• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: jé zkus to....chci vidět živýho legendárního mrnouse:-)
    ENKATT: už jsem k vám poslala dva kolegy...tak doufám, že tržby budou stát za to.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ENKATT: jé, včera jsem se viděla s kamarádkou a měla přesně takovýhle náramek :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pomalu balime na mighty sounds a kramek cekaji novinky!!!
    krome fungl novych nalepek na auto (Zpomal! já mám devět životů, ty ne a Kočka v autě), které dorazí z tiskárny přímo na fesťák, budou i origami náušnice od Ghostdog a teď se přidala i kamarádka, co dělá moc pěkný šperky a dá nám část zisku z prodeje a něco nám i věnuje
    takže komu se líbí ocel...
    Acid-designs | Fler.cz
    http://www.fler.cz/acid-designs
    tenhle nosím já :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: já to beru...uvidíte kreativitu, jakou jste ještě neviděli skříženou s naprostou neschopností ovládat ruce a prsty
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: to by mohli, ale nevim jestli stihnu vyridit papiry, my nejsme tak flexibilni jako vodafone:-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELFIN: a jak je velka?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    EVILMIND: tak pro nas aji jo. mame jen o pulku vetsiho smetaka. Ale zase takove strelene psisko. vsechno ma rad a se vsim si hraje
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to by ti v praci mohli taky dat volno jako den prace pro neziskovku
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: sorry to je díky mě. chci to mít jako Den pro neziskovku a ten je jen přes týden:-(
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    To je ale vsedni den, to ja nemuzu, beee:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WORKSHOOOP!!!
    26.7 od 10h až do večera, proběhne workshop s výrobou náušnic z fima, korálků a dlaších materiálů. Co vyrobíme dáme do MEOW krámku a hlavně se to naučíme, abysme mohli zásobovat krámek i dále. Materiál je, nebráníme se ani dalším technikám.
    Místo konání: u mě doma tzn Praha 5 Košíře - přesnou adresu ráda poskytnu do pošty. Je to 10 min od Anděla.
    Bonusy spojené s účastí: bezplatná možnost hladit kočky včetně Despair (1 středně velká náplast + desinfekce zdarma), nealkoholické nápoje a pak taky uvařím oběd a něco na svačinu bude taky

hlaste se mi prosím do pošty
    ELFIN
    ELFIN --- ---
    TRAMIN: Taky tu mám jednu dospělou kočku, která psa doslova fakt miluje(menší vořech). Od začátku jí pořád myje a chodí za ní spát do pelechu a hrajou si spolu. Navíc má ráda i lidi...akorát pořád něco povídá a je děsně žravá!Konec prázdnin by byl pro ní ideální:-)

IMG_8338.jpg (548177 B)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    poslu ti neco do posty a pochopis, ze to pro ne bude lepsi :-))
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: myslis jako Hrochuv a Zofkuv teror, ze by zaslouzili? :))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    krlaupsky by si to zaslouzily..uz jsou zdravy :-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: detektivy ne, tech je moc, do tolika ja neumim pocitat :))

uvidime co na me zbyde zacatkem srpna ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: mexiko umistime, mas smulu))) co detektivy? nebo kralupsky

EVILMIND: proto pisu krysarika a ne psa))) navic tohle bych dala utratit, mit k otmu pravomoc.
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    EVILMIND: taky si myslim :)

tohle je imho byt zvykla na psa :)

EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ENKATT: krysarik se urcite nepocita jako pes, minimalne ne pro obecny vyznam formulace "zvykla na psa"... ;-)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: jim dejet nejaky jiny, ja chci mexiko :)))

popisku poslu, az me neco napadne :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: mexicka kuchyne go home asi nebude. prave se resi zajemci o dve z nich :-)
    hele hod mi do posty popisku xpecku - musi ofiko do nabidky, i kdyz ma psano na webu rezerve

jako pri ty zaplave kotat je super, ze jsou zajemci a docela dost ted..jeste aby ot vyslo vsem
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    TRAMIN: a chcete kotě? mám psa a mám tu naprosto pohodovou vykastrovanou "maminu", odhadem max. dvouletou ... kdyby byl zájem tak podrobnosti v poště
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam