• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!"

Ano, tohle je klub o různých Ramirézech, Páscích a jim podobných hrdinech více, či méně neuvěřitelných příběhů, čili prostě klub o lidech, kteří stihli věci téměř bájné v časech téměř zázračných. A o setkáních s těmito lidmi. A v neposlední řadě i o samotných jejich "bájných činech". Podělte se i vy, ať jsme všichni moudřejší! ;)

UPOZORNĚNÍ SPRÁVCE: Diskuze měla být původně o různých 'baronech Prášilech', tzn. ne o tom, kdo-komu-co dluží. Ale protože jsem na nyxu klub o slibotechnách nenašel, asi to tu nechám. Ale zkuste to rozvést. Tzn, příspěvky tipu: 'von(a) mi něco dluží a já mu to nezapoměl' začnu koncem týdne promazávat. Chceme maso, ale chceme i tu šťávu okolo!B
    Howgh.
    rozbalit záhlaví
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    KACHNY:
    KACHNY:

A oba tam byli sami.
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    EETEE: tebe by to překvapilo?
    EETEE
    EETEE --- ---
    KACHNY: Jasně a logicky ze stejného místa napadení jeden skákal do Vltavy a druhý na námestíčko... :-DDD
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak prave sem podhlaila Ramozere on ma ty svy historky od Belmonda!!!! orave koukam na Nenapravitelný a Blemondo prohlasil Viktor není mé pravé jméno to je Alvarez a moje matka byla ..... tanečnice!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ULO: ja myslim ze tam byli spolu :o))
    ULO
    ULO --- ---
    no je mozne ze se TO stalo obema! Je to s podivem, ale i takove veci se deji! ;) (teda ne me a dalsim obycejnym smrtelnikum) ale Brunclik take v mnohem pripomina Odysea...
    EETEE
    EETEE --- ---
    Zajímavé, storku o bandě skínů a skoku z mostu (teda na dlažbu, ne do Vltavy!) jsem slyšela pro změnu od Chuvavy... :-)
    ULO
    ULO --- ---
    no me pasek onehdy, pred davnymi a davnymi casy, duverne zdelil, ze jeho kamaradka, lucka bila, umira, ze ma, chudinka, rakovinu v poslednim stadiu a ze on je jeji jedinou oporou....tak se z toho asi lucka s paskovou pomoci asi vylizala.

A Rmrz, taktez v dávných dobách, kdy ocean pohltil atnlantidu...atd., mi barvite licil, jak bojoval s partou skinheadu na karlove moste, bylo jich asi pet a on byl sam, presto je zatlacil na ustup, jenze okolo tahla dasli, pocetnejsi, skupina, takze ve vysledku utocniku bylo neco pres 20, chvili po nich hazel dlazebni kostky, lec oni palbu opetovali a tak se Rmrz zachranil skokem do vltavy. Z jejiž mokre a bezpecne naruce se jim vysmal.
    EETEE
    EETEE --- ---
    Koneckonců výrok: "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!" byl taky jeho, ne? ;-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    No Pásek došel v kecání tak daleko, že už se tomu věřit absolutně nedalo.-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Bludičku jsem poznal tak, že přišla na petřín a prohlásila "Ahoj, neviděli jste Páska? Odešel na chvíli pryč a už jsem ho dva dni neviděla"

:-D
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Já chci ještě víc storek o Páskovi, koukám že to je mistr všech mistrů v oboru kecání :-)
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    EETEE: my meli takovou holku na stredni ve tride, ona byla z rozvraceneho manzelstvi, zila jen s mati, ktera podnikala, takze na ni nemela cas, navic matka byla prisernej puntickar, takze prisla domu, servala ji na tri doby za neuklizeny ponozky, a odesla, takze ona si to kompenzovala kecanim...

takdy jednou prisla do skoly a rikala, jak se sla koupat, uklouzla, pak lezela v koupelne nekolik hodin v bezvedomi a pak ztratila pamet a nepoznavala ani matku ani jejiho pritele (a ona ji klidne posle druhy den do skoly mrcha ze :D) a presne, jako ... a tebe bych asi taky mela znat, kdyz spolu sedime co :D
    EETEE
    EETEE --- ---
    SEBEL: Stejně bylo nejlepší jak Pásek ztratil paměť... :-)
    A pak dorazil do besedy a říkal perly typu: "Aha, Tebe bych asi měl taky znát, co?" nebo "Hrát prší, co to je?"
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    GORGLIN: Ne, kamarád odešel a on zůstal doma zamčený ve třetím patře:-)))
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    SEBEL:
    A nemohl ven, páč mu výjměčně neseděl účes?
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    FOLCWINE: Jasně, minimální doba pobytu v cizinecké legii je stejně 5let:-)))

Btw. pamatujete, jak Pásek zmizel na nějakou dobu a pak se objevil s tím, že na Karláku někomu zlomil ve rvačce vaz, počkal na policajty a celoudobu seděl ve vazbě?

Nebo jak byl tejden zavřenej u kamaráda doma a nemohl ven?
    FOLCWINE
    FOLCWINE --- ---
    SEBEL: sim tě, detailisto, hlavní je znát vojenské povely a ty se v terénu (co znám z filmů :D) používají často beze slov ,)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    SLUAGH: Ty jseš jen megaloman, ne pohádkář:-)

ULO: U vojáků je to těžké říct. Známej má za sebou několik misí, působyl jako odstřelovač a neřekl bys to do něj:-)

Zato Pásek, kterej stihl výcvik a odchod z cizinecké legie během 4 let, bez toho, aby uměl cizí jazyk :-DDD
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    Jo Žoldák je taky dobrej pohádkář, taky hroznej drsoň. Před měsícem mi hustil do hlavy, jak si nechal z Anglie poslat protiletadlový 88mm kanón Flak.
    DAEMONA
    DAEMONA --- ---
    SLUAGH: nezoufej, podle mě si tu aspoň cenu útěchy zasloužíš ;-)))
    ale chtělo by to nějakou pikantnější historku! ;-))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam