• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PATISLAVOchrana přírody
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    A pro změnu dobré zprávy:

ECONNECT - Rekord padl: téměř 7000 vysazených stromů na 204 místech ČR
    http://zpravodajstvi.ecn.cz/index.stm?apc=zzvx1--&x=2315503
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Ptáci mizí z polí i lesů. Ubývá skřivanů a hýlů, z chocholouše je exot - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/ptaci-mizi-z-poli-i-lesu-ubyva-skrivanu-a-hylu-z-chocholouse-je-exot-1p4-/domaci.aspx?c=A111101_103942_domaci_taj
    LALINA
    LALINA --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    VSOUKOLOHLOR
    VSOUKOLOHLOR --- ---
    SCHWEPZ: Tak hlavně a především. Takový nosorožec, to je jen prostá třešnička na dortu, která zajímá pár vyšinutých jedinců. Co je masa po nějakém tlustokožci.
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    PATISLAV: Nikdy žádné XY neviděl a myslí si, že žádný rozumný člověk věřící volné ruce trhu si ...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    A co na to Václav Klaus?
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---

Padl jediný vietnamský nosorožec jávský. Rukou pytláka - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/zahranici/asie-a-pacifik/clanek.phtml?id=718950
    KUATO
    KUATO --- ---
    SU_SHI: ale no tak.. diskuse o dusich prece v ochrane prirody ma misto :o)
    SU_SHI
    SU_SHI --- ---
    jestli je to tu o dusich, tak v tom pripade odstrante poznamku, ze je to odborna diskuze \coz je tak jednou za cas .o\
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: chtel jsem se zastat Petra a trochu te umravnit. Ja takove kecy nemam rad.
    LALINA
    LALINA --- ---
    no hele tak nebo tak, já s tím končím, nebudu to tady dále zapatlávat kravinama. dobrou noc.
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: zapomněls dodat, že "posral" je taky po vašem:-]]]]]]]
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: nepochybně jsi to napsal překrásně..ale cos tím chtěl říct?
    to jenom tak krasomluvíš nebo co? O čem to je?
    tohle je snad klub pěkného žvanění? No taááák...
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: co se ti nelibi? Napsal jsem to pekne. A pomerne zdvorile. Nepouzil jsem ani jedno sproste slovo /chcijou se nepocita, to je po nasemu/. I kdyz v tomto pripade by mi to bohove jiste odpustili :o).
    LALINA
    LALINA --- ---
    KUATO: člověče, Kuato, ty jdeš ale ke dnu.....to je celkem rychlej progres.... cos to vlastně jako chtěl říct, teda jestli je ti to vůbec jasný?
    KUATO
    KUATO --- ---
    Patislav: ja ti nevim. Jak ja vidim, ze nekoho posral Duch Svaty, tak me to tak nejak.. drazdi :o).
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    KUATO: ??? :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    Lalina: cely problem s dusema je ten, ze se uz dneska hodne vyrabi v Polsku a nic nevydrzi. Neni jak duse ze stare ukrajiny. Ale jak uz jsou dneska lidi zmekcili a jeste pijou ty ftalaty z plastovych flasek, tak jim tak nak chybi para a proste tu gumu poradne neupechujou. A do toho hysterky co maji z kravskych hormonu, co vetsina zenskych z abtibejby tablet chcijou kam vkroci, docista rozhozeny cyklus a jsou na odstrel cely mesic. Ach slepa prirodo, zac trestas potomstvo Adamovo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam