• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    IVANA_KRTEK: a zrovna jsem ti chtěla psát,že bych i šla :-D, no kdyby náhodou, tak mám volno
    TAMARIX
    TAMARIX --- ---
    IVANA_KRTEK: Už opraveno. :-) Kolbenku si užijte, možná bude i pěkně.. :-)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    IVANA_KRTEK: aha - tak tamarix zmizela :o)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TAMARIX: 3x stejná fotka? :o)

a sláva sláva sláva - sehnala jsem si na zítra parťačku na KOlbenku :o)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    naky statistiky :))
    za rok a kousek celkem 1 272 625,- korun na krmení, léčbu a pelíšky pro 1.772 koček...:-)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZELINKA: Pracuju teď na další várce, tak napiš preferovanou barevnou kombinaci a styl (např. "něco růžovýho romantickýho") a pošlu. Platba přímo Devítce na účet. :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ATUARFIK: nedalo by se to nějak pořídit i pro mé dva kocoury? Ale nejsem z Prahy ale z Krkonoš...
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    NECHCE SE NĚKOMU V SOBOTU DOPOL JÍT SE MNOU NA KOLBENKU? od 8 do 12h. Vstup platí 9 životů. U "stánku" se budeme střídat. Věci na prodej mám, takže jde jen o účast (v případě nutnosti střídání kvůli toaletě :o)))
    zájemci prosím pište na mail ivana@devet-zivotu.cz
    sraz by byl v 8h před kolbenkou
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    no, když jsem šla pro atuarfik k seniorům, tak jediné, čeho jsem si všimla bylo značné zpomalení dopravy a všude spousta vozíků a chodítek.
    zašla jsem i do for kids, protože tam je spřátelená firma Mindok, která vyrábí a prodává stolní hry. Takže jsem si zaplakala nad cenama, které sice jsou nižší, ale stejně dost vysoké na plat v neziskovce. nicméně už vím, co si budu v říjnu kupovat na deskohraní (resp. co si budu přát k listopadovým narozeninám :o)))
    Včera to hezky rychle uteklo. Na krámek je tam teda docela málo místa, tak jsme takový stísněný, ale snad se lidi probijou a nakoupí :o)
    máme nové podložky do přenosek a obaly na přepravky :o)
    taky tam máme balonky pro děti, ale bohužel je všude rozdávají zdarma, takže ty naše tam jsou trochu zbytečně :o(
    a těším se na neděli, kdy tam budu zase.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: já si právě hned vzpomněla na tebe, že to by bylo pro tebe peklo :) Já právě ani nevím kde co bylo, nějak jsem tam omylem zabloudila.. Tak si u každýho vstupu do haly hlídej nápis nad vchodem :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MIAPAKA: kterym smerem nemam chodit? :-)))) ja mam planek for pets a ot beru jako svoji svatou mapu ktere se budu drzet
    to si pujdu radsi pokecat s dedkama u ginu na for senior nez tohle peklo
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    Tak já jsem taky myslela jak tam nakoupím, ale nakonec jsem zjistila, že ceny jsou úplně stejné ne-li vyšší než ve zverimexu, který mám pět minut od baráku.
    A šantový hračky mají opět velký úspěch :) Ale nevýhoda je, že se neztrácejí (tak jako kuličky:)), takže jich tu mám už asi šest!
    Jo a k tomu for kids - omylem jsem tam vlezla a všude kočárky, tak že se nedalo skoro projít a spoustu uřvaných dětí...
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: moje šelmy posledních pár týdnů řvou nad prázdnou miskou do pěti minut, ať jim nandám cokoli. Luciáše už skoro neuzvednu, tak to zkouším ignorovat :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja si na zitra pribalim i nejaky to jehneci na uplaceni kocek, aby se mnou na vystave mluvily a kdyz bude nejhur hodim jim tam nejakou tu hracku!

psala jedna depozitarka od kocici nadeje, at prej si vezmu hooodne penez, ze to stoji za to

BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: :)))))))))))))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    BRINA: Rádo se stalo! Ještě pro doplnění - jedna hračka z této várky byla dnes otestována na bratrovu kocourovi, což je zvíře, které si permanentně hlídá, aby náhodou neudělalo nějaký rychlejší pohyb, kterým by mohla utrpět jeho důstojnost. No během několika vteřin se válel uprostřed kuchyně na zádech, všema čtyřma mával nekoordinovaně ve vzduchu a sliny lítaly všude kolem. Takže i tahle várka funguje. :)
    BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: MOC DEKUJEME ZA HRACKY!!!
    pro ostatni - Atuarfik dneska dorazila az do Letnan a dovezla 50 novych hracek se santou, juchuuu

velky dik patri i Tamarix a Miapace, ktere nam dnes pomahaly :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem se nemohla zdržet, takže jsem ani nešla dovnitř - předala jsem hračky, vyfasovala lístek a mazala pryč. Takže bohužel netuším. :(
    ADITU
    ADITU --- ---
    a ja asi pred ctvrt hodinou dorazila domu z prace. zrejme dorazim v nedeli, jako vypomoc PSOZ, litaly kolem me dneska nejaky maily v tohle smyslu.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to neivm, ja si docela dost penez beru ))) ale hodlam hlavne bezostysne chodit se jmenovkou s logem utulku a zkouset vyloudit neco pro kocky))))

ATUARFIK: aspon ze is nesla pres For family ))) jaky to tam je?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    a mam si sebou vzit hodne penez? :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já jsem tam dnes zabloudila, takže jsem tam nakonec lezla vstupem na veletrh For Senior - měly byste mít extra velký banner na felinoterapii, pro všechny ty důchodce, co zase naopak zabloudí k vám... aby si hned nějakou tu košišku odnesli. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: prej dobry i na ot, ze byl ctvrtek
    ja pred chvili prisla z prace, balim, delam tortilly na zitra, chystam gin a zazvorovou limonadu pro vzacne navstevy a uz se tesim
    kocky, aby se nereklo dostaly jehneci a ted tu desne mnoukaj, ze hctej jeste..nemam sice rada pozirani mladatek, ale kdyz byly ty velikonoce. (no nekup to sleva ze 150 na 45)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam