• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _M1KUS_Praha - Zajímavá místa k objevování
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Specifický ani ne, spíš mám tendenci dělat z ostatních blbce, když si myslim, že mam pravdu.
    V tomto případě se třeba někdy vetřu a zapojím na nějakou zajímavou hromadnou procházku s výkladem. Udělat občas něco proto, abych nevypadal jako rejpavej perfekcionista taky nemůže bejt od věci.
    LALINA
    LALINA --- ---
    EVZENECEK: kdyby jen tobě, tak bych to neřešila, ty jsi specifický, ale že i Mountbatten - to me opravdu šokovalo...

    uzavření nejsme, sekta už vůbec ne, já taky nutně nestraším na každý sešlosti a lidi si v tom klubu můžou domlouvat každej, co libo _pochopitelně i beze mě - a připojí se taky komu libo.... viz pslední příspěvky ted na jaře.

    nevím, co jinak dodat...
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Mě to tam u tebe přislo jako taková uzavřená sekta. Asi mam k tomu slovu magie moc velké předsudky, takže si pod tím představuji něco jiného, než to má být. Tak tedy máš asi pravdu, a tyto kluby se překrývají.
    LALINA
    LALINA --- ---
    RAV: uf, konečně někdo, kdo rozumí....

    EVZENECEK: zapomenutý, neprofláknutý, skrytý místa jsou magický, ale asi někomu trochu dělá potíže to slovo magický, co:-)) ok. Tak možná snad tajemný, tajuplný, něčím silný, něčím oslovující... už je to lepší?

    asi to fakt budu muset opravit, nenapadlo mě, že někdo si to bude vykládat takhle zúženě...musím polopaticky.
    NITROBOB
    NITROBOB --- ---
    Ahoj, nevíte jestli se sem( http://mapy.cz/#mm=TtTcFP@x=133123168@y=136011120@z=16 ) dá legálně dostat? Mohlo by to tam být celkem zajímavé. http://www.fotodokument.cz/fotogalerie/serie-262.html
    RAV
    RAV --- ---
    EVZENECEK: clovece, ty si mimo...
    magia miesta predsa nemusi vobec znacit ziadne cary ani ziadne duchovne psycho-nabozenskosti...
    magia nejakeho miesta je v jeho zaposobeni, v jeho zaujimavosti, malebnosti, starobylosti, zabudnutosti, stratenosti, zvlastnou architekturou alebo kludne aj zaujimavej novobylosti, industrialnosti...
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    ROLL: skús si prejsť tento klub, tipov je tam hodne: [ Ruiny, kanaly, bunkry a jine opustene prostory ]
    KEJKLIR
    KEJKLIR --- ---
    Zajímavé tipy na cyklovýlety a procházky za památnými stromy v Praze:
    - Home
    http://www.prazskestromy.cz/index.php?p=1
    _M1KUS_
    _M1KUS_ --- ---
    ROLL:Nedávno jsem byl v Hlubočepích v bejvalim cukrovaru, ale nic tam neni krom továrního komínu a je to celkem malý. Jinak mě zrovna nic nenapadá, takový místa pomalu zanikaj a ro stou na nich kancly apod....bohužel.
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Nechci tu delat OT, kdyz uz sis tu pobrecela ze ti nezalozili klub a vylila za to na nas zlost, takze jen kratce.
    Klub je tvuj, a v zahlavi pises "V tomhletom klubu se budeme domlouvat na společných vycházkách za magií naší Matičky a blízkého okolí". Takze takhle sem na to prisel, a paranoia to neni.
    Tenhle klub se muze s tvojim tematicky protinat, ale z popisu je jasne, ze ten tvuj se ubira trochu jinym smerem. Tento se zabyva zapomenutymi, neproflaknutymi, skrytymi, a proste zajimavymi misty. Tvuj se zabyva misty, ktera jsou "duchovni", tvoji presnou definici neznam, pripada mi spis jako pro nejakou uzavrenou skupinu lidi.
    Chtelo by to trosku vzajemneho respektu, a hned nam tu bude lip.
    ROLL
    ROLL --- ---
    Nazdar lidi. Mam dotaz. Nevite nekdo o nejakem industrialnim, volne pristupnem miste kde by se dali udelat par fotek? Nejlepe tovarni haly a tak neco,jo v Praze..pokud by jste vedeli ,dejte mi prosim vedet..Docela specha...Muze byt i posta. Predem dekuju.Roll
    LALINA
    LALINA --- ---
    ALL: omlouvám se, jestli moje psaní znělo konfrontačně, to nechci, já jsem spíš vzpomněla na to, jak jsem musela škemrat o klub a nedali mi ho... že prej je trochu podobnej jinýmu.
    Takže sorry, nemyslela jsem to zle.

    EVZENECEK: já ty vycházky za duc hovní nevydávám, nevím, jak jsi na to přišel, type. Asi nějaká paranoia? ;)
    Pravda je, že lidi se tam většinou nebavili o tom, kdo s kým, kde se daj sehnat dobrý hadry se slevou, co umí jejich mobil a jak dopadl poslední díl Ulice apod... to je díky Bohu pravda.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    RIMSAK: http://www.geocaching.com/ :-))
    to mas, kdyz nevis a zadnyho kanalnika neznas, ai nejlepsi na navod, kudy do kanalu (vice)

    Ten u prince Miroslava je kanal-potok, bohuzel neodhadnu v ktere ulici usti, tipuju ze v noname ulici, co je mezi Na Laurove a Braunova.
    RIMSAK
    RIMSAK --- ---
    MOUNTBATTEN: Ty znáš kudy do nějakého pěkného kanálu?
    LALINA
    LALINA --- ---
    omg...no nic ...
    EVZENECEK
    EVZENECEK --- ---
    LALINA: Jestli jsou vaše vycházky duchovní nebo ne, nemůžu soudit. Ale ty je ve svém auditku za duchovní vydáváš, takže asi budou.
    OLIII
    OLIII --- ---
    LALINA: Takže jednou není tvoje diskuze na domlouvání procházek (ač má v názvu "procházky a srazy" a v záhlaví "Pokud bude mít někdo touhu pro nás uspořádat nějakou vycházku s pár informacemi a trochou té magie, bude to fajn. ") a je jenom na vyměňování nápadů, a podruhý je v ní soupis uskutečněných procházek? Krom toho, pokud ti vadí systém zakládání diskuzí, tak se stejně rozčiluješ na špatným místě.
    LALINA
    LALINA --- ---
    že by třebas ojedinělá a skvělá návštěva židovského hřbitova po zavíračce i s výkladem jednoho zdejšího ID byla duchovní? mno, asi jak pro koho...
    LALINA
    LALINA --- ---
    MOUNTBATTEN: nechápu, co je na procházkách Prahou, který jsme uskutečnili, tak duchovního....? podívej se na home, co jsme podnikali, je tam soupis..... fakt tomu nerozumím.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LALINA: jako promin, ja trebas sleduju tento klub a ne ten Tvuj a pritom Tvuj znam a Tebe taky (a na mystickou, kdyz bude zakoncena mystickym piiivem, pujdu s Tebou rada!:-)) ).... jenze mi ten Tvuj prijde takovej...no moc na duchovno mist a pak ty sraziky apod.
    Tento mi prisel prinosnejsi, prave v tech tipech apod.

    A neboj, prochazky-srazy se tu nekonaj. Pokusila sem se mistni vlakat do kanalu, dokonce i s pridavnou hodnotou to bylo, nebot ten kanal je kousek od pivnice U prince Miroslava. A myslis, ze nekdo sel? :-)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam