THEODORT: Chtěl bych tyhle buildery používat na rychlo-splácnutí prezentace pro (very) small business případy, protože takových požadavků mi chodí nejvíce. Tam nečekám návštěvnost stovky denně, ani nějakou těžkou práci s databází a la eshop o desetitisících produktů. S čímž mě kdysi vytrestal WooCommerce, ale i WP samotný, když jsme migrovali jeden herní server s tisíci články na WP. Tam to vlastně v obou případech troskotalo na tom samém - (deseti)tisíce posts v databázi, což WP nezvládá moc dobře, šablona nešablona.
Takže u těchhle miniwebů / prezentací s minimální návštěvností performance neřeším. Hlavně snadnost použití pro mě jako "designéra" a možnost snadno editovat texty a měnit fotky pro klienta. Tady budu muset ještě trochu elaborovat, jak mu tu možnost dát, aniž by si neodborným zásahem rozesral layout. Nechci prostě, aby mi každý týden volali, že je potřeba změnit tenhle text a vyměnit tamtu fotku, nebo že to zkoušeli sami a "na něco klikli" a ono se to celý rozbilo. Ale to nevim jestli je vůbec dosažitelný.