• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    BRINA
    BRINA --- ---
    WENDIGO: Harleymu je 7 mesicu a bezne se kastruje v 8 mesicich, takze jestli znackuje, tak bych ho vzala klidne uz ted
    musi splnovat minimalni vahu 2 kila a to on myslim bez problemu da :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WENDIGO: takze splnil presne co mel..az teda na to znackovani :-)) to se dohodni s Alenou, jak to vidi s nacasovanim
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak nejake zpravicky o Harleyovi.
    Aklimatizoval se u me jako nic. Se Zababou tu radi jako pominuti, Chikti se uklidnila i kdyz se od nich neprislis prekvapive drzi stranou, kdo by se take tou omladinou zabyval. Jen mam posledni dny tuseni, ze Harley zacal uz znackovat i kdyz mi to prijde brzo, zachudky maji oba dva ciste a i tak uz jsem ho pristihla jak to pustil v rohu na koberec a podle toho jak se tu to arma drzi i po vycisteni tak trochu nejspis pridal nekam pod skrin nebo za sedacku kde jsem to jeste nenasla. Tak jestli v tom bude pokracovat tak to bude sranda nez bude dost stary na kastraci. Poradne fotky budou az premluvim kamaradku aby privezla nekdy fotak.

LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ENKATT: pritel ma mozna nejakou sovetskou vlajku, zeptam se. A Silver je posera, to by moc hezky fotky asi nebyly, on je desny saboter :))
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    ENKATT: možná něco vyhrabu :-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    toho chtela ivana, ale je rozhodnuto fotit s nasima kockama :-)))
    LADY_LEIA
    LADY_LEIA --- ---
    ENKATT: mam ruskeho modreho kocoura ;)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    od půristiho tydne zaciname fotit kalendar. nemel byste nekdo na pujceni matrjosky nebo cokoliv vyrazne ruskyho?
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    dneska sem snad bez ostudy namluvila propagaci Kociciho prani a Devitky pro porad Chcete me. v hlavni roli samozrejme urvany a zvedavy netopyr
    vysilat se bude 28., tzn kratce pred zacatkem kociciho prani. budu moc vdecna, kdyz nas zase podporite hlasovanim v soutezi u providentu, minule z toho byly velmi prijemny penize

Pomáháme s Providentem - Jarní strom splněných kočičích přání
    http://www.pomahamesprovidentem.cz/souteze/provident/pomahame-s-providentem-v-kvetnu-2013/jarni-strom-splnenych-kocicich-prani/
    BRINA
    BRINA --- ---
    WENDIGO: to je super :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    WENDIGO: takze jsme nelhali :-))) zababa taky teda nevypada, ze by to byl konec sveta

HELLEJU: triadu jsem pak i proste vyndala a mela ji na kline, byla uzasna a bohuzel..ted je presunuta teda z karanteny ke mne domu do depozita.
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    Tak ja s Harleyem jsme v jednu dorazili domu, Harleyovi se povedlo se v autobuse pocurat tak jeste stesti, ze jsme jeli jen tech 20minut. Celou cestu jsem mela ruku v prepravce a neprisel mi nejak vydesenej, spis uz to proste nevydrzel. Takze doma jsem ho trochu osplichla teplou vodou v lavoru, zabalila do rucniku a za pul hodiny uz vyrazil na pruzkum. Chikti zatim sleduje z povzdali, Zababa ma zajem ale trochu se boji takze bruci a dela Harleyovi satelit a Harley to zvladnul nejlepe, ozuzlal pytlik s kozlikem, obevil tunel, fontantku a koulodrahu a kdyz jsem si na dve hodky lehla tak se rozhodl, ze mi ukaze proc jste ho nechteli pustit z depozitka, udelal mi salu a celou dobu predl jako pravy Harley. Ted co jsem vstala uz tu zase smejdi a prozkoumava.
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    ENKATT: Tak to je parada, takovy mazel si to zaslouzil a Triada nic? Takova nadherna tribarevka a taky neskutecny mazel, libilo se mi, jak se Slim hlasil o pozoronost, kdyz videl, ze nekdo drbe Triadu a jemu se zrovna nikdo nevenuje:-)
    A diky za kulicky z rouna, maji velky uspech, z Emci uz je fotbalovy prebornik:-)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Provedeme!
    Umístili jsme slima.
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    Holky kdyby se vám chtělo zapropagovat kočičí brože (výtěžek na vás samozřejmě). chtěla jsem je dát na fashion market ale bohužel:-(

ghostdog | Fler.cz
    http://www.fler.cz/ghostdog
    BRINA
    BRINA --- ---
    dnes sli do noveho domova cerny mirne postizeny Harley a bilozrzek Jonas
    na Forpets mame Slima a Triadu, kteri pricestovali ze zvolenevske karanteny, tak to treba vyjde i pro nekoho z nich a pokud ne, zmeni prostredi a pujdou do prazskych depozit :)
    HELLEJU
    HELLEJU --- ---
    Dneska mi prisla ta dobra zprava o plasance Sambe, tak moc gratuluju a at se ji v novem domove libi:-)
    WENDIGO
    WENDIGO --- ---
    ENKATT: Gratuluji. Koukam jeste stesti, ze jsem byla s rozhodovanim pohotova :]
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tak jsem prave zjisitla, ze jsme docela v kuriozni situaci - nemame zadnou obyc cernou kocku v nabidce, vsechny jsou rozebrane. karantena je nacpana zrzkama, bilomramorovanou kockou a mame tri tribarevky, coz vazne nebyva. :-)

a desne drzte palce - dnes a o vikendu maji odejit dve skoro neumistitelny kocky, ktery mame skoro odpocatku existence devitky..jeslti se ot povede, tak o tom snad napiseme clanek, ze vse je mozne :-)))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: jo jo ještě jeden minimálně by se hodil. stanoviště u dětí jsou dvě :o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: no nápadů já má hafo..) a rozumím tomu, že sháníte ještě jednoho člověka? bych možná o někom věděla..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam