• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JARDAKŽonglérská galerie (foto/video) - nothing is impossible
    PEETIK
    PEETIK --- ---
    ZUSKA: ve středu byl na srazu :)
    ZUSKA
    ZUSKA --- ---
    BBAN4N: tak už konečně vím jak vypadá banán :D video pěkný, jen příště třeba víc zepředu
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    Momentum (2015) - Official Teaser Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=BbZhZW8uVvk

Archetypy jako z ucebnice ;) ..
    TERCY
    TERCY --- ---
    DIGITALIS: mě to přijde takový jednotvárný-neni v tom žádnej náboj což by podle mě měl být i u nahoty.Pro mě nuda a je to moc dlouhý na to jak je to nezáživný už po 20ti vteřinách...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Kamarádka mi sestříhala kuželkový žongl video z Ománu, žádný krutý choreo, jen spontánní freestyle pro radost :-)
    Omani beach - club juggling freestyle by Mantis
    https://www.youtube.com/watch?v=neW3FxvS12s&feature=youtu.be
    RENDOLF
    RENDOLF --- ---
    správná počká je super rozšíření možností pro kontaktní kouli právě o ten provázek, takže na plakát rozhodně patří :-)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    JARDAK: hehe....mno...a teď dostaneš spoustu mínusků od zarytejch poikofašos, nejspíš (a já spolu s tebou samo)....a to už by sami měli vědět, že si z nich utahujeě, že i s poikama se žongluje ....jen by to asi pro příště chtělo reflektovat, že měly bejt nejmíň tři teda no....ale jinač plagoš luxus non plus ultra.....
    JARDAK
    JARDAK --- ---
    ty poiky by tam bejt nemuseli, ale i tak se mi libi :)
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    TULEN: mě se tuze zamlouvá, jak moc nediskriminační ten leták je.... je takovej...polyžonglérskej....multi kulty treno :-D
    TULEN
    TULEN --- ---
    jen pro ten obrazek:]

MASOO
    MASOO --- ---
    DIGITALIS: tak tohle se mi hodne nelibi /a pohorsena fakt nejsem/
    DIGITALIS: tak tam je vsecko spatne:)))
    (a ja nekoukam na cely skoro na zadny video/
    DIGITALIS: tomuhle pojeti pro me chybi elegance a styl
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    R1CH4RD: ano, to je spravná odpověď...ale zjevně máme každý v sobě jisté hranice integrované...
    R1CH4RD
    R1CH4RD --- ---
    DIGITALIS: Performance zadnou hranici nema.
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    DIGITALIS: me tvy video ale nevadi. i kdyz si tam oblecena a hoopujes na nohou a ruzne pri tom chodis, stejne sem se na kus podival. sice sem to nevydrzel az do konce, ale to skoro u zadnyho video, pokud to neni skutecne neco, co me zajima.
    chci rict, ze pokud to aspon ma nakej napad, je to hezky, ale v mym pripade 1.5 minuty staci k pochopeni konceptu. stejne tak s hupujicima buchtama go pro na burning manovi.
    ne kazdy video musi bejt strasne 'nerdsky' skvele nastrihani s rozberem triku, ale imho sou vsechny videa moc dlouhy na to, kolik tam je ty sdelovaci hodnoty...

a uz tady na to plkani mrdam, at neni jardak nasranej
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    DEVIL: popořadě, není to stejné, alespoň já to tak nevnímám...jistě, podobnost by to byla, holt jsme všichny výsledkem téhož pokusu že ano, ale myslím že forma presentace dělá divy a totéž asi dělají oči diváka,....dále pak: ANO, tak jest, vůbec v tom videu není ani jedinej trik, samo krom toho trapnýho chození s obručí na kolenou....prostě to není (především ani nemělo to být) klasický žonglerský video v duchu hele jak sem hustý/hustá.... z toho je mi totiž už po těch letech sledovaní týhle scény dost nevolno.... sama tak totiž vnímám právě takové bezobsažné a prvoplánovité sebepresentace jako mrzký materiál nemající pražádných hodnot, krom snahy o oslnění.......osobně totiž vnímám klasická žonglovací promíčka v duchu trik/strih/trik/strih/trik/strih (vše doplněno o správně sebevědomý (ba co hůř, často lze vysledovat i planou snahu i o svůdnou sexy verzi) výraz a hustou muzikou) jako nepříliš kvalitní by-produkt selfpromoting vlny na těch internetech, holt taková je doba no.......dost možná že tě taky asi překvapí i skutečnost, že to nemělo dokonce být ani prvoplánovité chlubení v duchu čumte, kde sem všude já byla ...mno...počítám, že skutečnou motivaci (snahu o zdokumentovaní toho neskutečného kraje kde jsem měla to štěstí i s tou hoopou prožít rok svého nanicovatého života, tedy že ty krajinky jsou pro mě hodnotnější, než skutečnost že jsem jimi prošla) mi beztak asi neuvěříš, nebudu se tedy zbytečně bránit v předem prohraném boji....každopádně mnohé díky za feedback, dosud první svého druhu...je hodně poučné mít možnost náhledu, jak to působí na druhé....(vzhledem k tomu, že vím jak je těžké chodit s hoopou na nohach (např po schodech, nebo v žabkách v oranici, nebo z kopce atp.) a že to opravdu pokorně vnímám primárně jako byprodukt mého studia....tak to prostě vidím jináč a nikdy bych se podobného náhledu nebyla sto dopátrat)
    a jinak...hodně těší tvrzení, že se necítíš pohoršen explicitní nahotou jako formou projevu doplňujícího umění žonglování pomocí dokonalosti lidského těla jako uměleckého objektu....
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    DIGITALIS: je to uplne to samy https://www.youtube.com/watch?v=pIVLlKlE54w
    stejne jako tvoje video s hoopem co si nekam postovala. neni to vubec o zadnejch trikach. jen o sebeprezentaci a pochlubeni se, kdes vsude byla (nebo ze mas hezky telo a nebojis se ho ukazat v pripade tech holek). tim padem mi zrovna tva reakce prijde o to vic usmevna...
    videa obnazenejch buchet co se snazej vyvijt aktivitu mi vubec nevadej a vubec si nemyslim, ze by nekoho tady nebo jinde pohorsovaly
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    DEVIL: imho neni....ale to je vlastne jedno, bo zcela zasasdnejsi mi prijde co to v kom z nas vyvolava za reakce...jako nejzajimavejsi vidim fakt, ze to v nas vesch neco pomerne snadno neco evokuje (a ne vsichni to vnimate pozitivne, coz je hodne zajimaci, videno v kontextu otrlosti vas jako divaku materialu s oznacenim xxx)...zajimave je i ostych lidi, jez se do otevrene debaty nepusti, ale dle minusku a plusiku lze soudit ze to neco evokuje i v nich zeano....
    me by prostre desne moc zajímala ta hranice....ten drobnej rozdil jez zpusobi, ze je to vnimano bud jako ok vec nebo jako brak...tak jestlize to jeste nevyvolava znechuceni u "sefika", tak bych se drzela tematu...
    co nasledujici video...je to o slecne? nebo o paskach? nebo o obruci snad???

Galaxy Hoop Dance - In 4K UHD!
    https://www.youtube.com/watch?v=nqIkfCKac60
    DEVIL
    DEVIL --- ---
    tak jsou to videa o lidech, ne o zonglovani... ucel teda plnej
    na rafinovane temer svleceny holky se moc hezky kouka, ale i tak je to video moc dlouhy
    imho podobny video jako go pro na hula hopu na burning manovi
    DIGITALIS
    DIGITALIS --- ---
    GLUMON: prááááveže....ale zajímalo by mě stejnak, kdo z pánů to dokouká....
    GLUMON
    GLUMON --- ---
    DIGITALIS: mno zrovna hollčiny mají asi trochu jiný ambice - přecijen jsou to hééérečky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam