• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MORRIGHANArthur Ransome
    FIFI
    FIFI --- ---
    Krásnej klub! :-)

ELLIE: Mám všechny knížky, kromě Piktové a mučedníci. Tu jsem někomu půjčila a už mi ji nevrátil. Snad zase někdy vyjde.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    http://www.lakedistricthotels.net/lake_district_jobs_tourism.htm

Ale teda bez britské simky se práce shání špatně. Ideálně je najít nějakou wwooferskou farmu a za trochu práce tam bydlet, dokud si nenajdete práci standartně placenou. http://www.wwoof.org/

;-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    no sakra, cetba meho detstvi :-) porad tak nejak pocitam s tim, ze se nekdy do Lake Districtu podivam... :)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    ZUZKAOU: Parada! Obrazku neni nikdy dost :)

Taky prispeju svou troskou do mlyna: fotky z vyletu do Lake Districtu (hlavne Coniston a okoli). Popisky jsou kvuli mym cesky nemluvicim znamym v anglictine, tak kdybyste tapali, tak se klidne ptejte. Podotykam, ze byl zacatek listopadu, proto jsou fotky celkem turistuproste (v lete to tam musi byt priserny)...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A trocha obrázků neuškodí.

MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    ELLIE: Tak dej vedet, neco ti privezu...
    Ted zrovna ctu Winter Holiday v originale (jsem dostala od sestry k Vanocum :)) a bavi me to snad vic, nez vsechny cesky preklady dohromady...
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    MORRIGHAN: Jo, to se bude hodit, kdyby to na voleji moc houpalo :))

Teda já jsem trapná, ale já vlastně nevlastním ani jednu z těch knížek. Všechny jsou táty. Teď bych si je s takovou chutí přečetla a nemám se k nim jak dostat.
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    MORRIGHAN: Už dávno :-(
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    PEPAK: To uz jsou v knihkupectvi rozebrany? (Svoje nedam! :))
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    MORRIGHAN: nestraším, konstatuji ;-)
    PEPAK
    PEPAK --- ---
    Když už tu ten klub je... Neprodal by někdo Lysky na severu?
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MALAMUT: Nestras! ;)
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    MORRIGHAN: díky, krásná vílo :-) pámbu ti to oplatí na dětech ;-)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Jinak BBC nataci novou verzi Swallows and Amazons (planovana premiera je uz letos), a udajne by se snad melo casem dostat i na dalsi knizky. To jsem na ne teda zvedava...
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    MALAMUT: Omlouvam se, heslo by melo byt: forever

ELLIE: Ja jsem si v Englandu oblibila takovy hodne palivy a hodne penivy (pri prvnim napiti to paradne protahlo dutiny :)), prodavalo se to v dvoulitrovych PETkach. U nas jsem si koupila neco, co prodavali v Marks & Spencer, a to byl pekne slaby odvar. Skoro stejne hnusny jako ta sladka limonada od Kinley :(
    Az pojedem na vodu, zkusime udelat to domaci od Zuzany ;)
    MALAMUT
    MALAMUT --- ---
    MORRIGHAN: a ještě zažebrám :-) heslo by k tomu bylo?
    ELLIE
    ELLIE --- ---
    ZUZKAOU: Já vypila strašně moc věci zvané "ginger ale" na Queen Mary 2, ale teda hlavně jakožto lék na mořskou nemoc :)) Mělo to sladkou, osvěžující, trochu zázvorovou příchuť a bublinky a bylo to v plechovce. Ještě mám v PETce v lednici Ginger beer z Barbadosu, to pěkně pálí a nepění. Tak já nevim, jak to má vlastně vypadat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam