím někdo zkušenost? Díky.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CYBERWOLF: Je to tak, je to šablona.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JAVESEU: tohle zní spíš jako že to dělá šablona a na ten počet znaků tam strlen místo mb_strlen
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    KALIF_WH: Hele tak jsem na to asi přišel bez potřeby zásahu do kódu, ona se objevila v panelu příspěvku položka "stručný výpis příspěvku" A když do toho pole vložím text, tak se před read more objeví. Takže oni to s updaty přesunuli takhle fikaně. Jinak si WP prostě nějak náhodně vybere počet znaků které zobrazí. Zkoušel jsem počítat u 3 příspěvků a je to pokaždé jiný počet znaků.. Každopádně díky moc!
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    JAVESEU: tohle by nefungovalo ? tedy pokud jsem to pochopil spravne ?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    JAVESEU: add_filter('woocommerce_short_description','limit_short_descr');

function limit_short_descr($description){
    return (strlen($description) > 30) ? substr($description, 0 , 30) : $description;
    }
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, omlouvám se za lama dotaz, ale potřeboval bych upravit v náhledech příspěvků délku textu (tzv. pokračování v textu) V předchozích verzí WP to bylo pomocí značky, v těch současných jsem na to zatím nepřišel a google mi vrací články z 2015, kde je to ještě původním způsobem. Díky moc za radu.
    REFLEX
    REFLEX --- ---
    HARDCABB: to jsem myslim taky zkousel, ja myslel ze kdyz je treti prazdny tak to hleda vsude
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    REFLEX: chybi ti tam treti parametr, taxonomie, tedy: product_tag
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam