• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROBIN_SNNSDrD - příležitostné hraní II. útočiště
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak to vypadá na válečnici, hraničáře a zloděje, to bude v pohodě.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Dyk o tobě nikdo nemluví ;). Dobře ale, přes víkend sem nahodím jakýsi seznamovací start dobrodružství, snad se někdo přidá.
    B_ART
    B_ART --- ---
    tak pro mě je průstřelnej i čtvrtek, když už pojedu do prahy, tak můžu zatáhnout školu dřív a bejt tady třeba už kolem čtvrtý odpoledne..
    začít hrát on-line můžem, pokuď jde o nějaký základní nahození postav a intro do děje, ale skutečně jako "hrát" mě asi bavit nebude, to už jsem jednou zažil a byla to trochu otrava..

já jsem postavu odevzdal!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    I kdybychom se sešli, tak hrát ve dvou, ve třech partu? Já mám nástřel děje, začal bych online - ale minimálně ještě jednu postavu prosím... Ať to můžu lupnout na papír.
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    jsem pro
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To vypadá, že se v životě neslezem. Tak na to zatím kašlem a budem chvíli hrát online, ne?
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    jak to tak vidim tak ja jsem s vikendama v haji lidicky tata ma zada v haji a budu jezdit na moravu kopat vodu takze bohuzel ale sere me to.
    B_ART
    B_ART --- ---
    v tom případě navrhuju neděli 11.4., ale neni to pro mě moc pohodlný, mám jenom jeden den v Praze a těch věcí, co potřebuju stíhat je víc..
    nebo potom bych chtěl přijet na čarodky a majáles, tak třeba 2.5., ale to ještě nevim jistě, jesli to vyjde
    LLGHOSTLL
    LLGHOSTLL --- ---
    B_ART: pracuju celej vikend i v pondeli neprichazi v uvahu...
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    B_ART: To už můžu spíš v pondělí. :)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    A zatím je nás málo - já+2.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Já jsem zcela jistě mimo :(.
    B_ART
    B_ART --- ---
    co, pátek nebo sobota? to znamená zejtra nebo pozejří.. nějakej názor někdo? nebo máte všichni velikonoční prázdniny a jste někde zapikolovaný?
    B_ART
    B_ART --- ---
    DAVESADE: díky za připomenutí,
    já se zrovna dolečuju za angíny, pátek-sobota budu pravděpodobně v praze a pak i ten další tejden sobota-neděle, ale to budu mít asi hodně nabitej program..
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    To vypadá výborně! :) Tak doufám, že se to tu trochu rozhýbe dřív, než mi přijde ten objednaný disk s Neverwinter Nights Deluxe, protože pak tu asi pár týdnů moc pobývat nebudu ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    No moc se do toho nehrnete... tady mám přepis jedné hry, co jsme hráli online na nyksu. Nešlo teda o DrD ani podobné RPG, ale spíš, že trochu to hrát jde:

http://angryplayer.blogspot.com/2010/03/blade-runner-2015-online.html
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Zatím mám v poště jen dvě postavy! Čtyři by byly žádoucí!
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    B_ART
    B_ART --- ---
    tak já mám angínu, takže tenhle víkend určitě nedávám.. bohužel..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ARGANNAH: Chová se neuvěřitelně dospěle ;).

Hele, nastřelený postavy do pošty, já vám je očísluju rád ;).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam