úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
DEVĚT ŽIVOTŮ
Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde:
https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU
"
Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!
Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...
Stránky - Devět životů
a facebook
MEOW benefiční krámek
Transparentní účet
Čtěte nástěnku :)
rozbalit záhlaví
ENKATT
---
---
11:07:34 7.8.2013
1 odpověď
ADITU
: a mas ji navrtanou na hacky? ja mam hackyv rozestupu deset cm a napjato. mam tu verzi s dratkem uvnitr a navic nasazeny kytky vsude po krajich
ADITU
---
---
11:05:59 7.8.2013
1 odpověď
IVANA_KRTEK
: mně už stačí jenom otevřít šuplík, kde pamlsky přechovávám ... :)
ENKATT
: já se bojím, aby to vydrželo - nějak podvědomě k tomu (ve druhym patře) nemám důvěru.
ENKATT
---
---
10:29:59 7.8.2013
2 odpovědi
joo zoohit je velmi levny a snadnz reseni. sit trixie.
BRINA
---
---
10:28:02 7.8.2013
RAINBOF
: ja mam od firmy K9 (www.k9.cz)
ale nekdo si to dela i svepomoci
Frantiska myslim kupovala site na zoohitu
BRINA
---
---
10:27:31 7.8.2013
ATUARFIK
: sakrys, to mi pripomina, ze jsem je dneska neprepocitala
jenze v momentalnim poctu a hlavne se trema podobnejma mourkama to je ponekud narocne :)
ATUARFIK
---
---
9:54:52 7.8.2013
1 odpověď
IVANA_KRTEK
: Proč "jako"? :))) (Ano, "počítání koček" před odchodem do práce pomocí DM tyčinek je oblíbená činnost.)
ENKATT
---
---
9:51:38 7.8.2013
tady byla uzasna bourka. dorpedu uz byly videt blesky, vitr ohybal stromy a ty kocky nevdecny to vubec necenily. sem je vysazovala na okno, ay se taky divaly a jedna aspon chvili okusovala kytky, nez znudene seskocila. nezajem.
RAINBOF
---
---
9:50:22 7.8.2013
1 odpověď
za pár dní se mi byt smrsne o jedmu místnost tj asi na rozměr bytu jako má BRINA... budu potřebovat obří síť do okna. co jste si tam dávali ?
IVANA_KRTEK
---
---
9:48:17 7.8.2013
2 odpovědi
+1
ATUARFIK
: občas mám pocit, že některé dobroty pro kočky jsou jako drogy :o)) třeba u nás takhle fungují tyčinky z DM - jen zašustím a už jsou všichni v pozoru. a nikdy nemají dost. a je fakt, že pak mi odpustí kde co, když to končí touhle tyčinkou :o)
ATUARFIK
---
---
9:47:00 7.8.2013
1 odpověď
IVANA_KRTEK
: Vitamínová pasta zapomínačka vše vyřešila. :)
IVANA_KRTEK
---
---
9:46:04 7.8.2013
1 odpověď
ATUARFIK
: broučci
ATUARFIK
---
---
9:45:25 7.8.2013
1 odpověď
IVANA_KRTEK
: U nás byli včera oba hrdinové - až do chvíle, kdy do vedlejšího domu uhodilo (nedivila bych se, kdyby jim tam vletěl kulovej blesk nebo tak něco). Jeden byl u mističky, ten nadskočil, že se mistička rozletěla na kusy, a druhý zaplul pod pohovku a tam začal usedavě plakat.
IVANA_KRTEK
---
---
9:38:45 7.8.2013
1 odpověď
RAINBOF
: to se bojí dost koček. My mívali na chatě jistou Mourinku, která před bouřkou (dost dlouho před ní, takže fungovala jako předpověď počasí) vždy zmizela pod schody a odmítala vylézt :)))
RAINBOF
---
---
9:32:11 7.8.2013
1 odpověď
BRINA
: momentálně zápasíme s penězma časem, prostorem a tak vůbec...
jinak pedro se bál nejspíš bouřky.
RAINBOF
---
---
16:44:01 6.8.2013
IVANA_KRTEK
: jistě :) je to naše prdelka chlupatá....
BRINA
---
---
16:04:21 6.8.2013
1 odpověď
RAINBOF
: a o tom druhym zvireti uz neuvazujete? Pedro by byl vic v pohode a vy taky :)
mam ted spoustu kotat!! :))
ale idealni by asi byl fakt ten Malibu, je klidnej, pohodovej, rychle si zvyka na nove prostredi a Pedro ho zna
IVANA_KRTEK
---
---
15:31:30 6.8.2013
1 odpověď
RAINBOF
: milující majitel :o)))
tak mu fakt pořidte partáka :o))
RAINBOF
---
---
15:20:50 6.8.2013
2 odpovědi
IVANA_KRTEK
:
možná to má souvislost s tím že (dnes už) žena ho v pátek poněkud násilně poňufala v náručí což jí oplatil láskyplným podrápáním hrudníku... jo a pochcal asi zase pohovku...
asi dostane nakládačku s tim chcaním to dělá naprosto schválně.
IVANA_KRTEK
---
---
15:16:50 6.8.2013
1 odpověď
RAINBOF
: :o)))
tyhle jejich nálady já moc nechápu - minulý týden se nechala pohladit i Montana, která mi žije pod gaučem a vůbec nevylézá (pouze přebíhá do druhé místnosti, když luxuji). Od té doby zase nic :o) Ale v pátek jde trucovat do nové domácnosti, tak se mi pod gauč asi nastěhuje zase jiná kočka :o)
RAINBOF
---
---
15:14:34 6.8.2013
1 odpověď
průběžnej pedro report:
minulej tejden se nechal pohladit teď na nás syčí jak husa
pořád se schovává ale už ne tak intenzivně.
LENDULIK
---
---
15:07:02 6.8.2013
jako kdyz se se mnou zadna nebude potreboval mazlit, tak me to neva... hlavne v noci....:)
ale Batulda je smutnej... dokonce zacal mnoukat... sedi kouka na me a mnouka.... se z nej picnu
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam