• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Zajímavé tipy na cyklovýlety a procházky za památnými stromy v Praze:
    - Home
    http://www.prazskestromy.cz/index.php?p=1
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    ROLL:Nedávno jsem byl v Hlubočepích v bejvalim cukrovaru, ale nic tam neni krom továrního komínu a je to celkem malý. Jinak mě zrovna nic nenapadá, takový místa pomalu zanikaj a ro stou na nich kancly apod....bohužel.
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Nechci tu delat OT, kdyz uz sis tu pobrecela ze ti nezalozili klub a vylila za to na nas zlost, takze jen kratce.
    Klub je tvuj, a v zahlavi pises "V tomhletom klubu se budeme domlouvat na společných vycházkách za magií naší Matičky a blízkého okolí". Takze takhle sem na to prisel, a paranoia to neni.
    Tenhle klub se muze s tvojim tematicky protinat, ale z popisu je jasne, ze ten tvuj se ubira trochu jinym smerem. Tento se zabyva zapomenutymi, neproflaknutymi, skrytymi, a proste zajimavymi misty. Tvuj se zabyva misty, ktera jsou "duchovni", tvoji presnou definici neznam, pripada mi spis jako pro nejakou uzavrenou skupinu lidi.
    Chtelo by to trosku vzajemneho respektu, a hned nam tu bude lip.
    ROLL
    ROLL --- ---
    Nazdar lidi. Mam dotaz. Nevite nekdo o nejakem industrialnim, volne pristupnem miste kde by se dali udelat par fotek? Nejlepe tovarni haly a tak neco,jo v Praze..pokud by jste vedeli ,dejte mi prosim vedet..Docela specha...Muze byt i posta. Predem dekuju.Roll
    LALINA
    LALINA --- ---
    ALL: omlouvám se, jestli moje psaní znělo konfrontačně, to nechci, já jsem spíš vzpomněla na to, jak jsem musela škemrat o klub a nedali mi ho... že prej je trochu podobnej jinýmu.
    Takže sorry, nemyslela jsem to zle.

    EVZENECEK: já ty vycházky za duc hovní nevydávám, nevím, jak jsi na to přišel, type. Asi nějaká paranoia? ;)
    Pravda je, že lidi se tam většinou nebavili o tom, kdo s kým, kde se daj sehnat dobrý hadry se slevou, co umí jejich mobil a jak dopadl poslední díl Ulice apod... to je díky Bohu pravda.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RIMSAK: http://www.geocaching.com/ :-))
    to mas, kdyz nevis a zadnyho kanalnika neznas, ai nejlepsi na navod, kudy do kanalu (vice)

    Ten u prince Miroslava je kanal-potok, bohuzel neodhadnu v ktere ulici usti, tipuju ze v noname ulici, co je mezi Na Laurove a Braunova.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: Ty znáš kudy do nějakého pěkného kanálu?
    LALINA
    LALINA --- ---
    omg...no nic ...
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Jestli jsou vaše vycházky duchovní nebo ne, nemůžu soudit. Ale ty je ve svém auditku za duchovní vydáváš, takže asi budou.
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Takže jednou není tvoje diskuze na domlouvání procházek (ač má v názvu "procházky a srazy" a v záhlaví "Pokud bude mít někdo touhu pro nás uspořádat nějakou vycházku s pár informacemi a trochou té magie, bude to fajn. ") a je jenom na vyměňování nápadů, a podruhý je v ní soupis uskutečněných procházek? Krom toho, pokud ti vadí systém zakládání diskuzí, tak se stejně rozčiluješ na špatným místě.
    LALINA
    LALINA --- ---
    že by třebas ojedinělá a skvělá návštěva židovského hřbitova po zavíračce i s výkladem jednoho zdejšího ID byla duchovní? mno, asi jak pro koho...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOUNTBATTEN: nechápu, co je na procházkách Prahou, který jsme uskutečnili, tak duchovního....? podívej se na home, co jsme podnikali, je tam soupis..... fakt tomu nerozumím.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LALINA: jako promin, ja trebas sleduju tento klub a ne ten Tvuj a pritom Tvuj znam a Tebe taky (a na mystickou, kdyz bude zakoncena mystickym piiivem, pujdu s Tebou rada!:-)) ).... jenze mi ten Tvuj prijde takovej...no moc na duchovno mist a pak ty sraziky apod.
    Tento mi prisel prinosnejsi, prave v tech tipech apod.

    A neboj, prochazky-srazy se tu nekonaj. Pokusila sem se mistni vlakat do kanalu, dokonce i s pridavnou hodnotou to bylo, nebot ten kanal je kousek od pivnice U prince Miroslava. A myslis, ze nekdo sel? :-)))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    PREBRAL: naprostý souhlas, taky jsem nepobrala to udělování dovolenek na založení klubu...

    EVZENECEK: brouku, se mnou se nikdo domlouvat na procházky , tos to hodně blbě pochopil celý. to je klub přesně na to, cos tedko popsal. Nesere me nic, kromě toho systému, kterej mi nedovolil založit klub, kterej jsem chtěla, a jinde to jde.......ale ono ani nesere, tak velkou emoci tomu nedávám, jenom se podivuju.
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    LALINA: Když to srovnám s Okounem, kde je lidí podstatně míň, než na Nyxu, klubů tři pěrděle (mj. třeba tři souběžně fungující kluby s fotkama uživatelů, které se liší jen moderátory), 9/10 z těch klubů je mrtvých a nikomu to nevadí, a celé to stejně funguje, tak mi tohle povolování a zamítání klubů podle tématu a využitelnosti přijde takový... legrační.

    Buď budou fungovat, nebo jeden z nich časem zanikne nebo se trošku diverzifikuje jiným směrem, o co jde? :-)
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: My se nechceme v tvém klubu domlouvat na společné mystické procházky s tebou, my si chceme tady vyměňovat nápady na zajímavá místa, o kterých ještě nevíme. Tebe jen sere, že tenhle klub je novější, a sleduje ho víc lidí, než ten tvůj. Taky se měj.
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: nyx není velkej ani pro jeden klub.... zase tolik lidí, co by se chtělo scházet společně dělat procházky, tu není... a tedko jeste jsou rozstrkaní všude možne...
    No nic... kašlu na to. Měj se.
    LALINA
    LALINA --- ---
    _M1KUS_: taže když je tu a tam mrtvo v jednom, je lepší udělat další, aby ožil, jo? Co ti na něm nevonělo, že jsi nepsal tam, aby se tam začalo něco dít a místo toho jsi založil další?

    me je jen divný, že mě vždycky tak obstruujou při zakládání klubu, nedávnomi jeden zamítli jen proto, že se trochu podobal jinému a tuhle klidně nechají kluby dva úplně stejný ... Jakože admini, víš? Nechápu.
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    LALINA: Nyx pro nás dva není dost velkej?;-) Věděl sem o tvym klubu, ale už si nepamatuju proč sem založil tenhle, možná tam v tu dobu dobu bylo mrtvo...
    LALINA
    LALINA --- ---
    87HIGHFLYER: já když žádám o klub, tak každej lustruje nyx křížem krážem a nepovolej, když je jen trošičku podobnej nějakýmu jinýmu a tedko koukám jak z nudlí, jak jinejm to jde, i když téma je nemlich to samý ....:-/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam