• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MRTREVORLegendární kecálisti - pohádkáři - slibotechny
    EETEE
    EETEE --- ---
    TROGLODYT: Dobré úmysly...
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    EETEE: adolf hitler uz takhle pred polednem? ...... co vytahnete k veceru?!
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    EETEE: .. mno, právě.
    EETEE
    EETEE --- ---
    MADELEINE: Adolf Hitler prý byl taky "šikovný" a charismatický umělec... ;-)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    Tuší tady někdo z vás, jak moc šikovnej Ramirez byl? Jak se dokázal starat, jak pracoval s kůží, jakej výbornej smysl pro humor měl, jak dokázal věci zařídit, jak byl spolehlivej, jak krásnej vztah měl ke Skotsku, jak kresil, jak uměl dávat lásku?
    A tušíte, jaký to dovedlo bejt hnusný sobecký a hlavně agresívní hovado, který vyvádělo věci, že několik lidí litovalo toho, že na něj nepodali trestní oznámení?
    Dostala jsem od něj jeden z nejkrásnějších dárků vůbec, na druhou stranu je to jediná bytost, kterou nechci už ve svým životě nikdy vidět, protože je to nebetyčná svině.

Oproti tomu všemu byly na něm jeho pohádky spíše tou hezčí věcí.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    KACHNY: Tak jsi mi perfektně zvedla náladu :-)))
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    SEBEL: :-))
    ULO
    ULO --- ---
    docela me toto pobavilo repost od kamarada:

Ve Vínečku, přisedla si ke mně postarší, lehce použitá bába, chvíli jen tak civěla a pak mi začla šeptat: "Za chvíli tady začne šťára a všechny tu seberou!"
    Zeptal jsem se proč.
    Zašeptala:"Protože všichni tady jsou členové mezinárodního gangu, kterej krade auta."
    Většinu lidí tam znám, tak jsem jí řekl: "To se mi nějak nezdá, dyť to sou všechno důchodci nad hrobem..."
    Ona na to: "To je jenom krytí, aby byli nenápadný!"
    Pak už jsem nevěděl, co říct.
    GORGLIN
    GORGLIN --- ---
    KACHNY:
    KACHNY:

A oba tam byli sami.
    MRTREVOR
    MRTREVOR --- ---
    Na chuvavovu obhajobu musím prohlásit, že je-li to storka ukřivděného chuvavy (mystikové 1.třídy ho nepozvali na čaj (; ) kterou znám já, tak chuvava nikam neskákal, alebrž na tu dlažbu vrhl nešťastného skína. Jednoho ze dvou, či třech, to už si nepamatuju. Kdoví. Vždycky to byl magor. A pohádkář. :)
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    EETEE: tebe by to překvapilo?
    EETEE
    EETEE --- ---
    KACHNY: Jasně a logicky ze stejného místa napadení jeden skákal do Vltavy a druhý na námestíčko... :-DDD
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    tak prave sem podhlaila Ramozere on ma ty svy historky od Belmonda!!!! orave koukam na Nenapravitelný a Blemondo prohlasil Viktor není mé pravé jméno to je Alvarez a moje matka byla ..... tanečnice!!!
    KACHNY
    KACHNY --- ---
    ULO: ja myslim ze tam byli spolu :o))
    ULO
    ULO --- ---
    no je mozne ze se TO stalo obema! Je to s podivem, ale i takove veci se deji! ;) (teda ne me a dalsim obycejnym smrtelnikum) ale Brunclik take v mnohem pripomina Odysea...
    EETEE
    EETEE --- ---
    Zajímavé, storku o bandě skínů a skoku z mostu (teda na dlažbu, ne do Vltavy!) jsem slyšela pro změnu od Chuvavy... :-)
    ULO
    ULO --- ---
    no me pasek onehdy, pred davnymi a davnymi casy, duverne zdelil, ze jeho kamaradka, lucka bila, umira, ze ma, chudinka, rakovinu v poslednim stadiu a ze on je jeji jedinou oporou....tak se z toho asi lucka s paskovou pomoci asi vylizala.

A Rmrz, taktez v dávných dobách, kdy ocean pohltil atnlantidu...atd., mi barvite licil, jak bojoval s partou skinheadu na karlove moste, bylo jich asi pet a on byl sam, presto je zatlacil na ustup, jenze okolo tahla dasli, pocetnejsi, skupina, takze ve vysledku utocniku bylo neco pres 20, chvili po nich hazel dlazebni kostky, lec oni palbu opetovali a tak se Rmrz zachranil skokem do vltavy. Z jejiž mokre a bezpecne naruce se jim vysmal.
    EETEE
    EETEE --- ---
    Koneckonců výrok: "Absolvoval jsem 40 seskoků a 50 z toho nočních!" byl taky jeho, ne? ;-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    No Pásek došel v kecání tak daleko, že už se tomu věřit absolutně nedalo.-)
    SEBEL
    SEBEL --- ---
    Bludičku jsem poznal tak, že přišla na petřín a prohlásila "Ahoj, neviděli jste Páska? Odešel na chvíli pryč a už jsem ho dva dni neviděla"

:-D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam