Až při chmelovaru? Jak to poznáš u aio? Mně se udělá přípek hned při rmutování. Mám to vyzkoušený z různejch sladů a různý teplotě vystírání. Při chmelovaru si s výkonem moc nepohraješ, buď se to vaří moc divoce, tak to stáhneš, nebo se to nevaří, tak přidáš. Obvykle se to nejvíc připejká, pokud vystíráš za nízkejch teplot. Mezi 45-60 (teď nevim, mrkni do pivařky, je to tam přesně) se udělá takovej pudink, kterej ti oběhový čerpadlo neveme a ten se připeče.u jednoduchejch hrnců, který maj teplotní pojistku na centrálním přívodu (klarstein mundschenk, co mám já třeba), ti to kolikrát i vypne hrnec, ten pak zas naskočí, když to vychladne a pak zase vypne a tak furt. Tohle je cca do těch 60-62, pak se ten pudink rozpustí. U ejlů, který vystírám do 55 mám nápek minimální. U pšenice, kterou vystírám do 35 je to šílený peklo