SMRADOCH: asi jo, asi jsem jenom zaujatej v pohledu na něj kvůli tomu, že se na nás jako na malý děti vys*al, matku obral o její byt a my s ní šli bydlet na ubytovnu mezi případy. Udělal si novou rodinu a byt posléze přepsal jen na svou "novou" dceru, čímž mě a sestru de facto vydědil. Za to nepřišla žádná omluva, nic. Sice se teď snaží vídat, ať už aby viděl vnoučata, nebo třeba i mě, ale nevim jestli mám zájem, protože pro mě je to víc nějakej pán, než táta, kterým mi nikdy nebyl. Zážitky z rannýho dětství na něj mám 3, z toho 2 negativní - jednou jak posílá matku ve dvěřích do (|) a ať si jde spát jinam, když přišla pozdě z práce kvůli nějaký veselici. A podruhý jak mě řeže.
Asi je mi prostě nějak teď jedno, že se to snaží napravit (očistit si svědomí) nošením banánů. Vo to kurva nestojim.
Blbý je, že z jeho strany nestojim už asi o nic.
Já vim že chybovat je lidský, odpouštět božský, ale tvl... možná mi to jednou fakt líto bude, ale mě by bohatě stačilo, kdybych ho viděl max. jednou za měsíc na hodinu a ne si nechat každej tejden vozit nahnilý hrušky z Penny nebo whatever shit co mu zrovna vyrost na zahrádce a u kterýho jsem mu milionkrát řekl, že to stejně nesníme.