• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MCKIDNEYnyx :: trziste :: reseni problemu
    DONSIALINA
    DONSIALINA --- ---
    NYX: mi přišla žádost o aktualizaci, tak sem jí provedl, ale inzerát je stále hluboko v propadlišti dějin. co jsem udělal špatně?
    NYX
    NYX --- ---
    KETHAMINA: ta zadost o aktualizaci je tam v prvni rade proto, aby se mohly casem mazat inzeraty, ktere lidi zapomenou smazat rucne.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    RAINBOF: já tedy tržiště moc nepoužívám, ale vzhledem k tomu,že tě to po čase vyzve k refreshi inzerátu oznámením,že některý inzerát je starý - asi proto to člověk znova aktualizuje ne?
    DONSIALINA
    DONSIALINA --- ---
    RAINBOF: :-))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    nebylo nam bez toho trziste krasne ?
    NYX
    NYX --- ---
    DEIKSAC: jsem si vsiml, ze nekdy je ten samy inzerat odeslany nekolikrat, teprve dneska jsem si vsiml, ze do ruznych kategorii, mozna to tak bylo i v tech predchozich pripadech, jen me neco takoveho vubec nenapadlo. budu to taky muset pripsat nekam k zadavani inzeratu
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    a pak teda se občas stane, že některý z uživatelů nacpe tentýž inzerát do několika různých kategorií, taky by nebyl špatný flag pro takovéto případy nebo ev automatická deduplikace
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    imho taky funkce označit jako spam s následnou kontrolou moderátorů nezní zle a myslím, že by fungovala. lidi, co tržíště sledují pravidelně, paměť na notorické spammery mají.

    to topování inzerátů je třebas irelevantní, pokud člověk sleduje agregovaný tržiště (superklub)

    notorický spammer může být upozorněn, aby tak nečinil a nasměrován např k tomu, aby si zaplatil zde na nyxu banner
    NYX
    NYX --- ---
    RAINBOF: az ustoupi horecky, zkusim to.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    klidne to trziste budu moderovat jen uz neco nasadte...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Ja myslim ze by stacila moznost individualne nezobrazovat kategorii nebo nejaky inzerat. + tresat banem pro trznici lidi kteri dokolecka davaji jeden a ten samy (coz se deje) prispevek.
    NYX
    NYX --- ---
    E2E4: pokud na to pujdes takhle zpetne, nemaji zadavatele inzeratu zadne voditko, kde je ta hranice, co se vlozit smi a co ne.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    E2E4: (co je a co není nepřijatelná komerce nebo spam by podle mého mělo pocházet od uživatelů..)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Co moderování inzerátů plusy a minusy, popř. vyloženě "označit jako spam"..?

    S tím že by se inzerce s hodně minusy / označená jako spam nezobrazovala ani v inzertních fórech, popř. id s velkým množstvím minusů by to banovalo..?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    EXX: to je dobrý nápad. prostě skrýt... ale neřeší to ty kteří inzeráty znovuzakládají
    NYX
    NYX --- ---
    EXX: tohle uz by nejakou dobu nemelo jit, ne?
    EXX
    EXX --- ---
    jo a taky mi prijde ze jsou lidi co topujou inzeraty porad dokola nekolikrat denne, neni pak prehled co je novy a co uz bylo milionkrat, jasne zvyhodneni lidi co jsou neustale online - coz ja jsem taky, ale inzeraty tak casto netopuju, jen kdyz si vzpomenu nebo kdyz mi tori napise ... ale chtelo by to neco jakoze inzerat za jeho zivotnost lze topovat max trikrat tydne napriklad nebo takneco ..
    EXX
    EXX --- ---
    me by se libilo tlacitko "nesledovat inzerat" , jen bych si odkliknul inzeraty ktery se porad opakujou a jsou vpodstate stejny (aktualizovany) - neco jako blacklist, ale ne na uzivatele, treba SHARK_A prodava porad ty hadry, me to moc nezajima, le par jinejch veci uz jsem od ni kupoval k plne spokojenosti, hadry pro mimina me taky nezajimaj , u takle oznacenyho inzeratu by se treba nezobrazovali obrazky, tudiz ho rychle proscroluju. odkazy na aukro me taky serou, od toho je to aukro, tady to podle me nema co delat - pripadne vytvorit klub pouze pro aukro inzeraty pokud jsou lidi ktery to zajima.

    nebo nejak nechat uzivatele palcovat inzeraty - se aspon uvidi jak moc lidem ty inzeraty z aukra (a neustale se opakujici a topovany inzeraty na veci ktery nikdo nechce) vadej. samozrejme ze to muze byt zneuzitelny a nekdo zamindrakovanej si bude moct vyjizdet a palcovat i normalni inzeraty a uzivatele ktery mu vadej..
    ALCATOR
    ALCATOR --- ---
    Ad téma "rozprodávám knihovnu":

    Pro tyto situace by bylo fajn zavést "megainzerát" -- tzn.
    1. Uživatel by zadal nějaký souhrnný název ("Knihy", "Oblečení" apod.)
    2. Do zadávacího chlívečku by zadal seznam všech položek naráz a systém by to sám rozsekal na jednotlivé inzeráty
    3. Ovšem tyto inzeráty by se zobrazovaly stylem
    "Položka 1"
    "Položka 2"
    "Položka 3"
    "+ 357 dalších z tohoto balíku"
    (samozřejmostí by bylo, že by šly prohledávat a "rozkliknout")
    a zkrátka by se držely tak nějak "pohromadě", aby nezaspamovaly celou stránku.
    KAZMON
    KAZMON --- ---
    koukal sem na toho nebudlinej a dávám vám za pravdu že je to reklama jako víno...
    kdybych todle zudelal se zahradama tak věřim že mi dá marky lidí cyberčoud a to myslim že by se melo nebudlínýmu dát taky najevo že je něco špatně včetně teda nejakýho systemovýho zaopatření čemuž zas tolik nerozumim.
    prostě lidi mu musej ukázat že je to nebere!!!
    A když to nepochopí ,že na to neni nikdo zvědavej, tak bych ho normálně z tržiště vykázal dát mu nejakej ten ignore co jinýho z blbcem.Kdyby psal že sežene 80m2 za osum tisíc na dvojce bez provize tak tomu řikám pomoc, jinak tohle je ryto!
    jo taky neřikám- když nevíš co se zahradou tak ti to udělám o patnáctset levneji než firma. tady na to snad prostor neni, sem taky proti!! Zakázat at inzeruje "společenství makléřů" jinde
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam