• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    TECZKA: a co hotel pro kočky? www.hoteltrubska.cz
    TECZKA
    TECZKA --- ---
    ahoj, zkusím i mezi vámi, třeba se někdo najde.

měla bych takovou prosbu. budu si teď brát jednoho kocoura, který jinak poputuje do útulku. je to 7 týdenní kotě. přivezu ho v pondělí nebo úterý do prahy a potřebovala bych pro něj na týden hlídání. bohužel v bytě, kam jsme se odstěhovali spadl kus stropu a nějaký čas zabere oprava. v praze téměř nikoho neznám, na koho bych se obrátila. našla by se mezi vámi dobrá duše, která by se týden o kocourka postarala (všechny záchodky, krmiva apod zaplatím)
    byla bych vám zavázána.
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: presne tak. to se casto nevidi.
    BRINA
    BRINA --- ---
    KOPRETKA: dobra prace :)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    ENKATT: to rozhodně :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    KOPRETKA: nechat byt a sledovat. tvuj muz predvedl hodne velkou oddanost kocce :-)
    ZELINKA
    ZELINKA --- ---
    KOPRETKA: no super!!!! :-)))
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tak a já hlásím, že Taita je od včerejška doma..)
    po dvě noci za ní muž jezdil mnoukat k benešovu, kdy vždycky přišla nechala se pohladit a hnedle utekla. Takže včera, třetí noc, vyzbrojen odchytovkou, tam přijel, vystrčil klec s rybou vevnitř a než si stihl zapálit, tak už byla lapená... nutno říci, že se tu ted promenáduje ve stylu: sem byla na výletě, tak si mě o to víc ted všímejte..

jen má cosi rozškrábaného na boku. takový malý flíček bez srsti a kus strupu. Příjde mi jako by měla klíště, který si tam vytrhla a rozdrápala. čím jí to natřít, nebo běžet na veterinu?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    TAMARIX: Bylas rychlejší, ted jsem to sem chtěla hodit - přišlo mi to na mail..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TAMARIX: ja jeste neee!a body na ot mame
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: jé zkus to....chci vidět živýho legendárního mrnouse:-)
    ENKATT: už jsem k vám poslala dva kolegy...tak doufám, že tržby budou stát za to.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ENKATT: jé, včera jsem se viděla s kamarádkou a měla přesně takovýhle náramek :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    pomalu balime na mighty sounds a kramek cekaji novinky!!!
    krome fungl novych nalepek na auto (Zpomal! já mám devět životů, ty ne a Kočka v autě), které dorazí z tiskárny přímo na fesťák, budou i origami náušnice od Ghostdog a teď se přidala i kamarádka, co dělá moc pěkný šperky a dá nám část zisku z prodeje a něco nám i věnuje
    takže komu se líbí ocel...
    Acid-designs | Fler.cz
    http://www.fler.cz/acid-designs
    tenhle nosím já :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: já to beru...uvidíte kreativitu, jakou jste ještě neviděli skříženou s naprostou neschopností ovládat ruce a prsty
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ENKATT: to by mohli, ale nevim jestli stihnu vyridit papiry, my nejsme tak flexibilni jako vodafone:-)
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ELFIN: a jak je velka?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    EVILMIND: tak pro nas aji jo. mame jen o pulku vetsiho smetaka. Ale zase takove strelene psisko. vsechno ma rad a se vsim si hraje
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MRNOUS: to by ti v praci mohli taky dat volno jako den prace pro neziskovku
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    MRNOUS: sorry to je díky mě. chci to mít jako Den pro neziskovku a ten je jen přes týden:-(
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    To je ale vsedni den, to ja nemuzu, beee:-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam