• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROTITELČeský ráj - cyklistika, horolezení, fotky a zajímavá místa
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    :D :D :D

hele mam totál spešl prosbu. kde najdu a stáhnu tohle???
    olympus
    http://www.galaxia.cz/olympus.html#jump0300

potřebuju to stáhnout. jsem to viděl prvně cca před patnácti lety, když jsem začínal lízt.
    kámoš se zůčastnil i natáčení nějak. jenže on už to nemá, a prý se to dá sehnat v archivu ČT. ale na netu takle starej archiv neni.
    naválí se tohle třebas někomu doma??? abych tam nemusel chodit???

kdo to sežene má u mě pivní večer!

Snažte se!!!
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LITTLEFOX: díík. přijedu se na vás max podívat a opít. nic víc momentálně nezvládám :D
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    KROTITEL: zrovna jsem chtěl prudit kdy v srpnu uděláme sraz ve skalách a takhle to asi dost dobře nepůjde... dej se brzy do kupy.
    JND
    JND --- ---
    Tady ještě nějaký video na které jsem nedávno narazil,moc toho vidět nejni,ale i tak stojí za zkouknutí.
    Balonem bych si to také nad skálama dal.
    Uvažovali jsme o letadle a nadiktovat mu místa abych si mohl odfotit lokality co znám ... se k tomu snad někdy dokopu.

‪KLIP Ranní let v Českém ráji 6.7.2011 Borek - Jičín‬‏ - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=o01PYK-LVzo
    JND
    JND --- ---
    Jinak před začátkem prázdnin přistál vrtulník i mezi stromy na parkoviště u Vidláku. Moc prostoru tam teda nejni. Nějaký tramp tam skonal tak letěli bohužel zbytečně.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    KROTITEL: Fakt? Tak dík, že jsi mi to vysvětlil, já jsem totiž nikdy u žádný nehody nebyl :)

JND: žejoviď :)
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    JND: tak to doufám že nebylo nic navíc teda..
    T_MAX: vole tohle lítá normálně k nehodám, maj tam nápis DSA a né UTFG!!
    JND
    JND --- ---
    T_MAX:
    Jo myslel jsem si to .... létal porát kolem dokola ...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    JND:
    KROTITEL: To je vrtulník gůglu a dělá novou aktualizaci strýtvjů :)
    JND
    JND --- ---
    KROTITEL:
    Tak ten muj vrtulník byl o den později ve středu.
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    JND: viz: http://www.lezec.cz/clanek.php?key=9591&nazev=pad_ve_skalaku

jinak borec spadnul z 22m bez helmy při dolezu ke slanění, zlomil si páteř tak šikovně že nemá ani trvalý následky, hejbe všim. a po dopadu prej nebyl ani v bezvědomí!!!
    říkal mi to kámoš co šel akorát kolem skauta když slyšel tupou ránu, tak se u toho nachomejtnul..

jinak vrtulník tam má asi termovizi na hledání padlech lezců..
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    LITTLEFOX: já vím je to tragický letos. o to méně mě to mrzí když mam zlomenou kličku a žebro ..
    JND
    JND --- ---
    Nevíte proč poměrně dlouhou dobu létal na Hrubicí ten vrtulník? na čenichu měl nějakou kameru či co a letal dokola kolem skal ...

T_MAX
    T_MAX --- ---
    LITTLEFOX: dočkej času do voleb, až to tu zas ovládnou socani s komančema, pak poručej větru dešti a bude zase všecko v cajku :D
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    tohle je smutný horolezecký příběh... :-/
    ale větru a dešti neporučíme :-)

JND
    JND --- ---

Věžák

Krčkovice

Sedmihorky

Kacanovy,kde mají stále výborné zvěřinové klobásy.
    JND
    JND --- ---
    Poměrně známý pohled,ale musím ho mít taky:)
    Jinak za zmínku stojí i navezené dřevo na "pláži" u Věžáku pač se koupající nezamlouvali majiteli pozemku.
    Co jsem tak zaznamenal je i ,že se ted všude točí Rohozec a Svijany už moc ne. Ale kdo má rád řezaný ze třináctek tak v Borku je stále možnost))

JND
    JND --- ---
    Zas tolik to sem nepatří,ale pokud bude počasí dám si před Vidlákem tuhle zběsilou axi.
    Výstup na Sněžku za východem slunce
    http://www.nasnezku.wz.cz/

Ze sněžky hned do CZ ráje .... už se nemohu dočkat .....
    Dát si pár piv,sednout na skálu a neřešit .. potřebuju už nutně vypadnout z města ...
    JND
    JND --- ---
    JND
    JND --- ---
    LITTLEFOX:
    Jj,je tam i nějaká čajovna kam jsem jen tak nakouk. Dědek myslivec co má stánek hned vedle brány do arealu je teda dost nepříjemnej,ale polévku na vystřízlivění má vždy dobrou))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam