• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    ENKATT:
    TRAMIN: no tak u nás sou holky členy rodiny, takže by to bylo fakt debilní kdyby někdo chyběl.. jako asi kdyby to nebyl takovej pitomec, tak to třebas nehrotíme, ale ona je nám tak zavázaná, že jí hladíme a krmíme, jakože tak sem to u jiný kočky neviděla.. tak sme jí tam přeci nemohli nechat.)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: presne tak. to se casto nevidi.
    BRINA
    BRINA --- ---
    KOPRETKA: dobra prace :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: to rozhodně :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: nechat byt a sledovat. tvuj muz predvedl hodne velkou oddanost kocce :-)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    KOPRETKA: no super!!!! :-)))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak a já hlásím, že Taita je od včerejška doma..)
    po dvě noci za ní muž jezdil mnoukat k benešovu, kdy vždycky přišla nechala se pohladit a hnedle utekla. Takže včera, třetí noc, vyzbrojen odchytovkou, tam přijel, vystrčil klec s rybou vevnitř a než si stihl zapálit, tak už byla lapená... nutno říci, že se tu ted promenáduje ve stylu: sem byla na výletě, tak si mě o to víc ted všímejte..

jen má cosi rozškrábaného na boku. takový malý flíček bez srsti a kus strupu. Příjde mi jako by měla klíště, který si tam vytrhla a rozdrápala. čím jí to natřít, nebo běžet na veterinu?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: Bylas rychlejší, ted jsem to sem chtěla hodit - přišlo mi to na mail..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: ja jeste neee!a body na ot mame
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: jé zkus to....chci vidět živýho legendárního mrnouse:-)
    ENKATT: už jsem k vám poslala dva kolegy...tak doufám, že tržby budou stát za to.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ENKATT: jé, včera jsem se viděla s kamarádkou a měla přesně takovýhle náramek :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pomalu balime na mighty sounds a kramek cekaji novinky!!!
    krome fungl novych nalepek na auto (Zpomal! já mám devět životů, ty ne a Kočka v autě), které dorazí z tiskárny přímo na fesťák, budou i origami náušnice od Ghostdog a teď se přidala i kamarádka, co dělá moc pěkný šperky a dá nám část zisku z prodeje a něco nám i věnuje
    takže komu se líbí ocel...
    Acid-designs | Fler.cz
    http://www.fler.cz/acid-designs
    tenhle nosím já :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: já to beru...uvidíte kreativitu, jakou jste ještě neviděli skříženou s naprostou neschopností ovládat ruce a prsty
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: to by mohli, ale nevim jestli stihnu vyridit papiry, my nejsme tak flexibilni jako vodafone:-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELFIN: a jak je velka?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    EVILMIND: tak pro nas aji jo. mame jen o pulku vetsiho smetaka. Ale zase takove strelene psisko. vsechno ma rad a se vsim si hraje
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to by ti v praci mohli taky dat volno jako den prace pro neziskovku
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: sorry to je díky mě. chci to mít jako Den pro neziskovku a ten je jen přes týden:-(
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    To je ale vsedni den, to ja nemuzu, beee:-(
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WORKSHOOOP!!!
    26.7 od 10h až do večera, proběhne workshop s výrobou náušnic z fima, korálků a dlaších materiálů. Co vyrobíme dáme do MEOW krámku a hlavně se to naučíme, abysme mohli zásobovat krámek i dále. Materiál je, nebráníme se ani dalším technikám.
    Místo konání: u mě doma tzn Praha 5 Košíře - přesnou adresu ráda poskytnu do pošty. Je to 10 min od Anděla.
    Bonusy spojené s účastí: bezplatná možnost hladit kočky včetně Despair (1 středně velká náplast + desinfekce zdarma), nealkoholické nápoje a pak taky uvařím oběd a něco na svačinu bude taky

hlaste se mi prosím do pošty
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam