PREDSEDA: Zdá se, že se ještě maličko šoupli - teď jsou pár metrů vedle republiky:
Máte raději osobní kontakt?
Stavte se u nás na pobočce
Hybernská 1037/1, Praha 1
Jsme tu vždy od pondělí do pátku mezi 9.00 — 12.00 a 12.30 — 17.00
Jinak jsem teď jsem se snad vůbec poprvé od podpisu smlouvy před lety zastavil na pobočce trochu poladit tarify (měl jsem něco ukrutně zastaralého dnes už celkem předraženého) a byl jsem docela příjemně překvapen jednáním. Jednak měsíčně dost ušetřím, jednak to bylo všechno velmi rychlé a bezproblémové a jednak mají fajn přístup k výměně různých zařízení (settopboxy apod) - jestli chcete, prostě to přineste, vyměníme. Chcete telefon (fyzické zařízení) - tady si rovnou jeden vemte a tak podobně :)
A na závěr minifunny story: Cca dva měsíce zpátky se u nás v baráku předělávaly elektrické rozvody, což mj. znamenalo že občas pár hodil neběželo celé patro a pár dní byly shozené i rozvody ve sklepě. A první den rekonstrukce mi volají z Centria s tím, že jim celý náš vchod vypadl z monitoringu, jestli se u nás nááááhodou neděje něco třeba s elektrikou :) Tak jsem je ujistil že ano a že to bude trvat pár dní, tak se docela divili (protože o tom nevěděli). Celkem fajn proaktivní přístup, ale docela by mě zajímalo, kolika lidem zkoušeli volat než to zjistili :) (nebo jestli se trefili a byl jsem první...)