• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IVANA_KRTEKDEVĚT ŽIVOTŮ
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    zveme všechny na charitativní blešák v centru Prahy - výtěžek jde na opuštěné kočky v péči Devět životů, o.p.s. :)
    Nadcházející Akce – Kočičí blešák – Devět životů, o.p.s.
    http://devet-zivotu.cz/akce/kocici-blesak/
    KAPPA
    KAPPA --- ---
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MAR_TINA: super :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    IVANA_KRTEK: díky za odpověď. naša sada krasavců je již ubytovaná a snad brzo najdou nové majitele.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    MAR_TINA:
    DOMINIQUE01: oběma musím bohužel napsat, že máme stop stav a nepřijímáme :o( Máme nejen plno, ale pořadník na několik měsíců :o( takže bohužel ani jedna koťata nemůžeme řešit.
    DOMINIQUE01
    DOMINIQUE01 --- ---
    Ahoj, nevím, jestli někdo čtete vedlejší klub, tak zkusím poprosit i tady. Kopiruju:
    Ahoj,
    obracím se s prosikem na místní utulkare/depozita.
    V ulici, kde bydlí pritel se vyskytla dvě koťata. Tipuju stara 2 měsíce, maximálně 3. Ničí nejsou, nikdo se o ne nestará, kočičí mámu jsem s nimi neviděla. Je to čtvrť rodinných domků, ale je tam poměrne silný provoz. Ráno dostali konzervu Gourmet napul, zmizela v nich v okamžiku, asi je nikdo nekrmi. Zima je za dveřmi.
    Můžete mi s nimi prosim někdo pomoci?
    Jsou velmi kontaktní, za kazdym hned bezi. Jedno kotě mourate dlouhosrste, druhe krátkosrsta cernota s defektem ocasku - ma ho jako prasátko zatoceny.
    Bližší stav jsem ještě nezkoumala, nebylo kdy.
    Máte někdo 2 volna mista v depozitu?
    Byl by mi nekdo ochotny s nimi pomoct?
    Kdyz bude nejvic nejhůř, zkusila bych pod záštitou nekoho z vás jim jako dočasný depozit posloužit ja. Ale mam sve dve kočky, nemam karanténu a rada bych vyloučila možnost, že by něco chytly.
    Lokalita Kladno, ale klidne je odlovim a někam prevezu.
    Děkuju
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    rávě teď tu běhá po ulici kočička (cca roční 2-3 kila) s malinkým kotětem (6 týdnů). Připadá mi, že je někdo před chvílí musel vyhodit z auta. Vypadají zdravě. A teď problém - my máme nadstav, nemáme šanci se o ně postarat a nemáme už místo na karanténu.
    Nemáte někdo z útulků volné místo? Ulovím je, dovezu autem a zaplatím jejich celý pobyt a péči.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: kontakt jsi neztratila :)) pořád žijeme :)) pracuji na Zeleném pruhu a vyzvednutí můžeme dohodnout i přes kavárnu Bílá vrána, která je kousek od Václaváku (či Ípáku) :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jaj holky, co mi to děláte. Tímto jsem ztratila všechny kontakty na Devítky. To je hodně mrzuté :(
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    PEPSSI: pracuje se na něm :)) jako obvykle máme zpoždění :o( Ale špatná zpráva pro tebe je, že už nebydlím ve Vršovicích, takže budeme muset případné vyzvednutí kalendáře vymyslet jinak :)
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    Devítky budou mít letos kalendář nebo ne?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    XL1: Možná by stálo za to uvést, jestli v Klatovech, v Liberci, nebo v Kroměříži...
    XL1
    XL1 --- ---
    Zdravím , může někdo půjčit odchytovou past na kočku ?.anebo kdo je schopen odchytit kocoura? do pošty . dekuju!
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    jo tak jednu větší tašku užijeme určitě .))
    minule paní právě přivezla takovou hromadu, že jsme to pak přenášely v jednom tom povlečení na peřinu a skoro se to nedalo unést :)
    Tak jestli jsi schopná mi to přivézt do práce - Roškotova 6, Zelený pruh (8-16h ve všední dny), tak to bude super :) kdyžtak podrobnosti předání už domluvíme v poště :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    IVANA_KRTEK: tak ono toho bude tak na jednu větší tašku, ale budu se stěhovat, tak bych se toho ráda zbavila.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    KOPRETKA: ahoj - ted jsme asi před měsícem dostali docela velkou hromadu bytového textilu, tak to musím zjistit, jestli užijeme další. :)
    napíšu. díky
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ahojda mám tu zase nějaké staré cejchy, ručníky, prostěradla. Chcete? po praze vám to odvezu.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: většinou nejúspěšnější umisťovací výstavy bývají na podzim a na jaře - tak zkus nabízet kocoura v těchto obdobích. Teda ono je asi nejlepší ho nabízet pořád - fotit, fotit, fotit - roztomilá fotka je základ. A asi nejlépe přes fb sdílení - přes kamarády - to by se ti pak měla dostat i reference na toho, kdo si chce kočku vzít :) držíme palce - sami bychom potřebovali, aby se najednou přihlásilo cca 30 zájemců o kočku :)) to by bylo super.
    CUTIE_01
    CUTIE_01 --- ---
    IVANA_KRTEK: No, naposled jsem zkoušela štěstí v lednu, pak bylo období relativního klidu a teď prostě to je zas blbý (myslím s tou alergií). Toho, že jsou depozita atd. plná jsem se trochu obávala :-( Na bazos.cz jsem taky inzerát dala. Už vlastně i dřív, to se mi ozval jeden pán, ale působil na mě dost divně/podezřele, tak jsem se mu pak už neozvala.
    IVANA_KRTEK
    IVANA_KRTEK --- ---
    CUTIE_01: ahoj - vybrala jsi fakt špatný roční období :o( teď jsou útulky a depozita plná koťat, která nikdo nechce. My v Devítkách máme narváno a pořadník na několik měsíců, takže už do pořadníku ani nebereme :o(
    Koukám, že jsi to psala i do více diskuzí, tak snad se někdo najde tam. Ale zkus klidně ještě takové inzertní portály jako bazos.cz - jen je potřeba si pak ty případné nové majitele prolustrovat, abys věděla ke komu kocour půjde.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam