• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCOURRBylinky z českých luhů a hájů
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    MORKANT: Je uplně jasný, že pak vyjde zákon o zákazu pěstování bylin včetně zeleniny na svejch zahradách. Vsaď se.
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    PETEKKA: "ONI" přece nejlíp vědeí, co je pro Tebe dobrý... :)
    jestli to projde, asi přibude domácích zahrádek s bylinkama.
    PETEKKA
    PETEKKA --- ---
    No tak to snad ne ne??!! Jak si to ty zmrdi můžou dovolit? Jsme zvědavá, jak se tohle bude vyvíjet.
    JANYNA
    JANYNA --- ---
    SAKJA_PANDITA: Sestřin manžel neurolog tvrdil, že senna funguje na bázi dráždění nervů uvnitř střeva, tudíž časem dochází k jejich znecitlivování na jemnější podněty. Doporučoval spíše projímadla na mechanické bázi - všelijaká ta vláknina jako psyllium apod... Nevím ale, co je na tom pravdy. :-)
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    JOSEFKA: čaj z listů senny plus vlaknina
    MORGWAN
    MORGWAN --- ---
    JOSEFKA: Zvyš příjem vlákniny (jako doplněk např. Psyllium, lněné semínko……) má mamka pívala čaj ze senného listu
    SKARABEA
    SKARABEA --- ---
    JOSEFKA: Čaje můžou sice také pomoci, ale doporučovala bych spíše pít minimálně 2 l čisté vody denně, jíst více celozrnného pečiva a také více ovoce, zejména jablka. Když u toho vydržíš, tak je očekávaný výsledek trvalý...
    UNUNKA
    UNUNKA --- ---
    Zácpa - byliny - Vitalion.cz
    http://byliny.vitalion.cz/na/zacpa/
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Nevím kam to hodit, tak snad prominete nebo smažete.

Chci se zeptat na kratom. Jestli stačí koupit obyč. drť nebo se vyplatí kvůli účinkům extrakt? A jaká je nejvhodnější aplikace?

Děkuji.
    MARTA_KLOFACOVA
    MARTA_KLOFACOVA --- ---
    NATHAELEN: Známá kadeřnice měla také problémy s ekzémy na rukou, řešila to močí, každému to ale asi "nevoní", každopádně v lékárně se dají koupit masti s obsahem uriny... a mě skvěle zabírá na ekzém Rakytníkový krém a zabírá mi poměrně rychle;)
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    DUL: aaha, díky
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    EWUSHA: njn :(
    EWUSHA
    EWUSHA --- ---
    LADYWAVE: slyšela, ale viděla jsem ho snad jen v květináči :-) v přírodě ne
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    NATHAELEN: zajímavý, mně domácí mastička funguje dobře.. nicméně doporučil bych http://www.konopnyshop.cz/e-shop/zdravi-a-krasa/15-balcann-mast-na-kozni-defekty.html
    LADYWAVE
    LADYWAVE --- ---
    Ahoj, chtěla jsem se zeptat, slyšeli jste o vzácné kapradině jménem jelení jazyk? pokud ano, našli ste ji někde? díky
    SAKJA_PANDITA
    SAKJA_PANDITA --- ---
    NATHAELEN: tak věř, ségře to jako jedna z mála věcí pomohlo na lupénku a nějakou vyrážku, zabírá to poměrně rychle.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SLAPPY: jo, ale to mi funguje spíš na zranění, tohle zhoršuje (asi to bude i tím, že ho mám doma dělané, a tedy ne úplně čisté, ale tomu z lékárny nějak nevěřím)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    NATHAELEN: Zkoušela si konopí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam