• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jj, to jsem myslel, ty barevné ocásky, to je totiž nejlepší vynález - teda druhý nejlepší vynález hned po šantě :) protože za ty ocásky se to moc dobře drží, když s tím škádlíš kočky případně to někdě hledáš a pak lovíš z pod postele :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Šantové pytlíčky asi nebyly ode mě, já měla na svědomí ty barevné hračky s ocáskama a filcovým střapečkem na konci (plněné ovčí vlnou a šantou). Ale protože nemám vlnu, můžu udělat alternativu jenom textil + šanta. Jdu objednat šantu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Neuzivite rucniky?
    Tak pet kusu, oranzovy:-)
    (pouzivany cca ctyri roky mnou, tzn.na kazdej hned tak nedoslo. Nektery sou este mekky;-) )
    A povleceni (s kocickama:-)) ), trebas na pytliky transportni? (resp. nepotrebujete pytliky, z bavlneneho povleceni nasity?)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: ja nutně potřebuju ty šantové pytlíčky - ty budou? :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Po dlouhé době se ozývám s nabídkou do krámku - hračky bohužel mít nebudu, nemám vlnu (v prosinci jsem jeden pytel sehnala, ale je (soudím podle čuchu) chycený plísní a do hraček si ho dát netroufnu), ale můžu dodat jiné šité drobnosti (polštářky atd.), chcete? Plus mě napadlo - což takhle dárkově balené sazenice zelence, když tu o něm tuhle byla řeč? Mám tu ve vodě namnoženo, že to sama nezasázím, hezky zabaleno za pár kaček by to mohlo jít na odbyt.
    Přinesla bych na umisťovačku do Diplomatu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Nejlepší útulek - prázdný útulek!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na to jediny co aktualne hleda domov, se pred chvili ptala jedna pani :-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: to je vzdycky nejhezci... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nase nabidka kotat pro prvni ctvrtleti tohohle roku. delala jsem to asi pred 3 tydny. trosku trapny, co? :-))) 1hleda domov, 1 ceka na ockovani a zbytek je rezerve nebo v novych domovech
    devetzivotu | Nabídka koťat 1/2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Nabidka_kotat_1_2013/
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    jo akorat ji pred chvili doslo, co se vlastne stalo a kde je. tkae ted z faze mila mazliva presla do vytocena a kousava..to je pokazdy u tehle pripadu bohuzel. snad to brzo prejde
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Ta je nádherná.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mam dalsi krasny a sympaticky prirustek
    kocka po stare pani, ktera musela do LDN
    8 let, ale vypada mnohem mladsi, ma neskutecne jemnou srst, misty az kourovou, hodna a mazliva, byla zvykla íi na psa
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    GHOSTDOG: to je docela dost... :o)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: ta je krásná! zrovna mi kolegyně říkala, že jí jedna černá o vánocích odešla...tak jsem se jí snažila nějakou nacpat....jenže jí jich pořád zbývá 11...
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: ten pohled :)) pomala a bolestiva smrt...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    mam doma luxusni plasanku, co vypada jako brinini maxici

LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    GHOSTDOG: bomba :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    och! uz se tesim
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    ENKATT: ten tam máme
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    GHOSTDOG: jde do toho zahrnout i nakup reklamniho stojanu ke krmaku - acka? ja ten projekt nevidela
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam