• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ADITU
    ADITU --- ---
    SIMCIIQ: písek spíš kup hrudkující v nějakym zveráči - nehrudkující "z pískoviště" ti udělá strašně smradlavý bahínko. doporučila bych zverlit (myslim, že růžovej je extra jemnej pro koťata, ale stačí i "obyč. modrej nebo zelenej), kdyby neměli, tak si nech doporučit něco jinýho hrudkujícího. v případě nouze třeba Mikeše z Billy nebo Molly ze Sparu nebo tak něco - ale jsou to obvykle větší pytle. menší pytel dělá tušim DM, ale nemám osobně vyzkoušené...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Já jsem normálně v práci do 6 :( mamka je doma na Staroměstský a hlídá ty dvě pomatený číči, prej ji doma dělají kůlničku a bojí se je nechat doma samotný :D jen tak náhodou cestu přes staro bys neměla, mamka se ti nějak odvděčí :) jsme z toho obě dost šokovaný a já ji dávám podporu z práce po telefonu haha :)
    po práci se na ně jedu podívat a po cestě nakoupím jídlo a tak.. písek tady můžu ukořistit na dětským hřišti :) než nějaký objednám přes net :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    nebo na andel, ale to jedine pred jednou ted
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: :-))))) muzu pujcit vsechno, jen by sis musela prijet ke mne do kosir. jak mas dneska cas?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Navíc s výchovou koček nemáme lautr žádný zkušenosti, nikdy jsme kočku neměli, jsme psí rodina. To je prostě osud :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Já jsem fakt v šoku, prostě lítající kočky. Nikdo logicky nedokáže odvodit, kde se tam vzaly!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    SIMCIIQ: zadnou nadobu navic sice nemam, ale jde-li o docasne reseni, postaci obycejny lavor, co stoji tak sedesat kacek v domacich potrebach;-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Haloooo, moc prosím, stala se mamce doma opravdu neuvěřitelná událost a člověk by si myslel, že to není možné, ale asi to byl dar. Mamka si takhle před dvěma dny leží v posteli a najednou jí na STAROMĚSTSKÝ ve DRUHÝM PATŘE přilítne oknem kotě, byla noc, tak se lekla a nemohla nic najít, šla tedy spát a ejhle v pět ráno ji vzbudí DVĚ MALÝ koťata, jak si hrají na sedačce, sedí na posteli a říká si, no do prdele, já jsem se zbláznila a nevěří vlastním očím, musí do práce, takže kočičky museli jít na chodbu do domu. Dostali mlíčko a nějaký granulky, ale mamka pracuje ve velkém hotelu v práci musí být v 6 a prostě nebyl čas to řešit. Jde z práce a říká si jestli tam budou, že je vezme domů, kočky nikde. Jenže, co se nestane. Ty kočky dneska ZASE PŘIŠLY oknem!!!! prostě je to neuvěřitelný, nemůžeme to pochopit, parapety máme jen u naši oken, prostě to jsou nějaký lítací kočky a chtějí být s mamkou. Jenže my vždycky měli psa, na kočky nejsme zvyklý a nevíme co s nima. Asi je nafotím a budeme je darovat, ale furt tu vstává otázka si je nechat, protože to je očividně dar a znamení, normálně ti kočka ve druhým patře na staroměstský v centru prahy do okna nepřilítne. Nemáte proto prosím někdo starý záchůdek na zapůjčení? Jídlo koupíme to je v poho a budeme když tak darovat s koťatama, ale ten záchůdek by bodl než seženeme zájemce a nebo se rozhodneme si je nechat a tím pádem pořídit záchůdek náš.

Moc vám díky!!!!!!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Tak dnes na blešáku :o))
    BRINA
    BRINA --- ---
    IVANA_KRTEK: uz se tesim! pribylo toho fakt hodne, jeste jsem to ani sama nestihla probrat a okouknout :)

dame rozluckoveho panaka, dorazte :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    připomínám, že ve čtvrtek je blešák oblečení - poslední v hostelu Czech Inn
    a tentokrát tam toho zase bude požehnaně - přivezu to autem a pak taky odvezu :o)) je toho spooousta tašek :o)
    a pro pravidelné návštěvníky - ano, jsou tam i nové kusy. Z Mighty, Hradce i zase od kamarádů a kolegů :o)
    Tak přijdte - 17-21h
    [ Kočky a blechy / ostatniother / 25.7.2013 / CR - Praha - Czech Inn hostel, Francouzská 76 ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    Opět jsme se přihlásili do soutěže "Co nás baví" a tentokrát se snažíme získat peníze na tisk kalendáře na rok 2014, díky jehož prodeji získáme peníze na chod útulku. Kliknutím na "To mě baví" (http://www.pomahamesprovidentem.cz/...ntem-v-srpnu-2013/tisk-kalendare-ve-prospech-opustenych-kocek/) nám pomůžete získat hlasy potřebné k výhře. Moc prosíme o klik a o sdílení, děkujeme! :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: :o)) to je dobrý :o)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    tohle by vás mohlo zajímat..)
    How to Make Old T-shirt Cat Tent - DIY & Crafts - Handimania
    http://www.handimania.com/diy/old-t-shirt-cat-tent.html
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: super :)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    MRNOUS: 100 takovej mrnavejch kocek??? to musi vypadat jako ve slepicarne :))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    pedro začal baštit pamlsky zatim pořád teda když se na něj nedíváme ale i tak je to úspěch předtim se toho ani nedotknul.
    Oujes :)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    ATUARFIK: to ještě nic není, jsem byl dneska na exkurzi v kočičím domě PSOZ v Klecanech, tam těch koček měli sto :))
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MRNOUS: :o)))) mám trhlýho pubertáka Balíka v depozitu, ale ten už je rezervovanej a půjde do nového příští týden :o)
    MRNOUS
    MRNOUS --- ---
    nemate na sklade nejakyho trhlyho pubertaka na depozitovani? s Hrochem je k nevydrzeni ..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam