• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: jsem docela v šoku jak to bylo jednoduchý. bude ještě papírování se smlouvou, vykázáním projektu apod. ale stejně
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to si delas legraci!!!! jupiiiiiii
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Nadace Vodafone mi schválila žádost o grant z Fondu dobrovolník = 9 životů dostane 50.000 na nákup materiálu a zboží pro krámek dle projektu který jsme zpracovaly s ibex. mám radost!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LILINKA: strom dopral všem :-) ale tyhle věci jsou potřeba vždy. Můžeš třeba ke mne a vyzvednout si ten pořád zapomínany ockovak nebo k brine na koťata....
    LILINKA
    LILINKA --- ---
    Meli jsme doma zasedani predstavenstva a usneslo se, ze by se oba kluci radi odvdecili za peci, kterou jste jim poskytli a venovali nejake veci. Na nakup samozrejme vyslali me, ale vsechno schvalili a ruzna baleni predem otestovali. Meli bychom tam pro jeden zachod (http://www.mall.cz/toalety/trixie-wc-pro-kocky-carlo-2), nejake pamlsky, mlika, konzervy. Komu to mohu dat? Nejlepe asi bych rada nekomu, komu toho moc strom prani nedopral, at je to fer :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    na blešák se zvládnu dojet podívat, holt na ty víkedny jsem ztracená, pokud náhodou nebudeme v Praze :-(
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: moc diky, piseme si :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GUDRUN: bazárek proběhl tak, že jsme hlavně hodně věcí odnesly do charity - se to tam nějak přemnožilo a kvůli přestavbě hostelu se to nedá moc kam uložit. Výdělek nic moc, protože jsme udělali akci "vše za 10,-" abychom to co nejvíc probrali. Ale měla jsem tam kalendáře a jeden cizinec si koupil A4 :o)))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ENKATT: tak můžu neděle 17.2. diplomat, dál pokud mi nepřekopají blbě rozvrh, tak blešák a forpets čtvrtek nebo pátek.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    aktualizovana nastenka, kdo se chcete pridat na akce, dejte vedet
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: ja mam jen tohle info a slecna uz mi nereaguje. zrejme uz je offline...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    TRAMIN: mas nekde fotky a info vic? treba do mailu...
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    ENKATT: uz jsem se ptala v konskem klubu a v podstate to vidi blbe. dvoulety kun ma pred sebou strasne moc let a kdyz neni vhodny ani na jezdeni, tak ho nikdo v soucasne situaci nevezme nejspis. Navic situace se hroti i u majitelu. okres Pardubice. ale vypada to blede.
    diky za pomoc.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    karantena uz ma krasny okno!
    devetzivotu | Stavba karantény - leden 2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Stavba_karanteny_-_leden_2013/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja znam jen cabalimus, co delaji hippoterapii
    ale zeptala bychse ti nekoho ze znamych. zkus Gio a Anabel Lee (v kocici diskuzi jsou obe) a ja napisu svym dalsim znamym. kde jsou ti dva kone?
    TRAMIN
    TRAMIN --- ---
    Mam OT dotaz. znate nejakou organizaci nebo lidi co pracuji s konma? Shani se nejaka moznost pro dva asi dvoulete koniky, kteri jsou po zanetu slach zrejme a neda se na nich jezdit kvuli tomu. Detaily nevim, ale mila nekonfliktni zvirata co maji jit na maso a kamaradka se s tim odmita smirit, ale zaroven na jejich provoz nejsou finance.
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    GUDRUN: kolik byla tržba to nevím, ale já si koupila hned sedm kousků :)
    GUDRUN
    GUDRUN --- ---
    a jak probehl tenhle bazarek? nakonec mi do toho prisla nejaka oslava a nedavala jsem oboje.
    MIMA
    MIMA --- ---
    IVANA_KRTEK: Asi taky zvládám. Na 10hod to stihnu, ale potřebovala bych odejít dřív. A spíš v neděli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam