• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BOHOURCenTrio, CentroNet - Vysokorychlostni pripojeni k internetu
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Tak to je skutečně na pováženou.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    No tak to je fakt síla po telefonické domluvě s technikem mě prý odpojili na žádost nějaké firmy která říkala že přes moje IP se knim snaží dostat nějaký vir. Takže firma si zavlá mě odpojí nedají mi ani vědět a technika pošlou za 3 dny... WTF FUCK YOU CENTRIO ja technika do meho PC urcite nepustim
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    no monitoring meho serveru mi prave hlida jiny server. to je jedno, chtel jsem tim rici, ze parkrat jsem jim psal s dotazem o vysvetleni vypadku. prilozil jsem cely prubeh, tak mi to pan vysvetlil a nabidl slevu.
    o tomto vypadku vedi a jiste vedi, ze ty to vis take.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    BOHOUR: A jaký že link ma monitoring serveru mám přidat? z domova se nepripojim a jedine co jsem udlelal pres prikazovy radek C:ping www.nyx.cz a ipconfig z toho print screen, ale to jim asi stacit nebude...
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    neplatis si garantovanou linku, takze asi smolik, stejne si podepsal neco, kde se nepise, ze oprava bude nasledovat do 24 hodin. (jak uvadi ten clovek)

    ale dialcomu padala linka jednou mesicne i na garantovany lince :)

    kazdopadne ja kdyz jsem jim psal, ze mi nejel den net a pridal jsem link na monitoring serveru s poznamkou ,,ja vim vse,,a tise zaklepali backurkama a mel jsem slevu na pristi mesic no. si vyhadej alespon slevu, nic jineho asi neziskas.

    a s UPC ma pravdu ja cekal i 14 dni na neco a pak jsem je poslal doprdele at si prijedou pro modem.
    dokonce se domluvim s technikem, vemu si dovolenou a on neprijede a ani se neozve. to byl vlastne ten impuls, kdy sem je poslal.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Teď komunikace po emailu (pro zasmání a ignoraci centria):
    Já:
    Dobrý den,
    včerejší den až do teď mi opět vypadl internet i televize. Nejedná se o první dlouhodobý výpadek v průběhu 1 roku. Opravdu se mi nelíbí že když se stane výpadek v 18:10 už není nikdo kdo by se zajímal o opravu. A to se stalo i v pátek v 18:30 že Vám vypadla síť a do pondělí se nic nedělo. Od operátorky mi byl slíbena sleva nebo nějaká jiná kompenzace a nic se nestalo faktury mám na stejnou částku a žádné rychlostní navýšení se nestalo. Pokud to takhle půjde dál jako že předpokládám že to nebyl poslední Váš výpadek budu chtít odstoupení od smlouvy pro neplnění obchodních podmínek.

    Odpověď:
    Dobrý den
    Pane **** je to technika a výpadky se stávají. Nevím co Vám na to říci. Připojení k internetům které mají 1h servis a 100% garanci se pohybují v deseti tisících.

    Problém nebyl ve výpadku služeb, ale několika klientů na optickém kruhu kteří měli špatně nastavené/nainstalované zařízení a znemožňovali tak ostatním klientům odběru služeb.

    Tito lidé se velmi špatně hledají a pracovali jsme na tom i o víkendu.
    Příjemný den
    Tomáš Kuba
    call center assistant

    Já:
    Výpadky se určitě stávají. Zrovna mě se stávají od té doby co využívám vašeho internetu a televize co 3 měsíce. U UPC byl servis 24h i o víkendu. Co my bylo řečeno vaším operátorem (většina operátorů u Vás jedná opravdu hodně ignorantcky)
    že technik se knám může dostavit nejdříve až tuto středu. Což znamená že internet Vám nefunguje od 3.9 minimálně do 5.9 a žádná náhrada sleva nebo navíšení rychlosti za Váš problém nebo omluva či cokoliv nehrozí. I kdž při minulém výpadku mi byla slíbena náhrada nikdy jsem žádnou nedostal. 3 dení výpadek je opravdu mnoho! Nastavení na mém PC na PC mé přítelkyně nebo setop boxu je správné a pochybuji protože se v IT oboru pohybuji že závada je na naší straně. Takže navrhujete nějaké řešení tohoto nemalého výpadku? Krom toho že technik se dnes za celý den neukáže! Pokud nic neplánujete jako omluvu chci s Vámi proprab odsoupení od smlouvy pro neplnění podmínek a častých výpadků internetu delších než 1 pracovní den.


    A teď k zasmání odpověď od centrio:

    24h byl servis u upc? Tak já nevím u jakého upc já mám doma připojení. Protože když já jim nahlásím problém tak si i počkám 10 dnů, než se někdo uráčí přijít. Se slovy že na to mají měsíc podle obchodních podmínek stejně tak i o2.

    S kompenzací počkám na vyjádření servisního technika. Nemohu kompenzovat nic bez jeho vyjádření.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Už mě to zvedá ze židle. Nevíte jak proti tomuhle ingoranckému jednání postupovat. volal jsem na linku dnes už 2x první ženská asi v periodě mi zdělila že se mi dnes technik ozve. V 11:30 druhý hovor mi bylo zděleno že technik přijede nejdřív zítra.. WTF to mě nechají bez internetu televize 2 dny a to ještě ani neví jestli to bude fungovat nebo jestli vůbec jejich technik bude mít čas? Dá se v takovém případě odstoupit od smlouvy za neplnění podmínek? Protože čtvrtý výpadek tento rok a to jim volám v úterý a technik přijede možná až ve čtvrtek a do té doby si můžu číst asi knížku nebo nevím co....
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    příkazový řádek: ping www.nyx.cz nespojeno, ipconfig nespojeno....
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    13ka by mela byt OK

    Uptime Report for nymand: 09/03/2012 – 09/03/2012
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Uz zase vypadek internetu i televize Chodov. Pisu z mobilu a v tuhle dobu je infolinka vypnuta.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    SLUKAS: Tenhle restart dělám většinou tak 4x týdně .... Což je celkem dost...
    SLUKAS
    SLUKAS --- ---
    mam net i tv...ale vyuzivam jen net..a zadnej problem s nacitanim webu nemam... (Kobylisy)

    setupbox obcas zlobi..ale staci restart a zase to bezi...
    PREDSEDA
    PREDSEDA --- ---
    Já mám jen internet a žádný z popisovaných problémů nepozoruji (Velká Ohrada).
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    To ne ale docela často se mi zničeho nic restartuje setupbox od televize... Nebo se prostě kousne.. Většinou když dávají simpsnovi a než se zase zapne tak je po seriálu... Krom toho většinou kolem 12 hodiny večer se mi začne sekat obraz na televizi... Je to ještě u někoho nebo mám špatný setupbox?
    ERED_MITHRIN
    ERED_MITHRIN --- ---
    taky se vam rychle nacitaji pouze ceske weby, pricemz ty v zahranici uz vyrazne pomaleji? vite nekdo, jakou zahranicni konektivitou centrio oplyva?
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    no psal mi nejaky clovek od nich, ze se bude navysovat vse. ja nejsem privazan nejak smluvne, to sem radsi odmitl. radsi platit vic a kdykoli je moct poslat dohaje...kdyby neco teda a zatim pohoda.
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    BOHOUR: Me samozrejme rikali ze 30 mb je garantovaných a asi je ptotoze 30mb mam at se deje co se deje... Akorad smlouva podepslana pred rokem byla sakra vyhodna 30 mb za dobrej peniz a kdyz jsem se ptal jestli mi po roce rychlost internetu navysi tak mi rekli jedine ze se pozmeni moje smlouva a ze budu platit mnohem vice penez coz znamena ze 30mb po roce uz tak vyhodny tarif neni...
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    jo jako vikend je jasnej. kdyz to rano nejede napisu pak z prace co se deje.

    vypadky jsem mel asi 3 velke - cely den. potom vic docasnych.

    Kdyz mi nepujde 4 dny do roka net, tak uplna pohoda

    vypadky se asi dost lisi dle lokalit

    jede mi na tom sice server, ale pro par lidicek, to se omluvi a nebo muzou neco calovat a pak to bude garantovany. tim se zavre pusa
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    BOHOUR: Až ti internet od centria vypadne jako mě už tak 4x za ten rok co ho mám (poslední dobou musím zaklepat že zatím fungují) tak se ti mail bude psát blbě.... Stalo se ze internet vypadl o vikendu a do pondelka jsem cekal co se bude dit na kontakty bez internetu jsem se nedsotal a do mailu taky ne... Ale hold to bude asi u vsech poskytovatelu internetu stejne...
    BOHOUR
    BOHOUR --- ---
    no lepsi je se rovnou nedovolat, nez provolat tu hodinu a pak nic a jeste byt nasranej ze si akorat utratil. to mam zkusenost s UPC. jako upc bylo marny v dodacich lhutach a reakcich. s centriem jsem zatim moc komunikovat nepotreboval.

    drive jsem jim poslal odkaz na monitoring serveru s popisem, ze ja vim presne kdyz to nejede a jak dlouho a nyni mi pekne vypadky oznamuji, ale to mozna vsem a tady na 13 ce to slape vcelku bez problemu.

    zatim jsem vse resil mejlem, jelikoz to nebylo v tu chvili pro me razantni
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam