• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Díky moc. Já mám místo, ale nemám zkušenosti ani časový možnosti (vracím se do práce, muž zůstává s miminem doma, nemůžu mu k tomu přihodit tři koťata.)
    LENDULIK
    LENDULIK --- ---
    hele tak neobjevila se nejaka starsi kocka pro Batulka?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    myslím do pořadí po vypiplání :o(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: bohužel - máme plno a dlouhý pořadník. Kdyžtak napiš Aleně do mailu, že by tě alespoň zařadila do pořadí - alena@devet-zivotu.cz
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    Nemáte prosím někdo volnou kapacitu pro novorozence? Tč. v Nebušicích (Praha 6).
    [ ATUARFIK @ Kocouri, kocky, kotata - jsou krasne chlupata a zaslouzi si nasi LASKU :o))) ]
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    SIMCIIQ: nehledej pindíka, hledej kulky :o))) Ale je to fakt hodně málo pravděpodobný :o)

je mi úplně líto, že kotata neskončila u vás. ale však ona budou dál docházet po parapetu .o)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ADITU: já pindíka nikde nenašla, fakt jsem ji prozkoumala! podle mě ví prd. blbec :)
    ADITU
    ADITU --- ---
    SIMCIIQ: jestli je to želvovinová kočka, tak to může být kluk, ale ta šance je velmi velmi malá - měl by chromozomy XXY místo normálních XY :) imho je Mikeš spíš Mikešová ;)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MIAPAKA: tak jasně, že jo, nemáme právo, mu kočku odebrat.. prej je to kluk a jmenuje se mikeš a už je s majitelem od pátku..
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: no a budete kočku vracet?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Tááááák záhada vyřešena, kočky jsou souseda, o kterém bychom si nikdy nemysleli, že by měl kočky a očividně mu na nich moc nezáleží, protože na otázku mého otce, proč nechává otevřený okno, že se jim může něco stát, spadnout na zem atd odpověděl, že je přece vedro.. no debil.. :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BRINA: někde běhá ještě mourek :) ale to by táta už fakt nerozdejchal, já budu ráda, když ho zpracuju na tuhle číču.. ještě dva dny a začnu mámu hrotit s jménem, jakmile dostane jméno je naše :D
    BRINA
    BRINA --- ---
    SIMCIIQ: dodam ti k ni druhe kote, aby si mela s kym hrat! :)
    OS Devět životů
    http://cici.cz/kocky_aktualni.php
    :))
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: a je po celém bytě?, nedá se zavřít do jedné místnosti, kde by kytky nebyly a kde by mohla napáchat co nejmenší škody? kotě moc prostoru nepotřebuje, spokojí se s málem..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jééé hopíky těch mám doma habakuk, ty donesu.. já ji včera vytáhla klubíčko vlny, ale to ji už neba..
    Ok budu hlídat jaký kytky žere..

Jak moc se dokážu vyhnout destrukci bytu? Nějaký škrábadlo?
    MIAPAKA
    MIAPAKA --- ---
    SIMCIIQ: kus zmuchlanýho papíru do kuličky (oblíbený jsou účtenky), víčko od petky, gumičky do vlasů (pozor, větší a silnější aby je nesežrala), apod.
    bacha, některý kytky jsou jedovatý!
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    SIMCIIQ: hlavne hlidej jaky kytky. nektery soujedovaty na netu vygooglis seznam. bude je ozirat i kdyz bude mti hracky
    prozacatek je dobrej korkovej spunt, zmackany papir, stuzka, hopik
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Je doma sama a zlobí :(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Prosím, ta dylinka žere pokojový kytky. Poraďte mi, co ji mám opatřit na hraní, já jsem v životě kočku neměla a ani je moc nemusím, takže jsem se nikdy nezajímala o jejich potřeby.. něco jsem teď nastudovala, ale je lepší rada zkušených z praxe..
    Chci kouknout na nějaký bazary a něco ji pořídit.. nový to nepotřebuje, když nevíme, jestli nenajdeme majitele..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tak nechala otevřený okno, ale mourek se už neukázal :( čekáme jestli zas přijde.. a nebo nám má patřit jen černá no
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam