• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    CYBERWOLF: PULKA: Tak nakonec to skutečně jde pomocí CF7... E-mail se nastaví jako hodnota selectu a jako odesílatel se použije tag příslušného pole...
    PULKA
    PULKA --- ---
    KORINKOWICZ: Fluent Forms to IMHO taky bude umět (a věřím ze i nějak chytřejší, než nastavit jejich e-mail jako hodnotu seslectu).
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    KORINKOWICZ: pokud si dobře vzpomínám, tak to umí Contact form 7
    KORINKOWICZ
    KORINKOWICZ --- ---
    Ahoj. Nenapadá vás free plugin pro jednoduchý kontaktní formulář schopný posílat výsledky na jednu z předem daných emailových adres, která se určí podle hodnoty jednoho z polí?

Tj. byl by tam selectbox, kde si člověk vybere jméno organizace a podle toho by se výsledky odeslaly na její mail (to by asi muselo být někde spárované)…
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    HARDCABB: to vypadá dobře, ale je to placený 😫
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Má někdo zkušenost s touhle WC extension? Možná to budem nasazovat a rád bych věděl, jestli je to dobrý nápad
    EU VAT Number - WooCommerce
    https://woocommerce.com/document/eu-vat-number/
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    HARDCABB: jo, to je ono!
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    my na domlouvani terminu fotbalu pouzivali todle, funguje to presne jak pise wolf hned pode mnou

Doodle
    https://doodle.com/meeting/participate/id/dyPgQw7b
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dřív jsem na webu potkal takovou věc, kde uděláš akci (pojmenuješ a dáš jeden nebo více termínů) a pak na to lidem pošleš odkaz. Lidi si tam sami napíšou jméno a vyberou termíny kdy můžou. Což je asi nejtriviálnější a současně nejlepší co se na tohle dá vymyslet. Ale za žádnou cenu si nemůžu vzpomenut, jak se to jmenovalo.
    PULKA
    PULKA --- ---
    PEETIK: Musí to byt na webu? Nestačil by vám Google kalendář s pozvánkou? Vidíš kdo neodpověděl, mas to v kalendáři, mobilu… stejně všichni budou mít chytry telefon s Googlem.
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    Popravdě jsem teď líny na strýčka gůgla po těžké dřině na zahradě :-/. Potřeboval bych pro partu technických analfabetů vytvořit nějaký booking, kalendář akcí s popisem. Ostatní jsou ještě víc líní než já :) A už tuplem se naučit pracovat v Trellu apod. Přemýšlím, že bych si na webu hodil nějaký kalendář, kde si "Franta" vybere datum a vloží do toho událost a druhý "Jarda" na to může reagovat či potvrdit účast. Existují nějaké takovéto free pluginy do WP?
    WOJTISHEK
    WOJTISHEK --- ---
    SLL_QUY: zkus se taky podívat na horizontal accordion
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    SLL_QUY: ten efekt je jen specialni pripad karuselu/slideru, tak bych hledal tam.
    zaroven bych se pokusil vyhybat on hover - dost blbe se to prevadi na smartphony a tablety a je fajn s tim uz v navrhu pocitat. tedy pokud na obrazku nema byt proklik nikam dal, je to realizovatelny i na mobilech, pokud ano..
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SLL_QUY: ja bych to spis videl ze se nemaximalizuje image, ale image je vlozeny do nejakeho bloku s tim, ze co se nevejde je chovano pres overflow, po najeti mysi se zmeni width toho daneho prvku a tim se objevi vic z obrazku, da se k tomu dat i tranzice a naanimovat to
    SLL_QUY
    SLL_QUY --- ---
    Zdravím, poprosím o radu, neviděl někdo z vás podobný WP portfolio template jako na nákresu?

Případně bych rád věděl jak se říká té funkci kdy se onhover maximalizuje image z té řady v rámci jednoho "projektu"

Pokud by vám to přišlo jako moc cheesy efekt tak budu rád za zpětnou vazbu.

KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    PULKA: Ahoj, v tomhle pripade existujici reseni. Je to lowbudget projekt, do ktereho bych nerad investoval moc casu. Kazdopadne dekuju moc za tip. A priznam se ze to kodovani bych mel problem ohnout. Vic si rozumim s css nez s javascriptem a phpkem, v ramci wp se s tim samozrejme potykam, ale vzdycky me to stoji dost studovani.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    KALIF_WH: Díky moc. Asi jsem to vyřešil prostě tak, že jsem pro další stránky vytvořil samostatnou šablonu s menu, pod které jsem do pozadí dal img. Hlavička bude jen v šabloně homepage.
    PULKA
    PULKA --- ---
    KALIF_WH: Chces to kódování nebo stačí existující řešení? Moje oblíbeny Fluent Forms to umí (jako multistep i jako conversational form).
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    nemel by nekdo z vas typ jak resit nekolikastupnove dotazniky ? zobrazi se prvni otazka (vyber z moznosti) po zatrzeni nebo vyplneni najede dalsi a nakonci form kde clovek zada kontaktni udaje a vsechno se mailem odesle k vyhodnoceni ? Neco jako je treba tady ? https://jansusanka.cz/lp/investicni-poradce.php?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    R_U_SIRIOUS: nevim jestli to umi wp defaultne nebo to delaji nektere sablony, ale dost casto jsem pracoval s prirazenym #page-id kdyz jsme potreboval zmenit nebo se to da asi vyresit vlastni fci na body https://developer.wordpress.org/reference/functions/body_class/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam