hele existuji nejaci normalni spolehlivi ios developeri? po trech letech a trech studiich/developerech ktere vsechny zadanou praci posraly o tom zacinam pochybovat
1. freelance programator - v posledni fazi kdyz uz aplikace prochazela apple schvalovacim procesem programator na mesic zmizel, pak se ozval ze je nejak vazne nemocny a nemuze pracovat (samozrejme jsme pozdeji zjistili ze dela sam na nejake svoji aplikaci)
2. normalni studio s portfoliem nekolika vydanych (a prej uspechnych aplikaci) - tvrdili ze na tom odmakali asi 100 hodin coz mi prislo podezrele protoze kdybych tu samou vec delal ve flashi, zabralo by mi to asi 5 hodin (veskera grafika i funkcionalita + flashove demo jak to ma vsechno vypadat a fungovat byla dodana)... pak z nich vypadlo ze nam zapomneli oznamit ze uz pred mesicem zbankrotovali
3. normalni studio s portfoliem nekolika vydanych (a prej uspechnych aplikaci) - sam sefik toho studia nevi co dela jeho programator (ktery mezitim dela na melousich), opet za tri mesice odpracovali asi 1/10 pozadovane prace, nefunguje nic, jakmile pridaj novou featuru, ta co tam byla predtim prestane fungovat.. jakoze what the fuck?
nehlede na to ze jsme za uplny kokoty protoze uz jsme delali dve prelaunch party, a vrazili x tisic do marketingu, + nam brzo koncej autorske prava na obsah ktery se mel pres aplikaci preprodavat
za ty tri roky bych uz se to naucil udelat sam