• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    Zde řešíme problémy, potíže a neznalost. Pokud chcete ventilovat svoje vlastní nedostatky, tak budete smazáni.

    Související kluby:
  • [ nyx :: trziste :: chybejici kategorie ]


  • Co přijde:
  • Tipy a rady pro vkládání inzerátů

  • Tipy na to, jak pohodlně odebírat inzeráty

  • Co do tržiště nepatří

  • Hlášení problémů - co a jak.
  • rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    SILENCE: ty linky tam pak lidi nacpou pres tinyurl apod. takhle aspon clovek pozna, co je na druhe strane a nemusi tam klikat. tj. blacklist domen imho nema smysl. pokud tohle zakazovat, tak proste pravidlem a trochu hlidat / hlasit porusovani.
    SILENCE
    SILENCE --- ---
    z meho uzkeho pohledu mi prijde ze se posledni dobou (od prazdnin?) na nyx nacpalo mnoho lidi pouze za ucelem inzerce. nabidka nemovitosti v trzisti uz vypada jak stranka realitky. je jich tam vic nez jen probranej nebudlinej.
    chce to radikalni akci. blacklist odkazovanych stranek (aukro, realitky..) samozrejme neodfiltruje vsechny pokusy, ale mohl by aspon na nejakou dobu zastavit tenhle naval. a muze se nasadit takrka okamzite a pak premyslet, jakym nastrojem to systemove ostetrit.
    NYX
    NYX --- ---
    TUILE: filtrovani jde, u inzeratu je "dalsi inzeraty uzivatele" nebo tak neco a tam staci prepsat url :-))) ale nejaka kolonka na nick v hledani by se hodila, no :)
    TUILE
    TUILE --- ---
    nicmene filtrovni inzeratu podle nicku (pripadne moznost ignorovat inzeraty daneho id) by bylo fajn
    NYX
    NYX --- ---
    DELVIT: to neresi problem mazani a znovuvystavovani inzeratu. navic kdyz nekdo treba rozprodava knihovnu, tak je i zadouci mit tech inzeratu vic kvuli lepsimu hledani (v tom souhrnnem se hleda snad jen podle nazvu, fotky az jsou jednoznacne k cemu jsou apod.).
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NYX: jak složitý by bylo udělat groupovaní inzerátů podle nicku? -> omezeni 30 inzeratu od jednoho nicku
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    nebo označení inzerátu zadavatelem jako komerční a uživatel dostane filtr, zda komerční zobrazovat.
    + tvůj bod A :-)
    NOMAAD
    NOMAAD --- ---
    Jen v kratkosti muj nazor:Kouzlo NYX je mimo jine v minimu otravne reklamy,kterou jsme si nechali zamorit jiz temer cely verejny prostror.Technicke strance veci nerozumim,ale jsem pro organizovany odpor vsemi zbranemi!!!
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Návrh:

    1. Kdokoliv může cizí inzerát označit na tržišti mínusem, což bude vizuálně změněno tak, aby místo mínus bylo "Označit jako komerční/spam".
    2. Takto označený inzerát nepůjde smazat (autorem).
    3. Kdo dostane 2 taková označení (ke dvěma různým inzerátům) během 1 měsíce, dostává automaticky 14 dní ban na přidávání příspěvků.
    4. Kdokoliv, kdo má pocit, že byl nespravedlivě označen za komerčníka/spammera, může podat odvolání -- toto posoudí [někdo], a pokud se ukáže, že skutečně nejde o komerční/spam inzerci, obdrží naopak ban ti, kdo inzeráty nepravdivě označili; pokud je spammer tak drzý, že protestuje proti označení svých spamů, dostane ban doživotní.
    DELVIT
    DELVIT --- ---
    NEBUDLINEJ: podle stavajicich pravidel nedelas nic spatne a proto se by se mely ty pravidla upravit, abychom zachvili nevideli jenom 10 inzeratu, protoze ti maji cas to davat nahoru.

    A nemusis hned vsem nadavat, kdyz s tebou nesouhlasi. Kazdopadne me se taky nelibilo, ze po kazdem kliknuti jsem videl tvuj inzerat jako prvni - je to o tom, ze to porad cpes nahoru x-krat denne.

    Kazdopadne by bylo dobre, kdyz takto lidem z nyxu pomahas rici, ze by ti za tu pomoc mohli dat pozitivni referenci neb to doda tvemu inzeratu vahu a lide se o to budou vice zajimat.
    FANAE
    FANAE --- ---
    AETHER: Tak ja nesleduju konkretni kategorie, ale primo klub trziste - a kdyz tam nekdo neni schopnej dat 30 hadru pro mimino do jednoho prispevku a roztaha to po jednom, tak je to ukrutne otravny a mam chut ho dat do ignore jen kvuli tomu (coz, jak padlo, je dost na nic)
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NEBUDLINEJ: Blbě děláš to, že na tyto troly reaguješ.
    KRALIK
    KRALIK --- ---
    NEBUDLINEJ: kdyz se vic lidi shodlo, ze tvoje inzeraty jsou trochu agresivnejsi nez vetsina ostatnich, kde bude chyba? je mi fuk, jestli jsi nebo nejsi firma. sere me, ze tvoje inzeraty vidam porad a to moc trziste nesleduju. svoji pomoc si muzes nechat, za takovej argument se bez stydet do kouta. od ceho je v trzisti filtr?
    my se nebudem rejpat v hovnech, ty si dej pohov a nech inzeraty zapadnout. vsak oni si je lidi maj moznost dohledat a nemyslim si, ze by tady vetsina lidi prahla po novym bydleni, ktery jim cpes.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: tohle ten inzerat stejne znovu nevystavilo v klubech, pres ktere to vetsina lidi sleduje, takze imho to moc velka zmena nebude.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX: ja si myslim ze tohle hodne zklidni trziste.bohuzel to u nekterych lidi zpusobi to ze inzerat proste zadaji znovu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    NYX: No právě proto tržiště sedí jako slovo.

    Jinak komerční inzeráty nejdou dělat jinak než moderací celého tržiště. Myslím, že systém, kde se udělá indexovací tabulka "vadných", která bude řazená podle počtu nahlášení. Můžeš pro sebe a případně další moderátory takhle kontrolovat ty inzeráty.
    NYX
    NYX --- ---
    NYX: ted mi doslo, ze by se asi dost slozite pasoval tenhle ignore klub prave na ty kluby, patrici k trzisti. takze tohle asi nepujde.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    RAINBOF: Ono to není jako klub, ale klub je pouze obrazné zobrazení kategorie.

    Takže já kupříkladu sleduji klub Tržiště a vše co se na tržišti objeví vidím v jednom klubu. Ale pro každou kategorii i pod kategorii existuje klub.
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: aha, tak to opravim :)
    NYX
    NYX --- ---
    MCKIDNEY: "Trziste" se to jmenuje hlavne proto, aby to zahrnulo i praci, nemovitosti apod, ktere mi pod pojem bazar moc nesednou. Prislo nam to byt jako asi nejobecnejsi rozumne kratky nazev. Ten aspekt komercni/nekomercni jsme moc v potaz nebrali pri vymysleni nazvu, tak bych na to netlacil v tomhle smeru :)

    Ale muzeme proste udelat sadu anket, co tam lide chteji nebo nechteji mit.

    Me i napadlo, povolit komerci jen tam, kde z toho lidem z nyxu bude plynout nejaka slusna vyhoda, ale to se asi neda nijak rozumne definovat. Marze jsou vsude ruzne.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    NYX:
    - tech 10 inzeratu je vyhodnych asi jen mimo trziste :) to by eliminovala moznost si notoricke inzerenty veci ktere "me" nezajimaji skryt. (napriklad prave tou ignoraci inzerce na uzivatele / kategorii)

    - ten seznam klubu kde se inzerat nachazi by mozna nebyl uplne k zahozeni... (dobre je jich vic ale i tak by mohly byt videt)

    - uprava a "topovani" inzeratu jde :) proste das upravit nic nezmenis a ulozis tim se nic nezmeni a inzerat vyskoci nahoru.


    MCKIDNEY: naprosto souhlasim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam