• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    QUITEwordpress
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    CERMINEK: Jn, to jsme taky zvazovali
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    TERAMORPH: Moodle?
    TERAMORPH
    TERAMORPH --- ---
    Ahoj, nevite pls nekdo o WP pluginu pro organizaci a management vzdelavacich kurzu? Musi to zvladat vyhazovat na web kalendar aktualne dostupnych/bezicich kurzu, moznost se zaregistrovat (+ idealne zaplatit, ale neni podminkou) a predevsim to musi umoznovat nastavit recurring event (napr. daný kurz bude probihat kazde utery 16-18h po dobu 2 mesicu) s tim ze zajemce zaplati tu castku jen jednou. Vsechny pluginy jsou vzdycky pro klasicky jednorazovy akce kdy se plati per akce/vypsany termin.

Diky moc za pripadny tipy!
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    * PULKA poradila...

Jinak k těmhle věcem můžu posloužit jak radou tak i hostingem a pomocí, pokud to nemáte úplně za účelem zisku tak většinou zdarma navždy.
    PHP 7.x / 8.2 a spousta modulů pro akceleraci a funkci moderních webů, http2 atd. Provoz výhradně přes CDN Cloudflare kvůli rychlosti.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Ale teda jako nakonec to vyřešit jde, jen jsem si musel všimnout v Jetpack pluginu, že sám detekoval, že to používám ze dvou webů a nabídl mi rozdělení. Bohužel opačně z Wordpress.com jsem nacházel furt jen možnost si doménu koupit, nebo převést k nim.
    MVEK
    MVEK --- ---
    Až někdy budete mít nápad na staging nebo jiné testování překopírovat web, tak ano, aby to vůbec chodilo, bude asi potřeba změnit adresu přes config dočasně, jak mi poradil v únoru PULKA (https://wordpress.org/documentation/article/changing-the-site-url/ ).

Ale pokud máte Jetpack pluginy, tedy asi propojeno už s registrací na Wordpress.com, tak se můžete pěkně nachytat, kdy jsem se dostal k tomu, že mě i původní web, na který jsem nešáhl, přesměrovával na ten staging a bylo to velice obskurní, třeba cesta do admina na produkci vedla na staging, hlavní stránka byla ok, ale další rubriky vedly taky na staging, některé obrázky z CSS či fonty vedly kdoví kam, takže tam nebyly apod.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    JIRIKK: https://www.wooconn.sk/

Je potřeba to napojit přímo na Pohodu, pak to funguje. Zkoušeli jsme i několik exportů na xml a všechno velký špatný - problémy s dlouhými názvy produktů a asi dvacet dalších věcí, na které nechci vzpomínat.
    RIRISKO
    RIRISKO --- ---
    JIRIKK: mam tu vlastne riesenie, ak by bol zaujem... doladoval som to podla priani a zelani asi dvoch uctovniciek, cize predpokladam ze to robi to co ma :)
    JIRIKK
    JIRIKK --- ---
    Nemáte prosím někdo funkčí řešení exportu faktur z Woocommerce do software Pohoda? Našel jsem jenom propojení přes mServer, ale to je komplikované. Stačí když bude možnost jednou za měsíc vygenerovat XML a to pak importovat do pohody. Díky.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    JIRIKK: Super, zdá se, že tento plugin to řeší. Dík. ;)
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    JIRIKK: Díky moc, podívám se na to.
    R_U_SIRIOUS
    R_U_SIRIOUS --- ---
    Zdravím,
    potřeboval bych se zeptat, jestli nevíte o nějakém pluginu do Woocommerce, nebo jiném řešení, které by umožnilo:
    - nastavit způsob dopravy pro konkrétní produkt jen na "Pouze osobní odběr".

Vím, že v nastavení dopravy se dají vypnout a zapnout různé druhy dopravy (doručení), ale to je globální nastavení, které by ovlivnilo všechny objednávky v zóně.
    U nastavení konkrétního produktu jsem našel akorát nastavení Třídy dopravy, ale třídy dopravy to neřeší.

Díky moc předem.
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    Dělám něco blbě, nebo WP Bakery prostě neumí pevné mezery? A dá se s tím něco dělat?
    THEODORT
    THEODORT --- ---
    PULKA: ja to nekde mam v defaultu protoze se to dobre snasi s Elementorem, a vse co zminujes imho doda Elementor tak aby se nemuselo nic doprogramovavat. Protoze to me desi, aby me nekdo kontaktoval az se mi to nejmin bude hodit...
    T_RAVEN
    T_RAVEN --- ---
    nemate prosim nekdo zkusenost s nejakym pluginem na booking mistnosti (kancelare)?
    - uzivatel by mel na webu videt nejakej kalendar kde by videl kdy je to obsazeny (ale ne kym) a kdy je volno
    - do volnyho casu by se mohl booknout - bez prihlaseni, nechal by na sebe kontakt
    PULKA
    PULKA --- ---
    Nedelate nekdo s Astrou? Kontaktoval mne nekdo, kdo chce neco malo doprogramovat (sdileni, nejake call out boxy) a upravit styly, nemam na to kapacitu, rada predam dal. Pripadny kontakty prosim do posty, hlavni marketak mluvi pouze anglicky. Klienta neznam, nic o nem nevim. Podminky si dohodnete sami naprimo.
    MEDOVA
    MEDOVA --- ---
    CYBERWOLF: Nakonec zkousim ten Webkitty, prisel mi uzivatelsky pekne udelany, celkove sympaticky a nenasla jsem spatnou recenzi:))

ale diky za vase tipy
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    MEDOVA: zkus websupport.cz Další dobrá varianta je active24, ale tu websupport koupil, takže je to už vlastně jedno. wp-hosting.cz funguje, pokud do toho nechceš moc vrtat (mají dost divokou opcache, takže když něco upravuješ, musíš ji vypnout, nebo čekat asi čtvrt hodiny, než se změny projeví.

Jinak ale dost záleží na tom, co vlastně chceš provozovat. Jestli ti jde o blogísek, tak to máš celkem fuk, to pojede všude.
    SYNTAX_TERROR
    SYNTAX_TERROR --- ---
    U Weodsu bacha na ten NoLimit tarif. Mam na nem WP+Woo a je to kurevsky pomaly. Stejne tak mam ale u Wedosu neprilis vykonny VPS (presne params ted na mobilu nedohledam, ale do 3k,-/rok), kde ten samy web svisti. Drazsi tarif NoLimit Extra s rychlosti imho nijak nezahyba, ty navysene parametry na to moc vliv mit nemuzou.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam