PETER_PAN: hele, aparáte, já žádný lego nechci, nepotřebuju, já nepotřebuju ke štěstí hromady zbytečnejch krámů. Já jsem proti zbytečnému převážení nepotřebnýho nebo nahraditelnýho haraburdí sem tam po zeměkouli a doufám, že finanční, ropné a jiné krize a přírodní katastrofy s tím udělají konec, nebo se to aspon zmírní.
btw: pokud je to pro evropu TAK výhodné a nejde to jinak, tož at zaplatej astronomickou částku, aby nám z toho pěkně ztučněl HDP - jinak je to jen o tom, že si tu za pár halířů necháme plundrovat zemi.
btw: I tobe se neco jeví a podle toho sis vystavěl názorovej aparát - je to nevyhnutelné pro každýho, kdo se narodil jako človek, s tím nic nenaděláš, každej má aparát.
Já jsem zkrátka pro rozumnou míru konání člověka ve svém prostředí a vidím, že míra byla překročena a myšlení lidí se dostalo za racionální hranice - pažravost a naprogramovanost na neustálou expanzi a rozpínavost a kořistění rozumný myšlení totálně převálcovala. Říká se tomu zhoubné bujení. A opravdu zhoubné je, tomu věř.
Nebudu s tím souhlasit, opravdu ne.