K Tržišti.
Rád bych u inzerátu viděl i čas, ne jen datum. Vzhledem k tomu že se tržište chová jinak než kluby, tak mi to tam chybí.
To co se stalo teď s výpisem vlastních inzerátů mi přijde jako zhoršení.
Není vidět datum inzerátu, obrázek, cena ani popis. Výpis "jako v tržišti" byl pro mě mnohem čitelnější - viděl jsem to co vidí kupující. Všechny svoje inzeráty přijednom.
Prodané věci jsou nezávisle na stáří na jedné hromadě, takže se v nich nedá moc orientovat. Já jsem prodané věci používal jako archiv, abych veděl co jsem v minulosti za jakých podmínek prodával. Ne jen na rezervované a systémem pozastavené inzeráty. (Kdyby bylo možné ten seznam ve starém zobrazení, třeba jen jendorázově, získat, byl bych vděčný)
Teď mám na konci seznamu tiskárnu co jsem prodal v neděli a notebook co jsem prodal před léty. Takže i tady bych ocenil datum a řazení dle něj.
Systém obnovování všeho najednou nebyl ideální, ale zase spíš obnovuji vše, když na to mám dle systému právo. Nebo obnovuji jednu věc, když k prodeji nedošlo. Výběr checboxy mi přijde horší na obé.
Teda vůbec netuším jestli zároveň došlo ke změně funčnosti automatického skrývaní neaktuálních inzerátů, jejich obnovování a posouvání v tržišti nahoru...
MCKIDNEY:
Odkaz Tržište ukazuje obnovené inzeráty, což kluby nedělají. Přijde mi to jako zásadní tozdíl. Když někdo něco např. sleví a obnoví je to navrchu jen v tržišti, vlastně ani nevím zda se dle toho zméní ten příspěvek v klubu... V tom mi přijdou kluby z tržiště dobré jen na vyloženě čerstvé inzeráty a pokud by šlo sledovat rubriky tržiště a třeba rozlišovat obnovené/nové (nepřečtené příspěvky jako v klubu), tak nevidím důvod kluby dál používat.
Je pozdě v noci tak doufám že je to srozumitelné. Rád se případně zapojím do nějaké širší diskuze. Chtěl jsem napsat něco až budu mít víc času, ale ta první změna mě víc motivovala...