• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Jakou mate zkusenost s kockama z venku na zvykani na kockolit? Mame kote od 18.rijna doma. predtim bylo deset tydnu na dvorku u domu. Doma ma sice v kazdem patre zachudek tam kde si ho sama urcila, ale chodi nam obcas vedle nej, obcas do jineho rohu. V polovine pripadu chodi spravne a v polovine ne. Pokazde to poradne vycistim (bud necim normalnim nebo primo prostredkem co ma smrdet kockam) a nepomaha.
    ted si beru par dni znova dovolenou, abych ji mela cely den na ocich a pokusime se na tom nejak zapracovat. A to nemluvim o tom, ze gauc a postel je ji milejsi na skrabani nez tripatrovy skrabaci strom.
    SYMAQ
    SYMAQ --- ---
    ENKATT: j jedna ... uvidime jak se se slešnou dohodnu ='))

jinak máte super letáček =')
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Děkuju teda
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    BOUCNER: na chytání koček je výborná františka .o)
    a kočka na veterině už většinou není tak divoká jako doma, protože to tam nezná. ale opatrnosti není nikdy dost :o)
    držím palce
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    budeme dávat dašlí pokus, ale děsí mě, jak s ní pak i kdyby se jí podařilo chytit budeme na veterině manipulovat....
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: anče se vůbec nechovala vystrašeně a plaše a při pokusu jí chytit mě zmlátila. Krásně se jí podařilo několikrát skoro nalákat a seděla i půl metru ode mě a nechala se krmit, ale jakmile jsem jí chytla, tak letěla až ke stropu...z pod postele už jsme jí nedostali
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ne neni. jedine zavolat is veterinare za drahy penize domu., proc?
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    ENKATT: no tak to nepomohlo :-( je nějaký způsob jak přeočkovat kočku bez odvozu na veteinu? třeba tím, že by to snědla?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    BOUCNER: dekujeme :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    milá devítko, jsem Vám vděčná, že máte na stránkách i u koček udaných zdravotní karty...po dvou stěhováních nemůžu nikde vyhrabat očkovací průkaz, tak jsem si mohla vytisknout alespoň zdravotní kartu
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: tak nevim, s cim bych mel pomoct driv - jestli se sitim, aby Zofik do vanoc mel ty hracky, nebo stavenim karanteny, abyste si do vanoc odvezli to skrabadlo :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ENKATT:
    MRNOUS: už se dohaduji s ATU na postupu a převzetí materiálu. Syma prý asi ten čas mít nebude - tak uvidíme jak to dopadne.
    Ale asi to nakonec bude víkendová akce ve Zvoleněvsi - někdo bude šít a někdo stavět karanténu :o) Dám ti vědět jak se to vyvíjí :o)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jisteze!
    (kabelek neni nikdy dost)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    pripravuju se na stehovani a vytridila jsem asi 10 slusnejch kabelek, prakticky nenosenejch, ve velmi dobrem stavu, nejake teda sekacove, ale nejete. Otazka je, chcete je na vanocni bazarek?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    Žofík potřebuje sebou na venkov pár šantových pytlíčků .. a když se podělíte o instrukce, můžu se taky naučit šít .. na venkově budu mít krásný starý ale funkční (byť šlapací) šicí stroj :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    cekam az se syma dohodne s atuarfik na prevzeti instrukci a zacne sit
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    IVANA_KRTEK: už šiješ? :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    IVUSHA: makáme na tom :o)))
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tady jedno pdf