• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    PAN_ILFORD: pokud to souvisí s wordpressem, tak asi jo, jinak to zkus tady: [PHP + MySQL]
    PAN_ILFORD
    PAN_ILFORD --- ---
    hodí se sem i php related dotazy?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    CYBERWOLF: Aha, ok, to asi jo
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    REDSNAKE: "k ničemu" říkám v tom smyslu, že tě bude úřad šikanovat za to, že to tam nemáš oproti tomu, že tě bude šikanovat za to, že to tam máš jenom na oko.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Ono je to k nicemu takjako tak, neznam nikoho kdo to cte a vsichni jen tupe odklikavaj. Nejvetsi zverstvo a zbytecnost..
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Akorát pak ještě musíš zařídit, že to žádné cookies neuloží, dokud ten souhlas nedostaneš a formulovat ten souhlas tak, aby návštěvník byl náležitě informován, jaké cookies a proč chceš ukládat. Jinak je to k ničemu.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    TRESEN:

EU Cookies Bar for WordPress – WordPress plugin | WordPress.org
    https://wordpress.org/plugins/eu-cookies-bar/
    TRESEN
    TRESEN --- ---
    Zdravím vás, jak mohu do svého webu (postaveném na wordpresu) implementovat onen jednorázový souhlas s přijetím cookies, který se teď naprosto všude na webech objevuje? Děkuji za radu.
    PULKA
    PULKA --- ---
    📢 Příští sobotu bude WordCamp Praha Live! - pokud si chcete poslechnout nějaké přednášky, diskutovat s odborníky anebo se poradit o WordPressu, tak vás tam rádi uvidíme. Vstupenky jsou zdarma, program už je připravený. Těšíme se na vás nejen s ID HARDCABB :)

WordCamp Praha 26. 2. 2022 – Největší konference o WordPressu, která je určená pro všechny fanoušky, běžné uživatele i profíky.
    https://prague.wordcamp.org/2022/
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    REFLEX: u jisteho mistnohi id jsem narazil na Transposh ( https://transposh.org/ ) a od ty doby.. staci napsat jednu verzi rozumnou reci a pak udelat v mutacich co si zapnes par trivialnich uprav a je to ready to go..
    MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    KORINKOWICZ: jo, me ale zaujala ta podpora Woocommerce, kvuli nemu jsem vzdycky nakupoval WPML, umi to i komercni polylang, ale (nejmin sveho casu) byl drazsi a neumel vice men..
    GULDUR
    GULDUR --- ---
    Zdravím všechny, mám takový CSSkový wordpress oříšek. Dělám svoji první seriózní wordpressovou práci a požadavek grafika odpovídá obrázku 3. Já jsem schopen zatím dosáhnout situací 1 a 2 a dochází mi nápady, jakým způsobem se dostat k výsledku č.3. Ideální by samozřejmě to vyřešit pomocí CSSka v konkrétní šabloně stránky, aby si uživatelé jenom nasypali text a on se jim spolu s obrázky umístil do situace č.3. Pokud použiji samostatné elementy tj. třeba obrázek vlevo nahoře a celý text zarovnám vpravo pod menu, tak to jede, ale to jsou různé elementy gridu, takže se s tím dělá dobře. Tady by to musely být propojené buňky gridu do tvaru "L", kam by se PHPkem volal obsah stránky, což nevím, jestli syntax gridu vůbec umožňuje. Poradil by někdo?

KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    MRTVY_KENNY: Polylang třeba ty separátní alias domény pro různý jazyky umí (a to i ve free verzi). Nasazoval jsem na několik webů a spokojenost...
    PULKA
    PULKA --- ---
    MRTVY_KENNY: Jestli to umí, tak to asi nebude ve free verzi, ale možná se to dá obejít nějakým redirectem na straně serveru a nějakým filtrem na úpravu permalinku? Ale v praxi jsem to nikdy neřešila. WPML to umí.
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    MRTVY_KENNY: netuším, zatím jsem to nikde nepoužil. Když jsem si to ale teď rozjel rychle na localu, tak to vypadá, že funguje pouze skrze url parametr.

MRTVY_KENNY
    MRTVY_KENNY --- ---
    WOJTISHEK: v tom popisu to nepisou, pls umi to separatni domeny pro ruzne jazyky (pres alias)?
    PULKA
    PULKA --- ---
    BURKHAR: Na import nejlépe WP All import, funguje dobře (nevím, jestli to ale umí ve free verzi). Pro verze je pro vývojáře docela fajn - můžeš jí požívat, kde chceš, žádný opakující se platby.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Ahoj, mám dva dotazy, na které neznám jasnou odpověď ani po filtrování zde a googlení.

Hledám funkční free plugin pro export Custom Post Type položky (využívá Advanced Custom Fields) do PDF z wp-admin, tj. ne na frontendu. Ideálně něco na jeden klik, uživatel je trochu lama. A s možností editace šablony, jak to PDF bude vypadat. Jedná se o klasické denní menu.

Taktéž hledám free plugin, který mi právě do toho Custom Post Type denního menu dokáže importovat CSV / XML a přidat tak nový post.

Vyzkoušel jsem toho mraky a nic nefungovalo vhodně pro můj use case.

Případný velký dík!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam