• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROBIN_SNNSDrD - příležitostné hraní II. útočiště
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    BLOODRAT: Jo zmrzlo, bohužel. Já nemám čas to šéfovat a nikdo další se mi neozval.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tady to zmrzlo. Čertužel.
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, ahoj lidi. Jsem pro online hrani. Na NYXu jsem denne a vetsinou vlastne furt... Nejradsi Alchymistu nebo Hranicare.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    DAVESADE: Jenom dvě? Tak to chápu
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    No já žiju taky ale na volby jedu domů čili na Moravu musím odvolit tam...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Pardon, ale pro dvě postavičky jsem to nedělal...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Jj, já postavu taky poslala a pořád čekám na to online intro :) V neděli by to šlo (a už nekojím, takže klidně i někde v deset večer v zahulené putyce)
    B_ART
    B_ART --- ---
    já žiju a postavu jsem odevzdal :)
    tak když se někdo probudí, tak já zase někdy pojedu do prahy, pravděpodobně na volby, v neděli bych moh mít přes den volno..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Mnojo, na nyksu jsou tyhle věci komplikovaný :(.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    Teda to to tady definitivně umřelo
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Že by?
    B_ART
    B_ART --- ---
    tak jak? kolem 1.5. jedu do prahy...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Taky bych si zahrál, jestli už nemáte rozjetou kampaň a bylo by možné se přidat. S online moc zkušeností nemám, ale za zkoušku by to stálo - moje součastná parta se kterou jsem byl zvyklý hrávat se mi rozprchla do světa a na mne pomalu leze absťák.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak to vypadá na válečnici, hraničáře a zloděje, to bude v pohodě.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dyk o tobě nikdo nemluví ;). Dobře ale, přes víkend sem nahodím jakýsi seznamovací start dobrodružství, snad se někdo přidá.
    B_ART
    B_ART --- ---
    tak pro mě je průstřelnej i čtvrtek, když už pojedu do prahy, tak můžu zatáhnout školu dřív a bejt tady třeba už kolem čtvrtý odpoledne..
    začít hrát on-line můžem, pokuď jde o nějaký základní nahození postav a intro do děje, ale skutečně jako "hrát" mě asi bavit nebude, to už jsem jednou zažil a byla to trochu otrava..

já jsem postavu odevzdal!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    I kdybychom se sešli, tak hrát ve dvou, ve třech partu? Já mám nástřel děje, začal bych online - ale minimálně ještě jednu postavu prosím... Ať to můžu lupnout na papír.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    jsem pro
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To vypadá, že se v životě neslezem. Tak na to zatím kašlem a budem chvíli hrát online, ne?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    jak to tak vidim tak ja jsem s vikendama v haji lidicky tata ma zada v haji a budu jezdit na moravu kopat vodu takze bohuzel ale sere me to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam