• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: to je vzdycky nejhezci... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nase nabidka kotat pro prvni ctvrtleti tohohle roku. delala jsem to asi pred 3 tydny. trosku trapny, co? :-))) 1hleda domov, 1 ceka na ockovani a zbytek je rezerve nebo v novych domovech
    devetzivotu | Nabídka koťat 1/2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Nabidka_kotat_1_2013/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo akorat ji pred chvili doslo, co se vlastne stalo a kde je. tkae ted z faze mila mazliva presla do vytocena a kousava..to je pokazdy u tehle pripadu bohuzel. snad to brzo prejde
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ta je nádherná.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mam dalsi krasny a sympaticky prirustek
    kocka po stare pani, ktera musela do LDN
    8 let, ale vypada mnohem mladsi, ma neskutecne jemnou srst, misty az kourovou, hodna a mazliva, byla zvykla íi na psa
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: to je docela dost... :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: ta je krásná! zrovna mi kolegyně říkala, že jí jedna černá o vánocích odešla...tak jsem se jí snažila nějakou nacpat....jenže jí jich pořád zbývá 11...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: ten pohled :)) pomala a bolestiva smrt...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mam doma luxusni plasanku, co vypada jako brinini maxici

LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: bomba :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    och! uz se tesim
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: ten tam máme
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: jde do toho zahrnout i nakup reklamniho stojanu ke krmaku - acka? ja ten projekt nevidela
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: jsem docela v šoku jak to bylo jednoduchý. bude ještě papírování se smlouvou, vykázáním projektu apod. ale stejně
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    to si delas legraci!!!! jupiiiiiii
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Nadace Vodafone mi schválila žádost o grant z Fondu dobrovolník = 9 životů dostane 50.000 na nákup materiálu a zboží pro krámek dle projektu který jsme zpracovaly s ibex. mám radost!!!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    LILINKA: strom dopral všem :-) ale tyhle věci jsou potřeba vždy. Můžeš třeba ke mne a vyzvednout si ten pořád zapomínany ockovak nebo k brine na koťata....
    LILINKA
    LILINKA --- ---
    Meli jsme doma zasedani predstavenstva a usneslo se, ze by se oba kluci radi odvdecili za peci, kterou jste jim poskytli a venovali nejake veci. Na nakup samozrejme vyslali me, ale vsechno schvalili a ruzna baleni predem otestovali. Meli bychom tam pro jeden zachod (http://www.mall.cz/toalety/trixie-wc-pro-kocky-carlo-2), nejake pamlsky, mlika, konzervy. Komu to mohu dat? Nejlepe asi bych rada nekomu, komu toho moc strom prani nedopral, at je to fer :-)
    BOUCNER
    BOUCNER --- ---
    na blešák se zvládnu dojet podívat, holt na ty víkedny jsem ztracená, pokud náhodou nebudeme v Praze :-(
    BRINA
    BRINA --- ---
    MIAPAKA: moc diky, piseme si :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam