• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    TROGLODYT: Jestli chceš vědět exekuce na tebe, tak jim zavolej a řekni rodné číslo. Oni ti to řeknou rovnou a nemusíš hledat:-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    SEBEL: sem zvedava kterymu chudakovi vyberou byt protoze ramirez bydli jinde :o(
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    SEBEL: to se daji takhle najit verejne viset exekuce?
    (jdu hledat sebe ;-)))
    LO_
    LO_ --- ---
    SHADDIE: :-)))
    vzpominej dal.. :-)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    VILA: nebylo to spis jeho nemocne rameno? ale jinak souhlasi:o))
    VILA
    VILA --- ---
    Vzpomínám si jak Ramiréz říkal "loket od slova bolí a mrtvej od slova nepochopil"
    :)))))
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    GORGLIN: Hloupost - do rohu se přece chodí jako do sauny, protože má obvykle 90°!!! :DDD
    OMI
    OMI --- ---
    Tak to se možná musím Nadčlověka zastat: já mám v kuchyni v koutě linky nalepenou cedulku (nevím jak se udělá na klávasnici řecká alfa jako úhel, tak si to přeložte: "a/7,5" (já rád víno kolem 12°), takže každýmu musí bejt přece jasný, že si ten kout má vydělit...
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    GORGLIN: Jak mě to mohlo jen napadnout??? :-)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    GORGLIN: no to rozhodne ne :X
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SHADDIE:
    Jako zevnitř?

To by to asi nebyla taková rariat, ne?

Krom toho znalec vína jako je Fin nebude dělat takovou sprostotu jako strkat víno do lednice, nebo ano?
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    GORGLIN: Není to roh ledničky? :-)))
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    No a to víte že Fin má doma v kuchyni jeden roh kde je celoročně asi pět stupňu (nebo kolik) a to je ten naprosto nejlepší roh na skladování vína.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    LO_: Ramiréz používal slovo pochystat snad na všechno a pochystávka bylo taky snad úplně všechno :-)Přede mnou použil slovo pochystávka na většinu těch kravinek co u sebe furt nosil, jako např.: camelback, prdelák, střepinovka, různý sumky a přídavný kapsičky, jeho neprůstřelnej,vodotěsnej,džípem přejetej mobil,vrhačky, distanční obušek a mnoho dalších. když to měl na sobě, byl "pochystanej". Jednou jsme s Gustaffem čuměli jak spadlí z višně, když si tohle všechno na sebe navlík, jen proto, že jsme se šli podívat v Unhošti ke kováři. Pro srovnání Gustaff měl roztrhaný monterky a já tílko a kraťasy a kristusky.Jo a lahváče:-)
    Další Ramirézovo magické slovo byla "siesta", tu si musel dát vždy po obědě, ať se děje cokoli a když ho nedej bože někdo vzbudil, tak byl hróóóóózně naštvanej :-))) Na Helfenburku o kterým jsem tu už vyprávěl jsme s gustaffem a lazarem vymysleli svoje obdoby na jeho terminologii a byly to "pochcávačky" místo pochystávek a to když se tím člověk vybavil (většinou to byly nějaký igelitky, pytel nebo tak něco) tak byl "vypochcanej". A místo siesty jsme měli "fiestu" a nebyl to šlofik po obědě,ale libovolná doba dne, kdy nám bylo všechno u prdele :-)
    OMI
    OMI --- ---
    LO_: Poslechněte o té věci hrozné, co sa stala v zemi České? To je originál středověký text a je to úžasné v provedení (nebijte mne, polovzdělance a nevzdělance) snad CZ filharmonie, nebo něčeho takového slavného s operními hlasy... :_)
    LIONA
    LIONA --- ---
    LO_: Mám to z odborného časopisu a tam píší ruské přislový.:c)
    LO_
    LO_ --- ---
    LIONA: Cechomor zpiva hodne podobne v jedne pisni.. takze to bude spis slovanska moudrost.
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    OMI: ...a němí po hospodach vyprávějí ;-))
    OMI
    OMI --- ---
    ...nebo moje oblíbené zakončení líčení hrdinských činů a moudrosti a velkoleposti : Hluší vidí, slepí slyší!
    :_)
    Zatím to nikdo nereklamoval.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam