• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Látkových odstřižků mám právě hafo, spíš mi bylo líto té přidané ovcosmradné hodnoty. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja mam nektery uz iprany (po vkyoupani v misce s vodou) a furt jsou v kurzu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    hele a co takovy odstricky z plyse? jak lanthal delala driv pelisky z toho materialu od nas?
    a jeste zadny kocce se nepovedlo tu tvoji hracku rozkousat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Jj, stavím se v sobotu ráno.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Spíš že ta vlna byla cítit těma ovcema, a z toho byly kočky divý. (Fotka vynikající :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já měla dojem, že zdroje vlny vyschly - kdyby byla, tak samozřejmě beru. Já rozhodila sítě, několik známých se ozvalo, ale teď nemají, až na jaře.

LANTHAL: Ta mě napadla, popř. třeba nastříhaný punčocháče, ale radši použiju nastříhanou bavlnu - mám blbý pocit z toho, cpát tam nějakou umělinu, když to ta kočka může rozkousat a případně sežrat (?).

MIAPAKA: Super! :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jakože ta vlna nasákla dobře tu šantu a že to dlouho drželo vůni? nebo že ta hračka dobře držela tvar díky té vlně a bylo to skoro jako ..

.. polštář? :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK: já jsem tedka z nouze pro moje domácí ušila v ruce jen s šantou a jsou z toho hotový.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: a kdyby sme ti vlnu sehnaly?
    jinak berem vsechno., stavis se do diplomatu? to mas "kousek"

MOUNTBATTEN: transportni pytliky my uz davno nepouzivame prave. dneska uz si kazdej muze koupit prepravku nebo mu ji pujcime. na rucniky se zeptam
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Šanta objednána, takže budou. Akorát se obávám, že hlavní "činidlo" v nich byla ta ovčí vlna, no, uvidíme, jak to bude fungovat bez ní.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ATUARFIK: co zkusit místo vlny molitanovou drť?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jj, to jsem myslel, ty barevné ocásky, to je totiž nejlepší vynález - teda druhý nejlepší vynález hned po šantě :) protože za ty ocásky se to moc dobře drží, když s tím škádlíš kočky případně to někdě hledáš a pak lovíš z pod postele :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Šantové pytlíčky asi nebyly ode mě, já měla na svědomí ty barevné hračky s ocáskama a filcovým střapečkem na konci (plněné ovčí vlnou a šantou). Ale protože nemám vlnu, můžu udělat alternativu jenom textil + šanta. Jdu objednat šantu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Neuzivite rucniky?
    Tak pet kusu, oranzovy:-)
    (pouzivany cca ctyri roky mnou, tzn.na kazdej hned tak nedoslo. Nektery sou este mekky;-) )
    A povleceni (s kocickama:-)) ), trebas na pytliky transportni? (resp. nepotrebujete pytliky, z bavlneneho povleceni nasity?)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: ja nutně potřebuju ty šantové pytlíčky - ty budou? :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Po dlouhé době se ozývám s nabídkou do krámku - hračky bohužel mít nebudu, nemám vlnu (v prosinci jsem jeden pytel sehnala, ale je (soudím podle čuchu) chycený plísní a do hraček si ho dát netroufnu), ale můžu dodat jiné šité drobnosti (polštářky atd.), chcete? Plus mě napadlo - což takhle dárkově balené sazenice zelence, když tu o něm tuhle byla řeč? Mám tu ve vodě namnoženo, že to sama nezasázím, hezky zabaleno za pár kaček by to mohlo jít na odbyt.
    Přinesla bych na umisťovačku do Diplomatu.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Nejlepší útulek - prázdný útulek!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    na to jediny co aktualne hleda domov, se pred chvili ptala jedna pani :-)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    ENKATT: to je vzdycky nejhezci... :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nase nabidka kotat pro prvni ctvrtleti tohohle roku. delala jsem to asi pred 3 tydny. trosku trapny, co? :-))) 1hleda domov, 1 ceka na ockovani a zbytek je rezerve nebo v novych domovech
    devetzivotu | Nabídka koťat 1/2013 – rajce.net
    http://devetzivotu.rajce.idnes.cz/Nabidka_kotat_1_2013/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam