Je to trochu komplikovanější, ale zkusím se držet tématu, tudíž otec:
Nemá u mě žádný respekt, co v životě mohl zkonit, to zkonil, sebereflexi odmítá, když se začne mluvit o problému, okamžitě začne mluvit o něčem jiném, je to nervák, ruce má olšový, skoro žádný přátele, jenom ostatní ochlasty, co mu zbyli a truckeři, kteří od něj ze slušnosti neujedou z nočního parkoviště...nikdo jiný už si na něho nevzpomene.
Proč ho ale nejvíc nenávidím, je to, co nám doma provedl, když mi bylo asi 10-12, trvalo to dýl a už jsem ztratil přehled o čase, ve kterým se to dělo. Našel si milenku, za kterou dojížděl do vedlejšího města. Trávil u ní víc času, než doma. Když se pak vracel domů, byl namol, řval na mámu, lítaly pěsti a předměty. Máma ale nebyla jediná, schytávali jsme to i já se sestrou. Jednou nám tímhle způsobem zničil štědrý večer.
Vyvrcholilo to tím, že na něj sestra při jednom z těchto incidentů zavolala policii. Když dojeli, zbaběle utekl oknem a zavřel se v garáži, kde ho našli. Když ho odváděli do auta, řval na sestru, že ji zabije. Měl si posedět pár měsíců, ale protože by vazba mámu stála peníze, tak jsme ho doma druhej den měli zpátky. Od té doby se nám ho podařilo zkrotit, ale pořád je to blbec k pohledání, lže, i když nemá důvod, dělá každýmu z nás naschvály, jako by jsme to byli my, kdo mu ublížili. Díky bohu má práci, při které tráví měsíc mimo domov.
Doteď nechápu mámu, která si s ním zničila život, že se nerozvedla.