Omlouvám se za možná naivní dotaz ale vzteky už tu ohryzávám kabely takže kdokoli bude znát odpověď tak dost možná zachrání nejen deadline ale i mou příčetnost. O co go:
Mám nějaké znalosti ObjC a XCode... ne moc, píšu HTML5 aplikace, ale dost na to abych si upravil phonegap wrapper a dopsal nějaké jednoduché pluginy. Zatím sem vždy dodal projekt a poslal ho klientovi ať si s ním poradí.
Bohuzel... tentokrát se očekává že zvládnu i submission process. Nezačínám bohužel od nuly, někdo už to zkoušel přede mnou a aplikace byla odmítnua. Klient mě pozval do týmu, mám naistalovaný certifikát, provisioning profile. V XCode vytvořím archiv. Archiv se pokusím zvalidovat a:
Applications must be ready for upload on iTunes Connect before they can be validated or submitted from within Xcode.
Make sense. Připojím se na iTunes Connect a Dám Manage Apps. Sem požádán abych přidal aplikaci. Dozvím se, že You have no eligible Bundle IDs for iOS apps. Register one here.. Ale když se pokusím registrovat bundle tak sem buď přepojen do developer centra a nebo dostanu error že bundle už existuje.
To make it short, ani za Boha nejsem schopen nastavit aplikaci aby mi povolila validaci z XCode. V iTunes Connect mám user role Legal Admin.
Zkoušel sem poslat support request, ale při pokusu o odeslání dostávám jen chybu You have entered an invalid Apple ID. Your Apple ID is a numeric identifier.