Tak slibila jsem nejake fotky Harleye a konecne ke me dorazily takze davam jednu a odkaz na cele album at tady tim moc nespamuju.
Album:
http://imgur.com/a/nVqpk#4
Jak je na fotkach jiste videt z Harleye roste ukazkovy kocouri model a se svym hunatym kozichem, kulatou hlavou a kratkym cumakem vypada jako pravy opak me druhe cernoty, uz ani navstevy si je nepletou. Povahove je to mazel ale take pekny rostak a puberta s nim mlati jen co je pravda, mezi jeho oblibene cinnosti patri litani po byte nadzvukovou rychlosti a prekazkova draha jejiz jsem casto soucasti i ja (zvlast ve spanku) co se nepodari schodit Harleyovi o to se postara Zababa se svou razanci a eleganci pajdajiciho tanku. Take se s oblibou pere, se Zababou, s moji rukou (pripadne nohou) jak je zdokumentovano na fotaku nebo s cimkoli co je kolem vcetne polstaru, sedacek a vlastniho ocasu, nastesti se uz naucil ze musi opatrne takze to ma povolene. Vse co provadi navic velmi rad hlasite komentuje a zalostne kvileni ktere ze sebe dokaze vyloudit kdyz si dovolim jist a jim nic nedat by zaslouzilo oskara a tak si ze mne kamaradka dela srandu, ze mam doma britku zkrizenou s bengalkou nabarvenou na cerno. Kdyz se ale uklidni tak je z nej perfektni mazel i kdyz ted uz mam treti den od kocek pokoj, zasitovala a uklidila jsem svuj obrovsky balkon takze se jim teritorium rozsirilo o dalsi mistnost a navic jsem tam postavila stolek, kvetinac se santou a dve zahradni polstrovana kresilka o ktere nyni me tri kocky svadeji lity boj a pokud se nedotknu pixly s granulemi nebo konzervy tak odmitaji balkon opustit.