• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nejhorsi je, ze jsem si stopro jista, ze jsem pred par mesici mluvila s nekym, kdo rikal, ze ji ma...jenze s kym
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ta vlna delala hodne
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dame inzerat a poptame
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: všechny osttaní fotky s tvýma super hračkama mám rozmazaný, protože z nich byli všichni kluci úplně divý ..

jinak jako šanta fakt funguje, tak fungují ovce, nevím:) ale musím říct, že ty hračky od tebe měli dlouhou trvanlivost ve smyslu svých omamných účinků, zatímco obyčejné šantové hračky nikoliv - takže něco na té ovčí vlně fakt bude ..
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Ok. Šité drobnosti, hračky, zelenec. :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Látkových odstřižků mám právě hafo, spíš mi bylo líto té přidané ovcosmradné hodnoty. :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ja mam nektery uz iprany (po vkyoupani v misce s vodou) a furt jsou v kurzu
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    hele a co takovy odstricky z plyse? jak lanthal delala driv pelisky z toho materialu od nas?
    a jeste zadny kocce se nepovedlo tu tvoji hracku rozkousat.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Jj, stavím se v sobotu ráno.
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Spíš že ta vlna byla cítit těma ovcema, a z toho byly kočky divý. (Fotka vynikající :))
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ENKATT: Já měla dojem, že zdroje vlny vyschly - kdyby byla, tak samozřejmě beru. Já rozhodila sítě, několik známých se ozvalo, ale teď nemají, až na jaře.

LANTHAL: Ta mě napadla, popř. třeba nastříhaný punčocháče, ale radši použiju nastříhanou bavlnu - mám blbý pocit z toho, cpát tam nějakou umělinu, když to ta kočka může rozkousat a případně sežrat (?).

MIAPAKA: Super! :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jakože ta vlna nasákla dobře tu šantu a že to dlouho drželo vůni? nebo že ta hračka dobře držela tvar díky té vlně a bylo to skoro jako ..

.. polštář? :)
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    ATUARFIK: já jsem tedka z nouze pro moje domácí ušila v ruce jen s šantou a jsou z toho hotový.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ATUARFIK: a kdyby sme ti vlnu sehnaly?
    jinak berem vsechno., stavis se do diplomatu? to mas "kousek"

MOUNTBATTEN: transportni pytliky my uz davno nepouzivame prave. dneska uz si kazdej muze koupit prepravku nebo mu ji pujcime. na rucniky se zeptam
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Šanta objednána, takže budou. Akorát se obávám, že hlavní "činidlo" v nich byla ta ovčí vlna, no, uvidíme, jak to bude fungovat bez ní.
    LANTHAL
    LANTHAL --- ---
    ATUARFIK: co zkusit místo vlny molitanovou drť?
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: jj, to jsem myslel, ty barevné ocásky, to je totiž nejlepší vynález - teda druhý nejlepší vynález hned po šantě :) protože za ty ocásky se to moc dobře drží, když s tím škádlíš kočky případně to někdě hledáš a pak lovíš z pod postele :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    MRNOUS: Šantové pytlíčky asi nebyly ode mě, já měla na svědomí ty barevné hračky s ocáskama a filcovým střapečkem na konci (plněné ovčí vlnou a šantou). Ale protože nemám vlnu, můžu udělat alternativu jenom textil + šanta. Jdu objednat šantu.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Neuzivite rucniky?
    Tak pet kusu, oranzovy:-)
    (pouzivany cca ctyri roky mnou, tzn.na kazdej hned tak nedoslo. Nektery sou este mekky;-) )
    A povleceni (s kocickama:-)) ), trebas na pytliky transportni? (resp. nepotrebujete pytliky, z bavlneneho povleceni nasity?)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: ja nutně potřebuju ty šantové pytlíčky - ty budou? :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam