• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: super :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pedro začal baštit pamlsky zatim pořád teda když se na něj nedíváme ale i tak je to úspěch předtim se toho ani nedotknul.
    Oujes :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: to ještě nic není, jsem byl dneska na exkurzi v kočičím domě PSOZ v Klecanech, tam těch koček měli sto :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: :o)))) mám trhlýho pubertáka Balíka v depozitu, ale ten už je rezervovanej a půjde do nového příští týden :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    nemate na sklade nejakyho trhlyho pubertaka na depozitovani? s Hrochem je k nevydrzeni ..
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    protoze pres leto mame hodne kocek, ale malo penez, poustime zase akci na podporu kotat
    stante se i vy adoptivnim stryckem nebo tetou nektereho z kotata a sledujte, jak roste a odchazi do noveho domova
    https://www.facebook.com/events/678108838872490/
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: jasne, napis mi do posty :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: tak jo :) domluvme se v tydnu :D
    BRINA
    BRINA --- ---
    tyden je v pohode :)
    a pokud byste brali malibua, tak to je neskutecne vlezlej mazel, tam se fakt neda nic zkazit :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: no právě zvažuju zda si kamaráda nevzít dřív. protože je mi ho líto on se nás vážne bojí (posera jeden). Jenže my jedem za 13dní na teýdnenní dovolenou a chodit krmit nám ho bude kamarádka a nevim zda by nám nezdivočel i druhej.
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: to je truhlik
    porizeni druhy kocky asi fakt pomuze, kdyz je Pedrous takovej tunta
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    tak ja nevim mam o toho kocoura normalne obavy.

Vcera jsem musel prestehovat ten stul co pod nim bydlel (patril do dilny) ten se mohl zblaznit lital po byte jako blazen v totalni panice a pak se pokusil vyskocit zavrenym oknem (coz mu okno dikybohu nedovolilo).
    a to jsem mu pripravil prebehnuti na druhou stranu kde se mohl zase schovat (a taky nakonec schoval).
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: me taky.. vzdyt je to krasny!
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Sleepy Animals - ModernMom Top 10 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch_popup?feature=player_embedded&v=VRgQaOOZRo4

asi měknu 1:23 me fakt uzemilo.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    naposledy v hostelu Czech Inn a proto v rozšířené "pracovní době" :o)))
    tak snad se sejdeme v hojném počtu a pořádně tam to oblečení protočíme. Vyrabujte šatníky at máte kam dávat ty nové věci, co si z blešáku přinesete :o)
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: tak jinou namku a dat mu cas. :) btw vsak ono to do rana trebas zmizi. :)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    ARIA: ne ani se toho nedotkne.
    ARIA
    ARIA --- ---
    RAINBOF: nektere kocky jsou proste damicky... :) Vsak mam i jednu takovou doma. A to mam tri, kazda je zcela jina osobnost.
    Kazdopadne neveste hlavu, az přijme, ze se s vama da skvele pohrat, ze mu davate dobroty atp prijde sam. Rozhodne bych jej netahala "násilím".
    A co treba cesticku z masovych tycinek? kousek mu hodit aby zjistil jaka je to namka... a pak mu delat cesticky do nejakeho vhodnejsiho mistecka. :) Proste jej prelakat do nejake uz pripravene schovky na miru. :D
    Me to zabiralo i v Recku u divokych kocek... :))
    BRINA
    BRINA --- ---
    to urcite pomuze, to se pak zabavi kocky nazvajem a dite budou jen pozorovat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam