• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ

Devět životů, o.p.s. - organizace na ochranu koček, síť domácích depozit, felinoterapie, pořadatel www.kociciprani.cz, aktualní info zde: https://www.facebook.com/DEVET.ZIVOTU "

Od roku 2010 se snažíme zachrańovat kočičí životy a hledat opuštěným kočkám nové domovy. Jsme otevření různým nápadům a akcím, rádi poznáváme nové lidi a zkoušíme nové věci, pojďte do toho s námi… diskuze pro ty, kteří chtějí pomoct a pobavit se!

Naše organizace má sedm členů a skupinku dobrovolníků. Staráme se zhruba o 50 koček. Naši činnost financujeme převážně díky finanční a materiální podpoře soukromých dárců a prodeji různých předmětů v našem charitativním krámku. Pokud bys rád/a pomáhal/a bezprizorním kočkám, napiš nám to sem...

Stránky - Devět životů a facebook
    MEOW benefiční krámek
    Transparentní účet

Čtěte nástěnku :)

rozbalit záhlaví
    ADITU
    ADITU --- ---
    ENKATT: ještě jí nemám. právě zvažuju, jestli tuhle, nebo radši K9...
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    ADITU: a mas ji navrtanou na hacky? ja mam hackyv rozestupu deset cm a napjato. mam tu verzi s dratkem uvnitr a navic nasazeny kytky vsude po krajich
    ADITU
    ADITU --- ---
    IVANA_KRTEK: mně už stačí jenom otevřít šuplík, kde pamlsky přechovávám ... :)
    ENKATT: já se bojím, aby to vydrželo - nějak podvědomě k tomu (ve druhym patře) nemám důvěru.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    joo zoohit je velmi levny a snadnz reseni. sit trixie.
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: ja mam od firmy K9 (www.k9.cz)
    ale nekdo si to dela i svepomoci
    Frantiska myslim kupovala site na zoohitu
    BRINA
    BRINA --- ---
    ATUARFIK: sakrys, to mi pripomina, ze jsem je dneska neprepocitala
    jenze v momentalnim poctu a hlavne se trema podobnejma mourkama to je ponekud narocne :)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Proč "jako"? :))) (Ano, "počítání koček" před odchodem do práce pomocí DM tyčinek je oblíbená činnost.)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    tady byla uzasna bourka. dorpedu uz byly videt blesky, vitr ohybal stromy a ty kocky nevdecny to vubec necenily. sem je vysazovala na okno, ay se taky divaly a jedna aspon chvili okusovala kytky, nez znudene seskocila. nezajem.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    za pár dní se mi byt smrsne o jedmu místnost tj asi na rozměr bytu jako má BRINA... budu potřebovat obří síť do okna. co jste si tam dávali ?
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: občas mám pocit, že některé dobroty pro kočky jsou jako drogy :o)) třeba u nás takhle fungují tyčinky z DM - jen zašustím a už jsou všichni v pozoru. a nikdy nemají dost. a je fakt, že pak mi odpustí kde co, když to končí touhle tyčinkou :o)
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: Vitamínová pasta zapomínačka vše vyřešila. :)
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    ATUARFIK: broučci
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    IVANA_KRTEK: U nás byli včera oba hrdinové - až do chvíle, kdy do vedlejšího domu uhodilo (nedivila bych se, kdyby jim tam vletěl kulovej blesk nebo tak něco). Jeden byl u mističky, ten nadskočil, že se mistička rozletěla na kusy, a druhý zaplul pod pohovku a tam začal usedavě plakat.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: to se bojí dost koček. My mívali na chatě jistou Mourinku, která před bouřkou (dost dlouho před ní, takže fungovala jako předpověď počasí) vždy zmizela pod schody a odmítala vylézt :)))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BRINA: momentálně zápasíme s penězma časem, prostorem a tak vůbec...
    jinak pedro se bál nejspíš bouřky.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK: jistě :) je to naše prdelka chlupatá....
    BRINA
    BRINA --- ---
    RAINBOF: a o tom druhym zvireti uz neuvazujete? Pedro by byl vic v pohode a vy taky :)
    mam ted spoustu kotat!! :))
    ale idealni by asi byl fakt ten Malibu, je klidnej, pohodovej, rychle si zvyka na nove prostredi a Pedro ho zna
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: milující majitel :o)))
    tak mu fakt pořidte partáka :o))
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    IVANA_KRTEK:
    možná to má souvislost s tím že (dnes už) žena ho v pátek poněkud násilně poňufala v náručí což jí oplatil láskyplným podrápáním hrudníku... jo a pochcal asi zase pohovku...
    asi dostane nakládačku s tim chcaním to dělá naprosto schválně.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    RAINBOF: :o)))
    tyhle jejich nálady já moc nechápu - minulý týden se nechala pohladit i Montana, která mi žije pod gaučem a vůbec nevylézá (pouze přebíhá do druhé místnosti, když luxuji). Od té doby zase nic :o) Ale v pátek jde trucovat do nové domácnosti, tak se mi pod gauč asi nastěhuje zase jiná kočka :o)
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    průběžnej pedro report:
    minulej tejden se nechal pohladit teď na nás syčí jak husa
    pořád se schovává ale už ne tak intenzivně.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam