• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROBIN_SNNSDrD - příležitostné hraní II. útočiště
    DNF
    DNF --- ---
    Takze dva hraci, Robin a Misa po netu, to je malo. Jestli se jeste jeden dva prida, tak zacnem.
    Budu potrebovat prava k nastence, abych tam vylepil pravidla a daval info o hre, mapy, etc...
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    MISA_PES: U mě je to stejné. Níže zmíněné důvody stále platí.
    MISA_PES
    MISA_PES --- ---
    nedojedu nikam, to je jistý, ale po netu bych si zahrál.
    DNF
    DNF --- ---
    No, a kdyby nekdo chtel zacit po netu, tak pokud se sejde dost zajemcu, klidne zacnu nejake dobrodruzstvi, mam nejaka v zasobe :)
    DNF
    DNF --- ---
    No, toz pres leto to ude slaby s kazdym, to je jasnacka .. spis tak jako se pripravit na delsi podzimni vecery, az se vsichni vrati kde budou na prazdniny ... My si asi pres leto parkrat zahrajem ve trech, protoze se schazime stejne docela pravidelne na pivku, takze to jde s tim. Kdyby nekdo nahodou byl v tejdnu v Brne, a mel chut, tak sem placnete vyzvu, a treba si date nejaky to NPC pro ozvlastneni pribehu ;)
    B_ART
    B_ART --- ---
    DNF: já mám zejtra státnice, tak to asi odložim :) a teď v létě už v brně asi moc nebudu, takže až spíš výhledově na podzim (i když kdyby se něco jakože fakt dohodlo a fakt se hrálo, tak klidně přijedu...)
    GAF
    GAF --- ---
    Můžu defakto jenom po netu. Taky...
    DNF
    DNF --- ---
    No, toz ted ten jeden co se chtel pridat je na zkouskovy doma, ale jestli by nekdo chtel, tak bychme mohli zahrat proste kdo prijde tak ve ctvrtek? Nekde v hospode ... Poutnik na Veveri, Fleda - tam je ted hnusny ochutnavkovy pivo, ale do ctvrtka se zmeni treba ... nebo jinde kde netoci brecky..
    My pujdem na rekneme 82% :D
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    B_ART: Já spíš po netu, na cestovní výlohy zatím bohužel nemám.
    B_ART
    B_ART --- ---
    GAF: oficiální vydání má bejt na gameconu, tak si ještě chvilku počkej :)

DNF: já jsem rozhodně pro reálný hraní (a brno nebo praha je mi jedno), netovýmu moc nevěřim, ale třeba bych se přidal (ale nejdřív v září, v létě budu on-line hodně nepravidelně)
    DNF
    DNF --- ---
    No, toz ja delall PJ docela dlouho, ale casem jsme se od DrD presunuli k takovymu jednoduchymu dovednostnimu systemu ... Ted to snad vypada ze se dava dohromady brnenska particka na real hrani, ale proc ne i po netu, zejo ;)
    GAF
    GAF --- ---
    B_ART: napodobně jako ROBIN_SNNS Akorát ty pravidla nemám - jdu je sehnat.
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    B_ART: Jestli můžu ráda bych se přidala. Moje zkušenosti jako PJ jsou malé a bohužel tahle diskuze dopadla jak dopadla. Nikdo PJ dělat nechtěl a já si nenašla dost času něco většího připravit. :-(
    B_ART
    B_ART --- ---
    DNF: težce, no :)
    já jsem měl dvě příležitosti zahrát si testovací verze DrD II a byť celkovej dojem je trochu rozpačitej, určitě bych si to chtěl ještě zkusit, až to vyjde (v červenci).. Nechcete si dát nějakou malou hru v tom? Klidně si koupim pravidla a třeba to i uspořádám, odmastruju a tak..
    DNF
    DNF --- ---
    Koukam ze to to krute zije :) Hrat se asi nebude jak to tak sacuju... nebo to neni uplne passe?
    ETTELWEN
    ETTELWEN --- ---
    vota: neberte pravidla tak strasne vazne...
    predstavte si to. jak funguje ve vasem svete magie? pokud jsou to dve ruzne, proc je nesecist? pokud jsou stejne, proc neprodlouzit trvani? je to prece vic energie... pokud to jsou smery proti sobe, proc neudelat vedlejsi efekty?a co pj? je to prece jeho svet a mel by mit posledni slovo...

a v druhem pripade, jak u vas kouzleni vypada? vypada to, jako by hranicar usnul? jako kdyz medituje? sviti mu dlane? ohybaji se kolem nej stebla v neexistujicim vanku? smotaqva energii do dlani jako by z okoli tahl prizi a delal z ni klubicko?
    jak to vypada? a jak by si to kouzelnik prebral...

dracak ma byt zabava ne boj proti sobe...snete a bavte se a nereste pakarny
    VOTA
    VOTA --- ---
    Dračí doupě - Haste + Rychlost
    Cauves, rad bych se zeptal, jak se kdo vyporadavate s rychlosti? Napriklad pokud hrdina vypije lektvar rychlosti a ještě je na něj seslán kouzelníkův Haste? Slučujete rychlost ? Trochu jsme se nepohodli, tak se ptám.

Chtěl bych se ještě zeptat na jednu záležitost. Kouzelník nemá znalost Hraničářových kouzel a naopak. Nicméně, co když se pokusí Hraničář na nižší úrovni Zmámit osobu, v tomto případě Kouzelníka, na vyšší úrovní. Hraničářovo sesílání kouzlo trvá 3 kola. Bude v tomto případě kouzelník něco tušit a reagovat během sesílání? Nebo opravdu nemá znalost a tudíž nic nepozná? Také jsme to nedořešili. Nějaké nápady ?
    ROBIN_SNNS
    ROBIN_SNNS --- ---
    BLOODRAT: Jo zmrzlo, bohužel. Já nemám čas to šéfovat a nikdo další se mi neozval.
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    Tady to zmrzlo. Čertužel.
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, ahoj lidi. Jsem pro online hrani. Na NYXu jsem denne a vetsinou vlastne furt... Nejradsi Alchymistu nebo Hranicare.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam