• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOCOURRBylinky z českých luhů a hájů
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    V Česku to je místy běžný druh, jeho výskyt je však značně nerovnoměrný. Všeobecně je hojnější na Moravě a v severovýchodní části Čech než v jihozápadní části Čech. Nejčastěji roste ve vlhkých živinami bohatších lesích, hlavně luzích.[2] Častější je v nížinách ale občas se vyskytuje až do hor. V některých nížinných luzích a vlhkých dubohabřinách na Moravě se vyskytuje masově. Rovněž tak v přírodní rezervaci Libický luh nedaleko soutoku Labe a Cidliny.....
    tedy Sumava ostrouhala. zato devetsilu mame plnou prdel
    KAREN
    KAREN --- ---
    kolem brna sbiram m. cesnek pod bukama a habrama, ale dari se mu na zahradce i pod jabloni.) luzni lesy, listnace, v blizkosti potoka...
    URPUTNIK
    URPUTNIK --- ---
    dneska jsme se vratil z kurzu jime divokou zeleninu (odkaz je na dalsi turnus) a urcite bych to doporucil :)
    HOUBA
    HOUBA --- ---
    AGRICULTEUR: viděl jsem ho pod topolama, břízama, osikama, lískama a kdoví kde ještě. Na zahradě nám roste i pod tůjí, i když to samozřejmě není jeho přirozené prostředí. Přirozeně se vyskytuje jako podrost listnatých lesů, ve kterých je u nás dub zastoupen v hojné míře, tak možná proto jsi je viděl často pospolu.
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    SANCHA: no ne v bucine sem ho nikdy nepotkal a to jich tady mame spousta. spis Prachaticko nez Praha, tam se chodim past na petrin. a stejne kvuli nemu nebudu cestovat dal nez tam kam dojdu pesky...
    SANCHA
    SANCHA --- ---
    AGRICULTEUR: i s bukama se má rád :) Místa znám, ale ty se ptáš asi na okolí Prahy, co? To už možná bude i po něm
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    Ze on se ten medvedi cesnek ma rad s dubama... znate nejaky misto, kde by rostl. a nebyly u toho nacelnici stromu?
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: jestli o tom maj vůbec ponětí ;)

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    mohli napsat aspoň, kolikátý je člověk v pořadí, že :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRUTAA1: nebo se tam potkame na stary kolena ,D
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    KAREN: tak třeba příští rok?! doufejme! :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    FRUTAA1: jj, jsme na tom stejne
    FRUTAA1
    FRUTAA1 --- ---
    KAREN: to mi přišlo taky a pak že nic a že jsem stále v pořadníku :-(
    ASTAR_SERAN
    ASTAR_SERAN --- ---
    nějaký léčivky podpultový :)

LOWDERELLA FAST VERSION SEEDS ©

2013 - Lowrider F1 (male) vs. Cinderella Core Cut (female)
    2014 - Cinderella F1 (male) vs. Cinderella F1 (female)
    2015 - Cinderella Fast Version F2 aka Lowderella

► 20 months from planting to harvest
    ► resistant to mildew and low temperatures
    ► solid yield and harvest - around 50 - 100g
    ► fruity taste and smell
    ► cool and high status and feeling

★ 1eu ► 1 seed
    ★ 2eu ► 3 seeds
    ★ 3eu ► 5 seeds
    ★ 5eu ► 10 seeds
    ★ 20eu ► 50 seeds
    ★ 35eu ► 100 seeds

CONTACT
    petr.masticka@seznam.cz

FB
    https://www.facebook.com/...a.297669540283190.88647.297667646950046/1016334805083323/?type=3&theater
    KAREN
    KAREN --- ---
    ad KAREN: zrovna mi přišel mail

INFORMACE PRO VŠECHNY ZÁJEMCE O PROGRAM CELOŽIVOTNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ LÉČIVÉ ROSTLINY

Prosíme neodpovídejte na tento e-mail. Děkujeme za pochopení.
    Dobrý den,
    Potvrzujeme, že Vaše přihláška do zájmového specializačního programu Léčivé rostliny je na naší fakultě vedena v evidenci zájemců. K dnešnímu dni je zaevidováno 277 přihlášek.

Z důvodu častých dotazů sdělujeme, že doposud nebylo rozhodnuto, zda a pro kolik uchazečů bude program CŽV v tomto semestru otevřen. Jakmile budeme mít jakékoliv bližší informace v této záležitosti, tak ihned obdržíte zprávu.

S pozdravem

Vlasta Shejbalová
    vedoucí studijního oddělení fakulty
    Farmaceutická fakulta UK v Hradci Králové
    tel. 495067426
    KAREN
    KAREN --- ---
    PIZMA: ja to delala loni v susicce, mozny to je i "citlive" napr. v troube - jinak klasika, rozlozeny u kamen/topeni...
    PIZMA
    PIZMA --- ---
    Ahoj, mám dotaz: Jak nejlépe sušit šípky? Minulý rok jsem je sušila asi dva měsíce, ráda bych tuto dobu zkrátila...děkuju za rady
    S_V_E_T_Y_L_K_O
    S_V_E_T_Y_L_K_O --- ---
    Ahoj, prosím ráda bych tento víkend jela na trnky, neměly by růst v jílovité půdě. Víte prosím o nějakém místě, kde jsou - rostou? Mám své, ale vzhledem k letošnímu počasí, si nejsme úplně jistá, zda tam budou. Nemám možnost si to ověřit děkuji
    KAREN
    KAREN --- ---
    ad KAREN: Jestli jste se někdo taky někdy přihlašoval do Hradce na to CŽV - léčivé byliny, FYI: netrpělivě jsem volala na studijní, jak to letos vypadá, a paní mi řekla, že maj horu přihlášek, a "věci se dost změnily" a neví se, jestli to vůbec budou (letos) otevírat, že se u nich o tom letos zatím ani nemluvilo...
    ;(
    FARGO
    FARGO --- ---
    SANCHA: moc dik,poslal jsem info dale. diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam